Şart !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Şart !

Mesaj gönderen Ogol »

BİLİYORSUNUZKİ TİCARETİ OYUNDA OYUNA GİRDİĞİMİZ ZAMAN YAPIYORUZ BUDA TAHMİN EDİYORUMKİ HEPİMİZE SIKINDI OLUYOR ÖNERİM M2 LEŞMEK TARZINDA DEİL SADECE PAZAR SİSTEMİNİ İKV YE UYARLAMAK BU İKİ ŞEKİLDE OLABİLİR
1.TAMAMEM KABASİTEYE DAYANAN SİSTEM OLABİLİR MISIR ÇARSISININ KAPALI KEFENKLERİNİN ACILIP HERBİRİNE BİR OYUNCU SATILACAK ŞEYİNİ BELİRLİ BİR FİYATLA YÜKLER AMA METİN 2 DEKİ GİPİ HAREKETSİZ KALMAZ O OYUNCU OYUNU NA DEVAM EDER VE BELİRLİ BİR SÜRE İÇİNDE O ESYA SATILMAK ÜZERE DURUR SÜRESİ BİTİNCE OYUCUNUN CANTASINA GERİ DÖNER.
2. KABASİTE SINIRI OLMAYAN BİR SİSTEMLE YAPILABİRİR :BİR NPC YE ESYALAR FİYATIYLA YÜKLENİP ZAMAN VE KABASİTE SINIRI OLMAKCASIN KALABİLİR
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Şart !

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

Ogol yazdı:BİLİYORSUNUZKİ TİCARETİ OYUNDA OYUNA GİRDİĞİMİZ ZAMAN YAPIYORUZ BUDA TAHMİN EDİYORUMKİ HEPİMİZE SIKINDI OLUYOR ÖNERİM M2 LEŞMEK TARZINDA DEİL SADECE PAZAR SİSTEMİNİ İKV YE UYARLAMAK BU İKİ ŞEKİLDE OLABİLİR
1.TAMAMEM KABASİTEYE DAYANAN SİSTEM OLABİLİR MISIR ÇARSISININ KAPALI KEFENKLERİNİN ACILIP HERBİRİNE BİR OYUNCU SATILACAK ŞEYİNİ BELİRLİ BİR FİYATLA YÜKLER AMA METİN 2 DEKİ GİPİ HAREKETSİZ KALMAZ O OYUNCU OYUNU NA DEVAM EDER VE BELİRLİ BİR SÜRE İÇİNDE O ESYA SATILMAK ÜZERE DURUR SÜRESİ BİTİNCE OYUCUNUN CANTASINA GERİ DÖNER.
2. KABASİTE SINIRI OLMAYAN BİR SİSTEMLE YAPILABİRİR :BİR NPC YE ESYALAR FİYATIYLA YÜKLENİP ZAMAN VE KABASİTE SINIRI OLMAKCASIN KALABİLİR

oldu ondan sonra kapasite arttırıcı için 995 akçe pazar kurmak mı istiyorsun 1 kez kutu yükle eşyanın orda daha fazla kalmasını mı istiyorsun 995 akçe vay babam vay
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ogol »

EKLEMEYİ UNUTMUSUM PARAYLA OLACAK CA ZATEN HİC OLMASIN LONCAYI DA BEKLEDİK BEKLEDİK HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIK
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NothingMan »

Caps Lock Kapat! Caps Lock!

Forum kuralları madde 10:
10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ogol »

NothingMan yazdı:Caps Lock Kapat! Caps Lock!

Forum kuralları madde 10:
10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
bilmiyordum özür dilerim hepinizden
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen bloodthirsty »

bu öneri bir çok kez sunuldu zaten ama hala gelmedi
Kullanıcı avatarı
VlknKbky
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen VlknKbky »

Merhaba;

Bu tarz bir özelliğin diğer oyunlarda yer almasından dolayı, Eşsiz ve Benzersiz olan İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza böyle bir özelliğin getirilmesine karşıyım açıkcası. Önemli olan diğer benzeri oyunlarda yer almayan özellik ve eklentileri yaratıcı fikirlerle sunmaktır diye düşünüyorum. Böylece özenti bir oyuna sahip olmayız...

Saygılarımla...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ogol »

bloodthirsty yazdı:bu öneri bir çok kez sunuldu zaten ama hala gelmedi
biliyorum ben tazelemek istedim

Merhaba;

Bu tarz bir özelliğin diğer oyunlarda yer almasından dolayı, Eşsiz ve Benzersiz olan İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza böyle bir özelliğin getirilmesine karşıyım açıkcası. Önemli olan diğer benzeri oyunlarda yer almayan özellik ve eklentileri yaratıcı fikirlerle sunmaktır diye düşünüyorum. Böylece özenti bir oyuna sahip olmayız...

Saygılarımla...
benim söylediğimde faklı bir özellik var zaten : oyuncu dükkana dünüsmeyecek o esyanı yükleyecek ve oyuna devam edecek zaten söylediğimin 2 seklide diyer oyunları bilmiyorum ama m2 de yok metin ikide sandık var dükkan yada npc yok
tam aksine bu ikv ye as olur özenti olmaz türü pazar sittemi olur ama özendi olmaz aksine m2 den daha gelişmişi olur .
Kullanıcı avatarı
MertBeyx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Aranıyo

Mesaj gönderen MertBeyx »

Tebrikler cok yararli bence hem satici esya materyel vs. Cabuk satar hemde alici ihtiyaci olani cabuk elde eder. Gelmesi gerekenlerden
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Şuan ki ticaret sistemide gayet güzel hangi oyunda var efsun yansıtılması :O

“Genel Etkileşim” sayfasına dön