Şart !
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Re: Şart !
Diğer oyunlarda 10 yansıtmaya 20TL para alıyorlar
Bırakta plus paketimizin de bir ayrıcalığı olsun.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Arkadaşlar bence yeni bir karakter yüklenip ondan eşyalarınızı oraya atıp açık artırmaya belli bir süre sokulabilir böyle bir sistem gelebilir.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
+1 +1 + 1 +1 HELAL OLSUN İKV SONUNA KADAR FARKLIDIR... AYNI FİKİRDEYİMVlknKbky yazdı:Merhaba;
Bu tarz bir özelliğin diğer oyunlarda yer almasından dolayı, Eşsiz ve Benzersiz olan İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza böyle bir özelliğin getirilmesine karşıyım açıkcası. Önemli olan diğer benzeri oyunlarda yer almayan özellik ve eklentileri yaratıcı fikirlerle sunmaktır diye düşünüyorum. Böylece özenti bir oyuna sahip olmayız...
Saygılarımla...
Oyunu oynarken bende bunun eksikliğini hissettim. Oyun bunu istiyor. Zaten size başka oyunlardaki pazar sistemini aynen alıp İKV ye koyun demiyoruz. Diğer oyunlardan farklı bir pazar sistemi koyun ama yeter ki koyun. Arkadaşın dediği şey çok mantıklı ve DİĞER OYUNLARDAN farklı. Ayrıca eğer pazar sistemi koyacaksanız aman parayı karıştırmayın işin içine. Şu paketi al kendine dükkan aç tarzı bir şey olmasın 
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
metin2 de efsun yansıtalamıyormuReaLMADRID yazdı: Şuan ki ticaret sistemide gayet güzel hangi oyunda var efsun yansıtılması![]()
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
ona bakarsan diğer oyunlarda lvl olayı var eyvah başka oyunlara benziyoruz değilmiVlknKbky yazdı:Merhaba;
Bu tarz bir özelliğin diğer oyunlarda yer almasından dolayı, Eşsiz ve Benzersiz olan İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza böyle bir özelliğin getirilmesine karşıyım açıkcası. Önemli olan diğer benzeri oyunlarda yer almayan özellik ve eklentileri yaratıcı fikirlerle sunmaktır diye düşünüyorum. Böylece özenti bir oyuna sahip olmayız...
Saygılarımla...
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Şuan ki oyun içi alışveriş sistemi gayet elverişli. Ancak yansıtılan itemler için ayrı bir sohbet kanalı açılırsa iyi olur. Normal sohbet kanallarının işgali önlenmiş olur. Bu söylediğim teknik açıdan ne kadar mümkün bilemiyorum ancak diğer oyunlardan esinlenmek yerine İkv yine farklı bir yönü ile öne çıkmış olur.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
bence yeterli değil mesela oyundan çıkmak zorundasın pazarını kurarsın sen oyunda olmasanda alışveriş gereçkleşir sürekli oyunda item yansıtmak zor oluyorWHiTexDeWiL yazdı:Şuan ki oyun içi alışveriş sistemi gayet elverişli. Ancak yansıtılan itemler için ayrı bir sohbet kanalı açılırsa iyi olur. Normal sohbet kanallarının işgali önlenmiş olur. Bu söylediğim teknik açıdan ne kadar mümkün bilemiyorum ancak diğer oyunlardan esinlenmek yerine İkv yine farklı bir yönü ile öne çıkmış olur.
Keyifli forumlar.
yani bu bir gereklilik hem benim dediğimin sadece türü benziyor özellikleri farklı.zaten paralı olursa olmasın.Gmaker920 yazdı:Oyunu oynarken bende bunun eksikliğini hissettim. Oyun bunu istiyor. Zaten size başka oyunlardaki pazar sistemini aynen alıp İKV ye koyun demiyoruz. Diğer oyunlardan farklı bir pazar sistemi koyun ama yeter ki koyun. Arkadaşın dediği şey çok mantıklı ve DİĞER OYUNLARDAN farklı. Ayrıca eğer pazar sistemi koyacaksanız aman parayı karıştırmayın işin içine. Şu paketi al kendine dükkan aç tarzı bir şey olmasın
yani.
WHiTexDeWiL yazdı:Şuan ki oyun içi alışveriş sistemi gayet elverişli. Ancak yansıtılan itemler için ayrı bir sohbet kanalı açılırsa iyi olur. Normal sohbet kanallarının işgali önlenmiş olur. Bu söylediğim teknik açıdan ne kadar mümkün bilemiyorum ancak diğer oyunlardan esinlenmek yerine İkv yine farklı bir yönü ile öne çıkmış olur.
Keyifli forumlar.
bence yeterli değil mesela oyundan çıkmak zorundasın pazarını kurarsın sen oyunda olmasanda alışveriş gereçkleşir sürekli oyunda item yansıtmak zor oluyor
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat