deniyelim istersen kesmesine ihtimal dahi vermiyorumWotkasarap yazdı:Kesemez mibloodthirsty yazdı:abartmayalım lütfen zihin tutsa dahi 40 lvl savaşçı 49 büyücüyü kesmesez her türlü iddaya varımveym2 yazdı:45 mi 40 lvl ağır vuruşu açılsın ful alman 49 ful çember buyuyu alır zihin tuttuğu taktirdeVatanKIRIM yazdı:Bence Şifacı kullanmak en mantıklısı.Ruh Döven Set' ile bir savaşçıyı Hidroflorik / Siyanür set ile de bir büyücüyü çok kolay yenebilir.Ben şimdilik Mevlana Dizdim oda bahsi geçen efsunların düşmesi için.Ancak denilenlerin aksine şifacı kullanmanın zor yanlarıda var mesela.Örneğin GBM-X'de anlık bir donmada bütün grubu öldürebilirsiniz.Yani özellikle grup bölgelerinde işi yapan şifacıdır.Şifacı o grubun beynidir.Her şey onda biter.
Eşitsizliğe gelince; eşitsizlik tabiki var.Büyücü oyunun tabiri caizse en ezik karakter sınıfı.49.Seviye bir büyücüyü 45.seviye normal bir savaşçı yetenekleri ile çok kolay öldürebilir.Bu konuda bir eşitsizlik olduğunu savunuyorum.Zihin tutsa zaten 3 vursa hadi canı 10 kaldı diyelim şuan kimse zihin saldırısına puan vermiyor. Depar basar tek vurur.
Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Eyalet Askerleri
bloodthirsty yazdı:deniyelim istersen kesmesine ihtimal dahi vermiyorumWotkasarap yazdı:Kesemez mibloodthirsty yazdı:abartmayalım lütfen zihin tutsa dahi 40 lvl savaşçı 49 büyücüyü kesmesez her türlü iddaya varımveym2 yazdı:45 mi 40 lvl ağır vuruşu açılsın ful alman 49 ful çember buyuyu alır zihin tuttuğu taktirdeVatanKIRIM yazdı:Bence Şifacı kullanmak en mantıklısı.Ruh Döven Set' ile bir savaşçıyı Hidroflorik / Siyanür set ile de bir büyücüyü çok kolay yenebilir.Ben şimdilik Mevlana Dizdim oda bahsi geçen efsunların düşmesi için.Ancak denilenlerin aksine şifacı kullanmanın zor yanlarıda var mesela.Örneğin GBM-X'de anlık bir donmada bütün grubu öldürebilirsiniz.Yani özellikle grup bölgelerinde işi yapan şifacıdır.Şifacı o grubun beynidir.Her şey onda biter.
Eşitsizliğe gelince; eşitsizlik tabiki var.Büyücü oyunun tabiri caizse en ezik karakter sınıfı.49.Seviye bir büyücüyü 45.seviye normal bir savaşçı yetenekleri ile çok kolay öldürebilir.Bu konuda bir eşitsizlik olduğunu savunuyorum.Zihin tutsa zaten 3 vursa hadi canı 10 kaldı diyelim şuan kimse zihin saldırısına puan vermiyor. Depar basar tek vurur.
Bende büyücü kullanıyorum ama kesebilir diyorum malesef.
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
konuyu açan arkadaşa katılıyorum . banada nucleus takılar henüz düşmedi alterlerden 3 er tane oldu sistem berbat ötesi . madem satılmıyor nediye aynı eşya 3 defa düşüyorken diğeri hiç düşmüyor ? bu kadar amatör bi iş ancak ikv.de oluyor ! mantığı kabul eden varsa banada açıklasın bunu ..
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Telefondan yazıyorum kısa konuşmaya çalışacağım ;
Arkadaslar büyücüler altın cagi yaşıyor .girdim karakterlerimde denedim.demissiniz büyücüyü sifaci rahat kesiyor diye bunu anlamıyorum siz diyorsunuzki büyücüye bisey yapsinlarki hem sığınak hem migrat hem Ct hem de vs de kazaniyim dionuz.e ozmn sifacida desinki. Ben grup bölgesine girim hemde kesiyim vsde der ozmn.sacma konuşmayın
Arkadaslar büyücüler altın cagi yaşıyor .girdim karakterlerimde denedim.demissiniz büyücüyü sifaci rahat kesiyor diye bunu anlamıyorum siz diyorsunuzki büyücüye bisey yapsinlarki hem sığınak hem migrat hem Ct hem de vs de kazaniyim dionuz.e ozmn sifacida desinki. Ben grup bölgesine girim hemde kesiyim vsde der ozmn.sacma konuşmayın
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
iyi bir yetenek ve item kombinasyonuyla inan buna kesemeyeceğin şifacı savaşçı ve büyücü yoktur.Yeteneklerini ve itemlerini Vs atarken iyi seçmelisin .. BÜYÜCÜ bu oyunun bana göre en şanslı sınıfıdır.dediklerinin hiç birine katılmıyorum..İtem düşmede şans işidir ,Düşmüyorsa git üret çabala biraz.Takı düşmüyosa oda sorun değil fevzi cevo felan tak dert etme ABARTILACAK KADAR hasarın önemi yok..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
önü açıldı mı gelir gerisiWotkasarap yazdı:Aman tanrım Nuc kolye düştü325 madalya oldu. Hala nuc zırh alter zırh kıyamet zırh alter kolye nuc yüzük eksik ama
sizin gbler için yetenekleriniz nedir ya altı üstü sığınak için kutuba 15 verilir mi hadi verdin diyelim 15 kutupla sığınağa ayakkabın varsa tanksız kesim yaparsın zaten altı üstü sığınakta 15 kutup verilmez 15 zihin verirsin başları zihinlersin olay budur hele grupta üstü azat veya bilge dizili elementçiler varsa tank eşliğinde olay rahattır zaten zihin candır abiler siz nasıl olur da zihine puan vermezsiniz
şu zihine puan vermeyen arkadaşlar sığınak için yetenek dağılımlarını yazabilirler mi
...
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Ya bu kadar saçmalama görmedim ben
Büyücülerin 2200 fiziklerine niye bişi demiyosun? O kritikle ofansken zırh kalmadığını 2 fizik 1 buzla canını 35 e indirdiğini? Çünkü adam full bıçak diyosunuz büyücünün full kıyametini söyleyen yok
Büyücü sınıfının özelliği budur. Yüksek hasar verir uzaktan hasar verir tek dezavantajı canı azdır. SAvaşçı büyücü kadar yüksek hasar veremez hasar için düşmanının yanına gitmesi gerekir gidi dezavantajları varken avantajı canı yüksektir. Şifacı 2sinin ortasında bir sınıftır.
Ha kendin demişsin işte yeteneklerin klan savaşına uymuyosa ya klandan çıkacaksın yada sürekli makine olacaksın. Kesildim diye ağlanmaz. 40 lvl savaşçı 49 lvl hemde kıyameti olan büyücüyü kesebiliyosa helal olsun
İş bilen bir büyücüye durdurma bile atamazsın ne olursa olsun...
Ha kendin demişsin işte yeteneklerin klan savaşına uymuyosa ya klandan çıkacaksın yada sürekli makine olacaksın. Kesildim diye ağlanmaz. 40 lvl savaşçı 49 lvl hemde kıyameti olan büyücüyü kesebiliyosa helal olsun
Oyun başından beridir oynadığım büyücü o dönemlerden şu ana kadar çok eziyetli ve meşakatli yollardan geçti
Özellikle OkO'larda işimiz çok zordu. Ancak kaderi değişiyor mu ne...
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
bence kutub zihinden önemli mesela bir yere gittin 2 tane düşman var zihin ile bir tanesini etkisiz hale getirirken kutubla ile hepsinden kaçma ihtimalin var55ivedik55 yazdı:önü açıldı mı gelir gerisiWotkasarap yazdı:Aman tanrım Nuc kolye düştü325 madalya oldu. Hala nuc zırh alter zırh kıyamet zırh alter kolye nuc yüzük eksik ama
sizin gbler için yetenekleriniz nedir ya altı üstü sığınak için kutuba 15 verilir mi hadi verdin diyelim 15 kutupla sığınağa ayakkabın varsa tanksız kesim yaparsın zaten altı üstü sığınakta 15 kutup verilmez 15 zihin verirsin başları zihinlersin olay budur hele grupta üstü azat veya bilge dizili elementçiler varsa tank eşliğinde olay rahattır zaten zihin candır abiler siz nasıl olur da zihine puan vermezsiniz
şu zihine puan vermeyen arkadaşlar sığınak için yetenek dağılımlarını yazabilirler mi
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
55ivedik55 yazdı:önü açıldı mı gelir gerisiWotkasarap yazdı:Aman tanrım Nuc kolye düştü325 madalya oldu. Hala nuc zırh alter zırh kıyamet zırh alter kolye nuc yüzük eksik ama
Yav ne alakası var başlara zihin mi atılır. Ben tek başıma zaten 100 kudretle 2 fedai 1 baş belki 3 fedai ye kadar çıkabiliyorum. Zihin sadece yavaşlatıyor kutup daha iyi.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !