Oyunun Çöküş Dönemi Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Oyunun Çöküş Dönemi Hakkında

Mesaj gönderen Perceus »

Benim Gibi Birçok Oyuncu Oyunu Bırakıp Forumlarda Gezer Oldu ve Sunucular Oyuncuların Yönetime Küsmesi Yüzünden Gayet Boş Olmakta Sadece Belli Saatlerde Doluluk Oranları Gözükmektedir. Fakat Geçen Günde Dikkatimi Çeken Daha Doğrusu Oyunu Hala Oynayan Arkadaşların Forumdaki Yazıları Üzerine Birkaç Düşüncemi Söylemek İstiyorum.

Herkes Oyuncu Azlığından ve Belirli Süreler Dışında Oyunun Boş Olduğunu Söylemektedir. Bu Konuda Birçok Arkadaşımızın Ve Abimizin Dikkatini Bir Yöne Çekmek İsterim. Nerdeyse Bütün Sunucularda Oyun Akşam 8-12 Arası Doludur. Bence Gayet İyi Bir Yöne İşaret Ediyor Bu Durum. Çünkü Herkesin Bildiği Üzere, İlkokul ve Liselerin Tatile Girmesine Rağmen Gündüz Oyun Boş Oluyor Bu da Demekki Oluyorki Oyunun Yaş Ortalaması Hala Yüksek Durumlarda ve Akşam 8de Dolu Olmasının Güzel Yönüde; Yaşca Büyük ve Çalışan Kişilerin İşten Gelip Oynadığını Gösterir ve Bu Durumda Oyunu Oynayan Kişilerin, Deyim Yerindeyse Eli Ekmek Tutan İnsanlar Olduğunu Gösterir. Yani Oyunumuz Diğer Oyunlar (M2,W.Team) Gibi Yaşça Kücük Oyuncuların Oynadığı Bir Oyun Değil. Ve Bırakında 7-14 Yaş Arasındaki Oyuncularla Dolu Olup Online Rekoru Kırmaktansa YAşca Büyük İnsanlar Olup Oyunun Belli Saatlerinde Dolu Olmasını Tercih Ederim.

Bir Diğer Fikrimi Paylaşmak İstediğim Konuda, Topkapı Güncellemesi Gelince Ki Forum Doluluk Rekorudur. Burda Dikkat Edilmesi Gereken Husus İse Oyunu Bırakmış Oyuncuların Hala Oyundan Kopmamış Olması ve Herkesin Büyük ve Bencilliği Ortadan Kaldıracak Bir Güncelleme Paketi Gelmesini Beklemesindendir. Cünkü O Rekor Kıran Oyuncular, Ne Kadar Oyunu Bırakmış Olsalarda Böyle Bi Yeniliği Bekliorlar ve Yönetime Küsüp Oyunu Bırakmalarına Rağmen Hala Oyuna Küsmediklerini Gösterir Ve Bence Buda Güzel Ve Dikkate Alınması Gereken Bir Konu :)

İyi Forumlar Tüm Oyundaşlarıma
:) :)
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Re: Oyunun Çöküş Dönemi Hakkında

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Oyuncu düşüşü hakkında yorum yapmayacağım haklı veya haksız olabilirsin.

Fakat Bu oyunun resmi forum sitesi, yani bu site öyle bir site ki, 2 senedir oyunu bırakmış olan bir kişi bile hala ve her gün forumu takip etmektedir.

Böyle bir farkı var. Bunun için üst birimler de foruma önem veriyor ve kirliliği önlüyorlar. Ve o 2 senedir oyunu bırakmış olan kişi bakıyor foruma ve oyuna yeni güncelleme geleceğini ve eklenti geleceğini öğreniyor.

Oyunu indirip tekrardan başlıyor.

Yani vazgeçilmezlerimizden :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen NothingMan »

Oyun çöküş döneminde değil Forum 25 Haziran 2012 yarihinde 1038 kişi ile rekor kırdı. Bu da oyunun çöküş değil hâla yükselme döneminde olduğunun kanıtıdır.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
Perceus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Perceus »

BeSGiDeRiM yazdı:Oyuncu düşüşü hakkında yorum yapmayacağım haklı veya haksız olabilirsin.

Fakat Bu oyunun resmi forum sitesi, yani bu site öyle bir site ki, 2 senedir oyunu bırakmış olan bir kişi bile hala ve her gün forumu takip etmektedir.

Böyle bir farkı var. Bunun için üst birimler de foruma önem veriyor ve kirliliği önlüyorlar. Ve o 2 senedir oyunu bırakmış olan kişi bakıyor foruma ve oyuna yeni güncelleme geleceğini ve eklenti geleceğini öğreniyor.

Oyunu indirip tekrardan başlıyor.

Yani vazgeçilmezlerimizden :)
Oyuncu Düşüsü Hakkında Sadece Tüm Oyuncularda Bulunan Karamsarlığın Yanında İşin İyi Yanınıda Göstermek İstedim :) Yaşca Kücük ARkadaşlarım Üzerlerine Alınmasınlar Cünkü Ben Bu Oyuna Başladığımda İlkokul Sona Gidiordm :) Ama Hİçbi Zaman Abilerime Saygısızlık Yapmamışımdır :) Böyle Davranan Kücük Kardeşlerimin Varlığıda Beni Mutlu Ediyor :)

Bu Oyun Benim İcinde Cok Ayrı Bi Yönü VArdır. GB Bölgeleri GEldiğinden BEri Oyuna Cok Nadir Girerim Fakat Foruma Hep Girmişimdir :) Eee İnsanın Oynadığı İlk Online Oyun Olunca, Bırakamıyor :)
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

NothingMan yazdı:Oyun çöküş döneminde değil Forum 25 Haziran 2012 yarihinde 1038 kişi ile rekor kırdı. Bu da oyunun çöküş değil hâla yükselme döneminde olduğunun kanıtıdır.
ne içtinde girdin sen foruma arkadaşım 25 haziran topkapının geliş tarihiydi herkes topkapıyı güzel bir yer zannedip akın etti indirmek için ama herkes hüsrana uğradı şuan istersen bir bak forumda kaç kişi geziniyor toplasan 30 kişi bile yok
.....
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

erbayyy yazdı:ne içtinde girdin sen foruma arkadaşım 25 haziran topkapının geliş tarihiydi herkes topkapıyı güzel bir yer zannedip akın etti indirmek için ama herkes hüsrana uğradı şuan istersen bir bak forumda kaç kişi geziniyor toplasan 30 kişi bile yok
Sonuç olarak önceki eklentilerde bu kadar ilgi olmamıştı.
Ben ne dediğimi biliyorum ki birbirimize olan saygımızı kaybetmemeliyiz...

Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

NothingMan yazdı:
erbayyy yazdı:ne içtinde girdin sen foruma arkadaşım 25 haziran topkapının geliş tarihiydi herkes topkapıyı güzel bir yer zannedip akın etti indirmek için ama herkes hüsrana uğradı şuan istersen bir bak forumda kaç kişi geziniyor toplasan 30 kişi bile yok
Sonuç olarak önceki eklentilerde bu kadar ilgi olmamıştı.
Ben ne dediğimi biliyorum ki birbirimize olan saygımızı kaybetmemeliyiz...
diğer eklentilerde bu kadar ilgi olmamışmıydı yanılıyorsun diğer eklentiler geldiğinde oyun nerdeyse çökmeye yaklaşıyorduki yoğunluk o derecede fazlaydı farkettinmi bilmem ama topkapı geldi sunucular birden doldu ama topkapı sarayını gören oyunu terketti!!
.....
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FORUMDA REKOR KIRILDI DİYORUM!!!

Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

NothingMan yazdı:FORUMDA REKOR KIRILDI DİYORUM!!!
daha forum diyorsun onuda açıklıyayım ben sana
topkapı eklentisi geldiğinde ilk forumdan paylaşıldı ana sayfadan verilen linkler çalışmadı onun için herkes foruma akın etti
diğer eklentilerde ise ilk ana sayfadan verildi linkler bir daha saçma sapan yorumlar atma!!
.....
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Elimde fotoğrafı var 1-2 saat önce de 600 kişi idik?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön