Fazla söze gerek yok.Acababukim yazdı:Bence de arkadaş hayla bu oyunun oynamanızın amacı ne anlayamıyorum. Artık oyunda sohbet ve arkadaşlıkta yok sadece belirli kişilerle konuşuluyor, selam versen alan yok. Eskiler tamamen unutulmuş, yeni gelen küçük zengin çocuklarının elinde dönüyor oyun. Gerçekten harcanılan paralara çok yazık, o parayla bir fakir sevindirseniz veyahut kendi kişisel gelişiminiz için harcasanız daha hoş olmaz mı.. Bu oyunda en iyi olmanın da bir önemi yok zaten, artık en iyi diye gösterilebilecek kimse yok kiNe için çabalıyorsunuz anlamıyorum. Önceden kullanmayı bilenler en iyiydi ama şimdi.. Savaşçılarının yetenekleri sınırlandığından beri o ayrım kalktı diyebilirim, herkesde aynı item. Bıçaklar bu kadar. 39 ken böyle miydi.. Gül dış, tesla dış, dalton dış.. Öyle zevkliydi ki
Adamlar da zeki başta oyuna bağladılar, sonra sürekli para kazanmaya çalışıyorlar ve bunlara yenilik adı veriyorlar ne komik. Neyse çok uzattım, herkesin kendi seçimi bizim söylediklerimiz sadece birer öneri.
![]()
Bırakın Artık Bu Para Tuzağını !
Re: Bırakın Artık Bu Para Tuzağını !
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Allah aşkına ICF'ye yatırım yapılıyor demişsin. ICF şu an için bitmiş durumda ben 1 Nisan 2008 kayıtlı bir İCF kullanıcısıydım oyunu uzun zaman önce bıraktım. Şu an için sadece siteyi takip ediyorum. Store'da müthiş bir ucuzluk var çünkü alan kişi sayısı belli ve bu sayı çok az. Online sayısı 200'ü geçmiyor ve diyorsun ki yapılan güncellemeler o oyuna harcanıyor. Hayır oraya harcanmıyor. ICF'nın son güncellemesine bakar mısın? Hiçbir güncelleme bulamazsın sadece ICF version 2'yi PRO Paket kullanıcılarına açıp denetiyorlar , olay bundan ibaret. Sobee ICF'den gelir beklemesin; İKV'ye yönelik yatırımlar yapsın. Artık el atmaları gerekiyor Çemberlitaşta üstünü dizen herkes sıkıldı yeni bölge yeni heyecan istiyor :arrow:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- oO0SiNeRJi0Oo
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
TheAnswer31 yazdı:yalnız güzel bir şey tespit ettim;
herhangi bir yetkilinin böyle bir konuyu silmemesi güzel bir davranış
eleştirileri kabul etmek iyidir
eski yetkililer olsa dakkasında silerdi. . .
Her şeyiyle virgülüne noktasına kadar aynı fikirdeyim

Bundan Sonra Forumdayım.
arkadaslar bu konuyu dıyer sunucu forumlarındada acmalıyız.Yeter artık hersey para ..
yazık bu oyunu oynadıgımız dakkalara saatlere gunlere.
yazıklar olsun ikv takımınada oyunu parasız oynayan insanlara hiç saygı yok .
zevkinide alamıyoruz oyunun içine ettiniz iyice..
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
akk1967 yazdı:arkadaslar bu konuyu dıyer sunucu forumlarındada acmalıyız.Yeter artık hersey para ..
ok sen aç

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
oyuna yeterince para yatırılmıyor önemsenmiyor diyorsunuz haklısınız ama diyorsunuzki İCF ye yatırılıyor paralar ama ben İCF yi de merak edip oynadım pekde güzel bir oyun değil çocuk oyunu gibi birşey resmen
.....
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Eskiden Sana Katılan Biriydim Ama Artık Bu Oyundaki Paralara Laf Ediyorsan İstersen Birde ''SONKORSAN'' Oyna Görürsün O Zaman Nasıl Para Gidiyor.oO0SiNeRJi0Oo yazdı:Oyundan soğudum.Yaptığınız işlerden soğudum.Para hevesinizden soğudum.Daha ne kadar verelim ? Kutu alalım yağma artırıcı alalım çemberden item düşürmeye çalışalım hadi düşürdük diyelim ? Onuda parlatalım Bizim verdiğimiz paraları İCF'ye yatırın Yılda bir güncelleme gelsin o güncellemede akçeyle olsun parayla olsun.Oynayın beyler hepiniz yatırın paranızı Sabahlara kadar Çemberlitaş'a girin En İyi olmak için uğraşın sonunda ne olucak çok merak ediyorum.MMORPG Oyunlarında bir ilk yaptınız Lonca sistemi için 30 TL Vericeksiniz birde Kutu almak için ilçe ilçe dolaşıcaksın.İnsaf abi bu insanlar enayimi ya ? Soruyorum yönetim ekibi.
Sana Kimse Zorla Kutu Al , Silağını Parlat Demiyor.Kendi İstiyorsun Kendin Yapıyorsun Sonra Burda Laf Yapıyorsunuz.
Şunuda Söyleyim Bu Gibi Eklentileri Siz İstediniz İKV Getirdi,Şimdi İstediğinizi Şeyler Gelince Laf Yapar Oldunuz!
- gooooorkem
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
Adam saden zorla kutu aldırıyorlar diye birşey demedi ki ? Sadece düşüncelerini söyledi,oyunun ne kadar berbatlaştığını,herşeyin para olduğunu söyledi.Haklıda.Böyle eklentileri biz istedik ancak parası olanlara getirdi.İstediğimiz şeyler bize değil parası olanlara geldi bizim şikayetimiz bu.Bizim şikayetimiz,biz bu oyunu oynayamıyoruz neden ? Çünkü bizim paramız yok.Soruyorum sana biz haklı değilsek bir bak bakalım eminönüne 5 kişi bulabiliyormusun ? Birde eskiye bak,bilmiyorsan ben söyliyeyim,hergün en az 20 oyuncu agah efendinin oralarda nasıl görev alacaz,bankacı nerde ? balıkçı nerde ? ışık hanım nerde ? diye bağırıyorlardı,banka ile mısır çarşısı önü arası 30 kişi arz ve lodos olmak üzere savaşıyorlardı,oralarda toplanıp vs atıyorduk o kadar eğlenceliydi ki hemde.O zamanlar yüksek level de pek yoktu grubu toplar gider kuklacının ordaki fareadamlarda kasardık hemde yabancıydık birbirimize daha yeni tanışıyorduk.Grubumuzda boş yer açıldığında direk başkasını alıyorduk hemde ayrım yapmadan.O zamanlar aa bu ejdersiz bunu almayalım,bu tanıdık değil bunu almayalım,fizik hasarı çok düşük almayalım demiyorduk.Labirentte 10 kişi mızrak almak için beklediğini bilirim şimdi labirente gir 1 kişi belki bulursun.Şimdi sorarım sana ve bu yazıyı okuyanlara bizim istediğimiz gelseydi şuan bu durumda olmazdık.Oyunun düzenini bozmasına sebeb olarakta hırs vardı abi.49 level geldi herkes abandı yeraltına ilk önce ben 49 olçam diye .E haliyle hırs olunca yardımlaşmada yavaş yavaş bitti.Plusu olmayanların gine vah haline.Savaşcı-Büyücü dengesini bozdular oyunu bırakanların bir miktarı bu yüzden bıraktı.Vs zevkini bitirdiler bu yüzden de birazı bıraktı,yeraltı geldi herkes abandı yeraltına haliyle eminönü bomboş yeni gelenler bir arkadaş arayacak ortalıkta kimse yok haliyle oyunu da öğrenemez.Gel gelelim konuya demek istediğim yeraltı,gerçek İkv oyuncularını yıkmak için zemin hazırladı,artık herşeyin para olacağı bir dönem başlıyordu.Bir konuda dediği gibi Mevlüt Dinç çocuklarına ilk tokadını attı.IIxSaDoSaDoxII yazdı:Eskiden Sana Katılan Biriydim Ama Artık Bu Oyundaki Paralara Laf Ediyorsan İstersen Birde ''SONKORSAN'' Oyna Görürsün O Zaman Nasıl Para Gidiyor.oO0SiNeRJi0Oo yazdı:Oyundan soğudum.Yaptığınız işlerden soğudum.Para hevesinizden soğudum.Daha ne kadar verelim ? Kutu alalım yağma artırıcı alalım çemberden item düşürmeye çalışalım hadi düşürdük diyelim ? Onuda parlatalım Bizim verdiğimiz paraları İCF'ye yatırın Yılda bir güncelleme gelsin o güncellemede akçeyle olsun parayla olsun.Oynayın beyler hepiniz yatırın paranızı Sabahlara kadar Çemberlitaş'a girin En İyi olmak için uğraşın sonunda ne olucak çok merak ediyorum.MMORPG Oyunlarında bir ilk yaptınız Lonca sistemi için 30 TL Vericeksiniz birde Kutu almak için ilçe ilçe dolaşıcaksın.İnsaf abi bu insanlar enayimi ya ? Soruyorum yönetim ekibi.
Sana Kimse Zorla Kutu Al , Silağını Parlat Demiyor.Kendi İstiyorsun Kendin Yapıyorsun Sonra Burda Laf Yapıyorsunuz.
Şunuda Söyleyim Bu Gibi Eklentileri Siz İstediniz İKV Getirdi,Şimdi İstediğinizi Şeyler Gelince Laf Yapar Oldunuz!
Sizin dediğiniz gibi herşey masumca olsaydı,bizim istediklerimizi bize getirselerdi şuan da hala görürdük o eski günleri.Para vermeyip oynayan oyuncu,oyunu demo sürümü gibi oynar.49 levele sittin sene sonra gelirsin ve bu kadar devamı için lütfen para yatırınız diye bir uyarı çıkarsa hiç şaşırmam
Para vermeyip oynayan oyuncu,oyunu demo sürümü gibi oynar.49 levele sittin sene sonra gelirsin ve bu kadar devamı için lütfen para yatırınız diye bir uyarı çıkarsa hiç şaşırmam.
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Bende Zorla Kutu Alıyor ve Aldırıyolar Diye Mi Bir Şey Dedim ? Bende Kendi Düşüncelerimi Söyledim.gooooorkem yazdı:Adam saden zorla kutu aldırıyorlar diye birşey demedi ki ? Sadece düşüncelerini söyledi,oyunun ne kadar berbatlaştığını,herşeyin para olduğunu söyledi.Haklıda.Böyle eklentileri biz istedik ancak parası olanlara getirdi.İstediğimiz şeyler bize değil parası olanlara geldi bizim şikayetimiz bu.Bizim şikayetimiz,biz bu oyunu oynayamıyoruz neden ? Çünkü bizim paramız yok.Soruyorum sana biz haklı değilsek bir bak bakalım eminönüne 5 kişi bulabiliyormusun ? Birde eskiye bak,bilmiyorsan ben söyliyeyim,hergün en az 20 oyuncu agah efendinin oralarda nasıl görev alacaz,bankacı nerde ? balıkçı nerde ? ışık hanım nerde ? diye bağırıyorlardı,banka ile mısır çarşısı önü arası 30 kişi arz ve lodos olmak üzere savaşıyorlardı,oralarda toplanıp vs atıyorduk o kadar eğlenceliydi ki hemde.O zamanlar yüksek level de pek yoktu grubu toplar gider kuklacının ordaki fareadamlarda kasardık hemde yabancıydık birbirimize daha yeni tanışıyorduk.Grubumuzda boş yer açıldığında direk başkasını alıyorduk hemde ayrım yapmadan.O zamanlar aa bu ejdersiz bunu almayalım,bu tanıdık değil bunu almayalım,fizik hasarı çok düşük almayalım demiyorduk.Labirentte 10 kişi mızrak almak için beklediğini bilirim şimdi labirente gir 1 kişi belki bulursun.Şimdi sorarım sana ve bu yazıyı okuyanlara bizim istediğimiz gelseydi şuan bu durumda olmazdık.Oyunun düzenini bozmasına sebeb olarakta hırs vardı abi.49 level geldi herkes abandı yeraltına ilk önce ben 49 olçam diye .E haliyle hırs olunca yardımlaşmada yavaş yavaş bitti.Plusu olmayanların gine vah haline.Savaşcı-Büyücü dengesini bozdular oyunu bırakanların bir miktarı bu yüzden bıraktı.Vs zevkini bitirdiler bu yüzden de birazı bıraktı,yeraltı geldi herkes abandı yeraltına haliyle eminönü bomboş yeni gelenler bir arkadaş arayacak ortalıkta kimse yok haliyle oyunu da öğrenemez.Gel gelelim konuya demek istediğim yeraltı,gerçek İkv oyuncularını yıkmak için zemin hazırladı,artık herşeyin para olacağı bir dönem başlıyordu.Bir konuda dediği gibi Mevlüt Dinç çocuklarına ilk tokadını attı.IIxSaDoSaDoxII yazdı:Eskiden Sana Katılan Biriydim Ama Artık Bu Oyundaki Paralara Laf Ediyorsan İstersen Birde ''SONKORSAN'' Oyna Görürsün O Zaman Nasıl Para Gidiyor.oO0SiNeRJi0Oo yazdı:Oyundan soğudum.Yaptığınız işlerden soğudum.Para hevesinizden soğudum.Daha ne kadar verelim ? Kutu alalım yağma artırıcı alalım çemberden item düşürmeye çalışalım hadi düşürdük diyelim ? Onuda parlatalım Bizim verdiğimiz paraları İCF'ye yatırın Yılda bir güncelleme gelsin o güncellemede akçeyle olsun parayla olsun.Oynayın beyler hepiniz yatırın paranızı Sabahlara kadar Çemberlitaş'a girin En İyi olmak için uğraşın sonunda ne olucak çok merak ediyorum.MMORPG Oyunlarında bir ilk yaptınız Lonca sistemi için 30 TL Vericeksiniz birde Kutu almak için ilçe ilçe dolaşıcaksın.İnsaf abi bu insanlar enayimi ya ? Soruyorum yönetim ekibi.
Sizin dediğiniz gibi herşey masumca olsaydı,bizim istediklerimizi bize getirselerdi şuan da hala görürdük o eski günleri.Para vermeyip oynayan oyuncu,oyunu demo sürümü gibi oynar.49 levele sittin sene sonra gelirsin ve bu kadar devamı için lütfen para yatırınız diye bir uyarı çıkarsa hiç şaşırmam
Zaten meran da oyuncu kalmamış ki, bırakan bırakana
Yazık ettiler ikv ye, herkez kaçıyo başka online oyunlara