Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri!]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri!]

Mesaj gönderen baraka1997 »

Kıyamet Amplifikatörü'nü Üreteceğim Aklıma Bile Gelmezdi!
Evet ne yazıkki bir hafta önce büyücüme işe yarayan bir zırhın düşmeyeceği kanaatına vardım.
Resim
Kararımın doğru olup olmadığı burda gayet net!

[ Ejder Asa] mı bile üretmemiştim.
Uzun ve sıkıcı olacağını nasıl bilebilirdim?

Reçeteye Bir Göz Attım, Sonra "Bu Kadar Malzeme Toplanır Mı?" Dedim.
İyi bakalım dedim ve başladım.
Bir reçete edindim kendime.
Resim

Bir haftalık %60 Lokman Şans Arttırıcı aldım ve hesabıma yükledim.
Resim
Maden çekemediğim günler oldu, ikişer ikişer çektiğim oldu. Ama en sonunda hepsini toparladım.

Ürettimde Ne Oldu?
Resim
Büyük bir mutluluk ve huzur...
En azından zırh derdim ortadan kalkmıştı.

Neden Kıyamet Amplifikatörü Ürettim? [Kişisel ve Ayrıntılı Bilgi İçerir!]
Bildiğiniz üzere oyunun yeni bölgesi "Tangriss".
Bu bölgenin haritasına bakan arkadaşlarım bilirler, Maden Ocakları ve Tangriss'ten oluşan birbirinin simetrisi olan iki bölge vardır.(Konu kilitlenmesin diye elimdeki haritayı paylaşmıyorum.)
Buda aynı bölgedeki grubun ikiye ayrılması demek.
Son güncelleme ile birlikte Semiha Hanım'ın erg paylaşımı
10 candan 20 cana çıkartılmasındaki amaç 2+2+2 şeklinde grupların oluşturulmasını sağlamaktı.

Maden Ocakları bölümünde büyük ihtimalle fare adamlarsa savaşacağız.
Resim
Bu resim Maden Ocağı girişi ve Fare Adam Büyücüleri gösteriyor.
(http://www.istanbuloyun.com 'daki resimin acıklamasında "Fare Adam Büyücüler" diyor.)

Resmi analiz etmek gerekirse;
1-Tangriss haritasına bakarak grubun 2+2+2 şeklinde girilip, 1+1+1 şeklinde 2 parçaya ayrılacağını söyliyebiliriz.
2-Hasarcı Şifacı ve Ofansif Savaşçı gerektiğini söyliyebiliriz.
3-Büyücünün elindeki Sıfır Kelvin Asa'ya bakarak element büyülerin tekrar geldiğini söyliyebiliriz.

Ancak Çemberlitaş geldiği zamanda büyücüler elementti ve ofansif savaşçıyla gidilirdi.
Zaman ilerledikçe fiziksel büyülerin önemi arttı. Tangriss'tede öyle olacağını düşünüyorum.

Bu yüzden [Kıyamet Ampfilikatörü ] ürettim.

Size Oyunda Varolan En Büyük Oyun Hatasını Göstermek İstiyorum!
BoGGiExBizans : 2086 Fiziksel
[M2.5 Fiziksel Sarjlı Arzın Çocukları Gözlüğü]
[Kıyamet Asa (^)]
[Kıyamet Pantolon ]
[Kıyamet Eldiven]
[Kıyamet Ayakkabı]
[Kıyamet Ampfilikatörü ]
[Sıfır Kelvin Ceket]
[Nucleus Yüzük]

[Fevzi Bey Modeli Cevriye Sultan Modeli Kolye] <= İŞTE OYUNDAKİ EN BÜYÜK OYUN HATASI!
Düşmüyor arkadaş! :evil:

Benim Tavsiyem...
Benim tavsiyem şu ki siz siz olun fiziksel itemlerinizden vazgeçmeyin!
Eşya üretmek zor değildir hele ki ben bile ürettiysem siz hayli hayli üretirsiniz!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zamanınızı ayırıp konuma baktığınız için teşekkür ederim.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Yazıyı Okumadm Ama Nucleus Yüzük Düşmüş Kolye Yok. Oyunun %90'ında Nuc Yüzük Yok , Kolye Var :lol:
[/center]
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

tebrık edıyorum en ıyısını yapmıssın paran varsa dıkdıret ct yı uret gıtsın neden vaktınıharcıcaksın bı ıtem ıcın :roll:
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Zırhçı 49 Olsa üreteceğiz
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Buzun en az 5 yıl daha işi götüreceğinin üstüne oynarım.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

taşkanat derim olsa ah düşmüyor 6 ay kes düşmüyor
...
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

izdirapgrafik yazdı:Buzun en az 5 yıl daha işi götüreceğinin üstüne oynarım.
:arrow: Bende öyle düşünüyorum ama Sığınak-Migrat dönemindeki element önemi olacağını sanmıyorum.
Buz Elektrik vb...
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen umutabi »

izdirapgrafik yazdı:Buzun en az 5 yıl daha işi götüreceğinin üstüne oynarım.
:arrow:
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Bence yeni bölge GRUP BÖLGESİ OLMAYACAK. Artık herkes grup bölgesinden bıktı bunun farkındalar.
Ayrıca yeni lvl de geleceğinden dolayı bireysel olarak girilebilecek bir bölge olacaktır.
Yaratıklarda fare adam olursa büyük hayal kırıklığı olur. Yeni bişeyler getirlemeleri lazım artık.
Çemberlitaştaki Taaruzlar gibi saçma sapan şeyler olmamalı. Gelen bölge için emek harcanmış güzel olmuş diyebilmeliyiz.
Hangi büyünün işe yarayacağına gelince bence fizik tekrar çöp olacak herkes fizik dizdi şimdi yeni set dizdirmek için elektrik üzerine olacağını düşünüyorum.

Haritada 2 bölüm vardı birbirinin simetrik hali. Bunlardan biri mavi biri kırmızıydı. Bildiğiniz gibi Lodos Sancağı kırmızı Arzın Sancağı mavi belki klanlara göre bölgeler olabilir diye düşünüyorum.
Tabi bunlar sadece tahminden ibaret, gelecek güncelleme ile göreceğiz hepsini.
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Cloutier yazdı:Bence yeni bölge GRUP BÖLGESİ OLMAYACAK. Artık herkes grup bölgesinden bıktı bunun farkındalar.
Ayrıca yeni lvl de geleceğinden dolayı bireysel olarak girilebilecek bir bölge olacaktır.
Yaratıklarda fare adam olursa büyük hayal kırıklığı olur. Yeni bişeyler getirlemeleri lazım artık.
Çemberlitaştaki Taaruzlar gibi saçma sapan şeyler olmamalı. Gelen bölge için emek harcanmış güzel olmuş diyebilmeliyiz.
Hangi büyünün işe yarayacağına gelince bence fizik tekrar çöp olacak herkes fizik dizdi şimdi yeni set dizdirmek için elektrik üzerine olacağını düşünüyorum.

Haritada 2 bölüm vardı birbirinin simetrik hali. Bunlardan biri mavi biri kırmızıydı. Bildiğiniz gibi Lodos Sancağı kırmızı Arzın Sancağı mavi belki klanlara göre bölgeler olabilir diye düşünüyorum.
Tabi bunlar sadece tahminden ibaret, gelecek güncelleme ile göreceğiz hepsini.
Grup bölgesi yada er meydanı tarzında olacak bir resimde gelecek yeteneklerde vardı 3 mavi 3 kırmızı yetenek er meydanında sancak aldıkça etkinleşen yetenekler gibi gözüküyor.Benim tahminim er meydanı şeklinde olacağı tarihçede tangiris girişinin nasıl bulunduğu anlatılmış:
1986 yılında meteor bölgesinde maden çıkartmak amacıyla kazı yapan Arzın Çocukları keşif grubundan bir ekip, büyük bir mekanın girişi olduğu düşünülen bir yer keşfetti. Arzın çocukları bu yeni mekanı uzun bir süre gizli olarak araştırdı. Adem Bey önderliğindeki küçük keşif ekipleri bu büyük girişin toprak altında kalmış kısımlarını ortaya çıkartmak için aylarca kazma salladılar. Ardından giriş kısmı şaşırtıcı derecede sağlam kalmış büyük bir hole doğru açıldı. Burası prizmatik şekillerin hakim olduğu, değişik bir medeniyete ait olduğu izlenimini veren bir mekandı. Arzın Çocukları bu büyük holü araştırmaya başlarken, onları takibe almış bir Lodos ajanı, bu faaliyetleri Lodos Klanı'na bildirdi. Araştırma günlerinden birinde bölge Binbaşı Yavuz önderliğindeki Lodos Klanı mensupları tarafından basıldı. Bundan sonrası sadece söylentilerden ibaret. Her iki klan mensupları arasında her ne geçtiyse de, bunun şahidi kalmadı. Tek bilinen bu iki grubun arasında çatışma çıktığı (ki bunu orada araştırma yapan bağımsız teşkilat yetkililerinin incelemelerinden anlıyoruz), Binbaşı Yavuz ve Adem Bey dahil bütün herkesin öldüğü. Çatışma sebebinin muamması bir yana, en büyük gariplik , arada başka bazı silahlara dair izlerin de bulunduğu. Ne Lodos'ta, ne de Arzın çocuklarında bulunmayan bazı silahlar.

Buda gösteriyorki yolun ikiye ayrılması klanlar arasındaki savaştan kaynaklanacak
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon

“Genel Etkileşim” sayfasına dön