Oyunun Çöküş Dönemi Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Oyunun Çöküş Dönemi Hakkında

Mesaj gönderen NothingMan »

:geek:
Magician yazdı: lan kişmsenin kimseye hakaraet hakı yoktur diyon adam 7 14 yaşındakilere hareket okuyo nerenden okuyon yazıyı
Bak yine hakaret peşindesin TERBİYENİ TAKIN!
Adamın dediği bu!

Perceus yazdı:...Birkaç Düşüncemi Söylemek İstiyorum.

... Ve Bırakında 7-14 Yaş Arasındaki Oyuncularla Dolu Olup Online Rekoru Kırmaktansa YAşca Büyük İnsanlar Olup Oyunun Belli Saatlerinde Dolu Olmasını
Tercih Ederim.
Adamın düşüncesi'nden sanane,banane. Şahsen ona katılıyorum. 7-14 yaş playerler ile çocukça ortamda rekor kırılmasından sa
Şahsen 15-16+ playerler ile aile ortamında ,saygı çerçevesinde,büyüklerimle oyun oynamayı tercih ederim ki Oyun zaten +16...

İyi forumlar ;)
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
BiceRDoveR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BiceRDoveR »

Perceus yazdı:Benim Gibi Birçok Oyuncu Oyunu Bırakıp Forumlarda Gezer Oldu ve Sunucular Oyuncuların Yönetime Küsmesi Yüzünden Gayet Boş Olmakta Sadece Belli Saatlerde Doluluk Oranları Gözükmektedir. Fakat Geçen Günde Dikkatimi Çeken Daha Doğrusu Oyunu Hala Oynayan Arkadaşların Forumdaki Yazıları Üzerine Birkaç Düşüncemi Söylemek İstiyorum.

Herkes Oyuncu Azlığından ve Belirli Süreler Dışında Oyunun Boş Olduğunu Söylemektedir. Bu Konuda Birçok Arkadaşımızın Ve Abimizin Dikkatini Bir Yöne Çekmek İsterim. Nerdeyse Bütün Sunucularda Oyun Akşam 8-12 Arası Doludur. Bence Gayet İyi Bir Yöne İşaret Ediyor Bu Durum. Çünkü Herkesin Bildiği Üzere, İlkokul ve Liselerin Tatile Girmesine Rağmen Gündüz Oyun Boş Oluyor Bu da Demekki Oluyorki Oyunun Yaş Ortalaması Hala Yüksek Durumlarda ve Akşam 8de Dolu Olmasının Güzel Yönüde; Yaşca Büyük ve Çalışan Kişilerin İşten Gelip Oynadığını Gösterir ve Bu Durumda Oyunu Oynayan Kişilerin, Deyim Yerindeyse Eli Ekmek Tutan İnsanlar Olduğunu Gösterir. Yani Oyunumuz Diğer Oyunlar (M2,W.Team) Gibi Yaşça Kücük Oyuncuların Oynadığı Bir Oyun Değil. Ve Bırakında 7-14 Yaş Arasındaki Oyuncularla Dolu Olup Online Rekoru Kırmaktansa YAşca Büyük İnsanlar Olup Oyunun Belli Saatlerinde Dolu Olmasını Tercih Ederim.

Bir Diğer Fikrimi Paylaşmak İstediğim Konuda, Topkapı Güncellemesi Gelince Ki Forum Doluluk Rekorudur. Burda Dikkat Edilmesi Gereken Husus İse Oyunu Bırakmış Oyuncuların Hala Oyundan Kopmamış Olması ve Herkesin Büyük ve Bencilliği Ortadan Kaldıracak Bir Güncelleme Paketi Gelmesini Beklemesindendir. Cünkü O Rekor Kıran Oyuncular, Ne Kadar Oyunu Bırakmış Olsalarda Böyle Bi Yeniliği Bekliorlar ve Yönetime Küsüp Oyunu Bırakmalarına Rağmen Hala Oyuna Küsmediklerini Gösterir Ve Bence Buda Güzel Ve Dikkate Alınması Gereken Bir Konu :)

İyi Forumlar Tüm Oyundaşlarıma
:) :)

Dediklerin dogru 5-6 senedir oynuyorum her sene ritüel aynıdır her yaz yeni bir bölge gelirdi bu yaz topkapı sarayı geldi.
çemberli geldi doluştuk yeni eklenti gelmesine az bi süre tamaladık her şeyi ara verdik aa bide baktık topkapı die püsürükten bi yer gelcekmiş giripte görmedim bile.

adam gibi bi güncelleme gelmedende girmem çemberlitaşa adam bulamıoduk ilk zamanlarında topkapı sarayında kim oturacakmış
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Perceus »

NothingMan yazdı::geek:
Magician yazdı: lan kişmsenin kimseye hakaraet hakı yoktur diyon adam 7 14 yaşındakilere hareket okuyo nerenden okuyon yazıyı
Bak yine hakaret peşindesin TERBİYENİ TAKIN!
Adamın dediği bu!

Perceus yazdı:...Birkaç Düşüncemi Söylemek İstiyorum.

... Ve Bırakında 7-14 Yaş Arasındaki Oyuncularla Dolu Olup Online Rekoru Kırmaktansa YAşca Büyük İnsanlar Olup Oyunun Belli Saatlerinde Dolu Olmasını
Tercih Ederim.
Adamın düşüncesi'nden sanane,banane. Şahsen ona katılıyorum. 7-14 yaş playerler ile çocukça ortamda rekor kırılmasından sa
Şahsen 15-16+ playerler ile aile ortamında ,saygı çerçevesinde,büyüklerimle oyun oynamayı tercih ederim ki Oyun zaten +16...

İyi forumlar ;)

Magician Kardeşim, Ben Kendimden Kücüklere Hakaret Amacıyla Yazmadım. Bizde Oyuna Başladığımızda Senin Yaşındaydık. Ama Büyüklerimize Saygı duyup Polemiğe Girmedik. O Yüzden Ne YAzarsan YAz Konu Amacından Çıkmaması İçin Sana Cevap Yazmicam.

Nothingman Desteğin İçin Sağol Kardeşim :)

BiceRDoveR; Cok Uzunca Bir zamandır Yeni Level GElmeyip, Bencilliği ARtıran GB'Lerin Sürekli Gelmesi Yüzünden Oyundan Çoğu Arkadaşımız Sıkıldı. Geçen SEne Çemberlitaş GElmişti. Ama Bu Yaz, Topkapı Yerine Yeni Level Gelmeliydi. Bazı Arkadaşlarımız Yeni LeveL'i İStemicektir. Çünkü Daha ÇEmberlitaş İTemlerini Tamamlamadıkları İçin Fakat Birçok Oyuncu Tamamladı ve Sıkılmaya Başladı. Herkesin İyiliği İçin Bence Çemberli İtemlerini Çöp Etmeden Yeni Level Gelmeli Diye Düsünüyorum Ki Oyuna Renk Gelsin :)
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NothingMan »

Perceus yazdı:Nothingman Desteğin İçin Sağol Kardeşim :)
Hiçbir önemi yok kardeş, ki ben zaten pek bir şey yapmadım =))
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Perceus »

NothingMan yazdı:
Perceus yazdı:Nothingman Desteğin İçin Sağol Kardeşim :)
Hiçbir önemi yok kardeş, ki ben zaten pek bir şey yapmadım =))

Ben Yokken Benim Açtığım Konuyu VE Fikirlerimi Savunman Bile Büyük Bişey Kardeşim, Alçakgönüllülük Etme :)
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

oyunun gidişatıyla ilgili konuşuluyordu gene kavga

Arkadaşlar inkaar etmeyin oyun çöküş dönemine girdi artıkkk örnek vermemi isteyen olursa her dayim verebilirim..! :mrgreen:
.....
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Çok oyuncu görmemenizin sebebi bölgelerin çoğalmasıdır.Elbette oyucuda azalmıştır veya artmıştır.Tartışma yaratmayın :D
Kullanıcı avatarı
city3510
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Osmanlı Devleti

Mesaj gönderen city3510 »

XxxTehLiqeLixxX ÇALINTI BİR KARKATERDİR ESKİ ADI: Xxxikvşifacısıxx dir meran sunucusunda buulunmaktaydı
ResimResim
STTxMUAMMA-Absorbe-Absorbee

“Genel Etkileşim” sayfasına dön