Ya sacmalama bütün sınıflar arasında denge var sifacinin sunu varsa büyücünün sunu savaşçının bunu vardır
Not:oyunu cenabetken oynama bence
Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı
Re: Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı
Şanssızlık değil aslında bu. Hızlı gitme adına verilen ödündür. Oyun dengesi gereği grup bölgelerinde sınıflarda 2-2-2 olursa eşit şansa sahip olunuyor. Ancak genellikle tercih edilen 4 büyücü 1 savaşçı ve 1 şifa ile girince, senin büyücünün şansı diğerlerine nazaran misli ile bir eksilmeye neden olmakta savaşçı ve şifacı için ise mükemmel seviyede artış göstermektedir.
Bu nedenle gruplarda denge önemlidir. Hızlı ama daha az şans mı? Yoksa yavaş ama daha yüksek şans mı? Kararımızı buna göre vermeliyiz...
Keyifli oyunlar.
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
FuLL bi buyucum var sadece nuc yzk yoktu ve sgnak , miqrat gelmeden oncede bu karakter vardI ve sgnak miqrat geldiginde miqratI ilk kesen grplardan birindeydm ozamandan bu zamana 600 miqratI gecmisti belki 2 katI nuc yzk yok gecen hafta dustu sansa ama dusurene kadar bi taraflarmdan ter aktI bazlarnda 3 4 tane var onu anlamyorm esit sekilde dusmesi lazm adamda 5 nuc yzk var zrh yok bende ne ararsan var sadece nuc yzk yok 
Kısacası BLanK 
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben migrata gittiğim zaman çemberlitaş gelmemişti daha.nucleus yüzük düşmüyor 514 madalya oldu.çoğu büyücünün takılarını dizdim takılar bi bana düşmedi.plus+artırıcı yine düşmedi ama plusuz arkadaşa 1 torba da 2 tane zırh düşürdüm.neyse cemberlitaş geldi.bende ki inat karar verdim düşürecem diye sonra bi ara madene yöneldim.kıyamet asa kıyamet pantolon kıyamet ayak ve kıyamet zırh ve eldiven ürettim dedim nuc yüzük düşmeyene kadar çemberli atmayacam ve halen gaffar görevini yapmamışım:)hergün 3 migrat atıyorum halen yok boş.beni soran olursa migrattayım.unutmadan savaşcımla 10 kere migrat attım zırh düşmedi.plus bitti.dedim şans hiç olmaz denedim aynı torba da 1 evo 1 ışık zırh düştü:)

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
2 2 2 girdik ama düşmüyor düşmüyor. Yine savaşçı ve şifacıya düşüyor. Zaten 2 2 2 de kenan kesmesi daha kolaymış bunu anladımMrdz yazdı:
Şanssızlık değil aslında bu. Hızlı gitme adına verilen ödündür. Oyun dengesi gereği grup bölgelerinde sınıflarda 2-2-2 olursa eşit şansa sahip olunuyor. Ancak genellikle tercih edilen 4 büyücü 1 savaşçı ve 1 şifa ile girince, senin büyücünün şansı diğerlerine nazaran misli ile bir eksilmeye neden olmakta savaşçı ve şifacı için ise mükemmel seviyede artış göstermektedir.
Bu nedenle gruplarda denge önemlidir. Hızlı ama daha az şans mı? Yoksa yavaş ama daha yüksek şans mı? Kararımızı buna göre vermeliyiz...![]()
Keyifli oyunlar.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Kardesım elınde hıc mı dırenc asıt ıtem yok.Cop ıtem zaten ucuza bulursun 240asıt dırencı yap oda olur yıne kesersın ha ama cemberlı tas ıtemın yoksa deneme bıle.
2+2+2 gırdık dusmedı demısın kac kere gırdın? Buyuculer altın cagını yasıyo evet en cok gbye gıren buyucu buyucu olmazsa olmazı oyunun
2+2+2 gırdık dusmedı demısın kac kere gırdın? Buyuculer altın cagını yasıyo evet en cok gbye gıren buyucu buyucu olmazsa olmazı oyunun
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Şifacılar gerçekten sınırları zorlar oldu.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Eyalet Askerleri
Büyücülerin vuruşlarının savaşçılara nazaran biraz artması gerek bence.Çünkü en yüksek hasarı veren sınıf olarak tanımlanıyoruz ama bir savaşçıyla aynı vuruyoruz neredeyse.Hasar değiştirmesi yerine herhangi bir yetenek gelebilir cankurtaran gibi 1 vuruşta çalışacak bir yetenek.Çünkü full bıçak dizili bir adam görünce ya hiç dokundurmayacaksınız , ki bu laglı bir oyunda zor olsa gerek , yada birleşmeyle 13 bin gibi bir değer göreceksiniz.Bir düzenleme şart bence.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Telefondan yazmaya erindiğim için sadece 1 konuya değineceğim. "GB ler için kutup 15 zihin 0 dolaşıyoruz" demişsin. GB yetenekleriyle klan savaşı yapıyorsan ölmen gayet normal. Tabi yetenek GB yetenekleriyle kesebilmekte. Yapan çoook..
PIRASASAPI
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
evet aynen sana katılıyorum 2 2 2 girmek lazım ama oyunda bunu dinleyen yok bende maalesef 4 1 1 giriyorum çünkü 2 2 2 dedimmi kimse gelmiyorMrdz yazdı:
Bu nedenle gruplarda denge önemlidir. Hızlı ama daha az şans mı? Yoksa yavaş ama daha yüksek şans mı? Kararımızı buna göre vermeliyiz...![]()
Keyifli oyunlar.