Batıya gittiği biliniyor.Ve sonuçta bu adam sivri adaya gitmiş mi gitmiş.Dolayısıyla bu adam adadan bir taraflara gitmiş.Ve ben zannetmiyorum bu adamın tangriss de olduğunu çünkü meranlar ve kuklacı olayı farklı hikayeler.Muhtemelen karaköy de de bulamayacaz kuklacıyı..baraka1997 yazdı::arrow:Refresh yazdı:Meteor un batısı derken adayı kastediyor.Adadaki fareadamlar ve kuklacının büyüyle yaptığı taşkanatlar bunu gösterir.Adadan gemi ile herhangibir yere gitmiştir.
Yön bilgimden şüpe etmem çocukken öğrenmiştim.![]()
Bana batı gibi gelmedi.
Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri!]
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
"Meteor bölgesinden geçerek batıya doğru" yazıyor hikayede.
Meteorun batısı yazmıyor ki.
Meteordan geçerek batıya ilerlemiştir yazıyor.
Senin dediğine ise batıya gitmek olmuyor. Sivri Ada haritada görüldüğü gibi Güneyde.
:arrow: Beyazköşk ve Kuklacı Dönemi (1963-1967)
Senin dediğine ise batıya gitmek olmuyor. Sivri Ada haritada görüldüğü gibi Güneyde.
Şahsen ben öyle bir şey demedim, görmedim, bilmiyorum. :lol:Refresh yazdı:Sonuçta bu adam sivri adaya gitmişmi gitmiş.???
- Refresh
- Labirent Rehberi
Ya sen batıyı doğuyu boşver şimdi görevleri okumadın sanırım.Bu adam ada da bulundu sonuçta değil mi :?:baraka1997 yazdı:"Meteor bölgesinden geçerek batıya doğru" yazıyor hikayede.
GuardianS of İstanbuL
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
:arrow: Hangi görev olduğunu söyler misin? Şuana kadar hiçbir görevi atlamadım.Refresh yazdı:Ya sen batıyı doğuyu boşver şimdi görevleri okumadın sanırım.Bu adam ada da bulundu sonuçta değil mi
:idea: Eğer yanlış biliyorsam beni düzeltmiş olursun.
Madem bulundu neden hala arıyoruz!Refresh yazdı:Bu adam ada da bulundu sonuçta değil mi
En son baraka1997 tarafından 18 Tem 2012 22:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Refresh
- Labirent Rehberi
Kuklacı'nın notları diye bir görev bile bulunmakta nasıl atladın anlamadım.Ayrıca o kadar fareadam adaya nasıl geldi zannediyorsun.Ve Taşkanatları büyü ile yapan da Kuklacıdır.baraka1997 yazdı::arrow: Hangi görev olduğunu söyler misin? Şuana kadar hiçbir görevi atlamadım.Refresh yazdı:Ya sen batıyı doğuyu boşver şimdi görevleri okumadın sanırım.Bu adam ada da bulundu sonuçta değil mi
:idea: Eğer yanlış biliyorsam beni düzeltmiş olursun.
GuardianS of İstanbuL
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
"Kuklacı'nın Notları" görevinde, ürettiği fareadamları korumak ve deneylerine devam edebilmek için adaya getirdiği yazıyordu bir görevde ama şuanda adını hatırlamıyorum. Ama ada görevleri sırasındaki bir görev.Refresh yazdı:Kuklacı'nın notları diye bir görev bile bulunmakta nasıl atladın anlamadım.Ayrıca o kadar fareadam adaya nasıl geldi zannediyorsun.Ve Taşkanatları büyü ile yapan da Kuklacıdır.
Hatta, o dediğin görevden sonra bizi taşkanatlara yönlendiriyor.
Taşkanatlarda Kuklacının yeni deneyleriydi.
+
... Kuklacı, fare adamların büyü ile ortaya çıkarılmasına ilişkin Mansur Bey'le hazırladığı bütün planları da hala gizli bir yerde koruyordu(SİVRİ ADA). Uzun zamandır büyü yoluyla fare adam üretilmemişti. Fare adamlar da zaten kendi aralarında hızla üreyebiliyorlardı dolayısıyla buna gerek olmuyordu. Fare adamlarının kuklacıya karşı tam bir sadakatle bağlı olmaları örgüt içinde olası bir isyanı engelliyordu. Her ne kadar Kuklacı'nın her yaptığını ...
Beyazköşk ve Kuklacı Dönemi İlk Paragraf
:arrow: Fareadamların çoğalmasını hızlandırmak diyor.
- Refresh
- Labirent Rehberi
Sonuç olarak :?:baraka1997 yazdı:"Kuklacı'nın Notları" görevinde, ürettiği fareadamları korumak ve deneylerine devam edebilmek için adaya getirdiği yazıyordu bir görevde ama şuanda adını hatırlamıyorum. Ama ada görevleri sırasındaki bir görev.Refresh yazdı:Kuklacı'nın notları diye bir görev bile bulunmakta nasıl atladın anlamadım.Ayrıca o kadar fareadam adaya nasıl geldi zannediyorsun.Ve Taşkanatları büyü ile yapan da Kuklacıdır.
Hatta, o dediğin görevden sonra bizi taşkanatlara yönlendiriyor.
Taşkanatlarda Kuklacının yeni deneyleriydi.
+
... Kuklacı, fare adamların büyü ile ortaya çıkarılmasına ilişkin Mansur Bey'le hazırladığı bütün planları da hala gizli bir yerde koruyordu(SİVRİ ADA). Uzun zamandır büyü yoluyla fare adam üretilmemişti. Fare adamlar da zaten kendi aralarında hızla üreyebiliyorlardı dolayısıyla buna gerek olmuyordu. Fare adamlarının kuklacıya karşı tam bir sadakatle bağlı olmaları örgüt içinde olası bir isyanı engelliyordu. Her ne kadar Kuklacı'nın her yaptığını ...
Beyazköşk ve Kuklacı Dönemi İlk Paragraf
:arrow: Fareadamların çoğalmasını hızlandırmak diyor.
GuardianS of İstanbuL
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
:arrow: Kuklacı Beyazköşk'ten ayrılarak Sivri Ada'ya gitmedi. Eminönü'nün batısına gitti.Refresh yazdı:Sonuç olarak :?:
Ama nerden gitti yeraltından mı, eminönünden mi, yoksa Arz'ın Çocukları Klanı'nın araştırma yapmak için açtığı Maden Ocaklarından mı? İşte orasını bilemem.
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
Fare Adamlara 0 Buz, 0 Fizikselle Yapılan Denemeler

Tabi Tangriss'teki fare adamlar hakkında bir şey diyemem ama fizik iyi vuruyor gibi gözüküyor.
Zaten buza lafım yok

Tabi Tangriss'teki fare adamlar hakkında bir şey diyemem ama fizik iyi vuruyor gibi gözüküyor.
Zaten buza lafım yok
- NothingMan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
baraka1997 yazdı:Fare Adamlara 0 Buz, 0 Fizikselle Yapılan Denemeler
Zaten buza lafım yok
Birde direç kırıp vursaydın keşke buzla
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.