thebn yazdı:
Dostum eğer HellRiDerS ilk yorum atanın gönderisini değiştirseydi. Bu ileti HellRiDerS tarafından şu şu tarihte değiştirildi yazmaz mıydı?
Yok kardeş geçen gm KaPLaN 'a youtube dan bir video paylaştım .. 5 dakika sonra linke kimse giremedi.Yazımda şu tarafından link kaldırıldı felan yazmadı.Yani kafasına göre yapıyorlar..
Onun işi o resim varken O sildi bu sildi demek olmayan bişi oldu demek yada kendi yalanına kendi inanmak gibi acacyip acayip ruh halleri sergileyen yada gir zafer ahmet benim konuya bişi yaz beni destekle sunları rezil edek demeler evine gittim ey hayali herkes ağlıyor bende facesine girdim o sırada felan filan ooo ne arasan var.
İyiki benim yazıları okuyamıyorda bana cevap ayzamıyor kem küm kem.
thebn yazdı:
Dostum eğer HellRiDerS ilk yorum atanın gönderisini değiştirseydi. Bu ileti HellRiDerS tarafından şu şu tarihte değiştirildi yazmaz mıydı?
Yok kardeş geçen gm KaPLaN 'a youtube dan bir video paylaştım .. 5 dakika sonra linke kimse giremedi.Yazımda şu tarafından link kaldırıldı felan yazmadı.Yani kafasına göre yapıyorlar..
Eğer öyle bir şey olmuşsa bilemem dostum.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution. I'm not human. I'm an Alpha.
Mesela yukardaki linki attım Gm veya forum yetkilisi bu linki değiştirebilir.Yani link sıkıntılıysa linki silebilir.Yada Forum kurallarına uygun değilse.O linki düzenleyip silebilir.Gidip İmageshack veya başka bir siteye yaptırım yapar diyen mi var . Orucun etkisi midir nedir
Mesela yukardaki linki attım Gm veya forum yetkilisi bu linki değiştirebilir.Yani link sıkıntılıysa linki silebilir.Yada Forum kurallarına uygun değilse.O linki düzenleyip silebilir.Gidip İmageshack veya başka bir siteye yaptırım yapar diyen mi var . Orucun etkisi midir nedir
Konuyu anladın sonunda Ferhat. Bu başlıkta amacının dışına çıkmış oldu, hepinize hayırlı iftarlar Allah tuttuğunuz orucu kabul etsin...