Kuklacı Roa'ya bakmadan geçmeyiniz lütfen..
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kuklacı Roa'ya bakmadan geçmeyiniz lütfen..
Bu konuyu kapatmaya kimsenin hakkı yoktur. Ve loncanızda hırsızları barındırmaya devam ederseniz böyle devam edin. Hırsızlık kanıtı budur, delilimle konuşuyorum bu konuyu kimse kapatamaz.

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Kuklacı Roa'ya bakmadan geçmeyiniz lütfen..
2 konunda da resimler hatalı,kullanıcı sözleşmesi aykırılığından silindiği yazıyor.Ne yüklüyorsun ki ?
2006-2013
-
- Acemi Savaşçı
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Fotografı görebilsek forum kurallarına uygun olup olmadığına daha iyi karar verebileceğiz, lakin fotograf gözükmüyor 
Koray YAR
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Ne anlatmaya çalışıyorsun bize
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
turkoxHAMSTER yazdı:Ne anlatmaya çalışıyorsun bize![]()
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
İlk yüklendiğinde fotoğrafı gördüm SKYPE YAZIŞMALARINdan bir çarı birinin aktarıp çalmasından bahsediyor. HellRiDerS Vallahi komedisin sizin forum yetkilileriniz kaldırmış resmi bide göremiyorum diyorsun ya.O kadar çok her konuya yaptırım ve baskı uyguluyorsunuz ki yaptıklarınızın farkında olmuyorsunuz bazen bide artist gibi sona koyduğun şu smile ne iş ergen misin ? >> 
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
Ferhatçığım geçmişte yaşadığın sıkıntıları anımsamak istermisin ?Ferhatreyiz yazdı:İlk yüklendiğinde fotoğrafı gördüm SKYPE YAZIŞMALARINdan bir çarı birinin aktarıp çalmasından bahsediyor. HellRiDerS Vallahi komedisin sizin forum yetkilileriniz kaldırmış resmi bide göremiyorum diyorsun ya.O kadar çok her konuya yaptırım ve baskı uyguluyorsunuz ki yaptıklarınızın farkında olmuyorsunuz bazen bide artist gibi sona koyduğun şu smile ne iş ergen misin ? >>
Koray YAR
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
HellRiDerS yazdı:Ferhatçığım geçmişte yaşadığın sıkıntıları anımsamak istermisin ?Ferhatreyiz yazdı:İlk yüklendiğinde fotoğrafı gördüm SKYPE YAZIŞMALARINdan bir çarı birinin aktarıp çalmasından bahsediyor. HellRiDerS Vallahi komedisin sizin forum yetkilileriniz kaldırmış resmi bide göremiyorum diyorsun ya.O kadar çok her konuya yaptırım ve baskı uyguluyorsunuz ki yaptıklarınızın farkında olmuyorsunuz bazen bide artist gibi sona koyduğun şu smile ne iş ergen misin ? >>
çok seeeert asdkjaflksadfasd
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
HellRiDerS yazdı:Ferhatçığım geçmişte yaşadığın sıkıntıları anımsamak istermisin ?
HellRiDerS hayırdır forumda düzgün kurallara uygun yazı yazıyoruz tehdit ediyorsun ? Küfür etsemde tehdit ediyorsunuz .Nasıl davranalım bir liste yapın. Bu kadar yetkini ön planda tutma.. 29 harften oluşan alfabeyle cevap versen yeterli..Bu arada beni biliyorsundur az çok tanımışsındır.Burdaki ergen arkadaşlar gibi tehdite göz yummam bir daha böyle bir tehditle gelirsen en SERT cevabımı veririm '' 5 ,6 hesap bloklayacağını bilsem bile '' ..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <