Bırakın Artık Bu Para Tuzağını !

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
oO0SiNeRJi0Oo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Bırakın Artık Bu Para Tuzağını !

Mesaj gönderen oO0SiNeRJi0Oo »

Oyundan soğudum.Yaptığınız işlerden soğudum.Para hevesinizden soğudum.Daha ne kadar verelim ? Kutu alalım yağma artırıcı alalım çemberden item düşürmeye çalışalım hadi düşürdük diyelim ? Onuda parlatalım Bizim verdiğimiz paraları İCF'ye yatırın Yılda bir güncelleme gelsin o güncellemede akçeyle olsun parayla olsun.Oynayın beyler hepiniz yatırın paranızı Sabahlara kadar Çemberlitaş'a girin En İyi olmak için uğraşın sonunda ne olucak çok merak ediyorum.MMORPG Oyunlarında bir ilk yaptınız Lonca sistemi için 30 TL Vericeksiniz birde Kutu almak için ilçe ilçe dolaşıcaksın.İnsaf abi bu insanlar enayimi ya ? Soruyorum yönetim ekibi.
Resim

Resim

Resim

Bundan Sonra Forumdayım.
Kullanıcı avatarı
megaxzalim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Bırakın Artık Bu Para Tuzağını !

Mesaj gönderen megaxzalim »

tum sozlerıne aynen katlyrm
ஐ◄███▓▒░░ SoNxMeHMeTÇiK [Kıyamet Asa(^)] ░░▒▓███►ஐ
░░▒▓███►ஐIıIxßyxZaLiMxIıI [(^)Ecel Getiren] ஐ◄███▓▒░░

Kimse Senin Dalgalarla Nasıl Boğuştuğuna Bakmaz...
Gemiyi Limana Getirip Getirmediğine Bakar...
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtadmin »

Amaç kaybedilen veya kopma aşamasında olan oyuncuları geri kazanmak ve yüksek miktarlarda ciro yapmak, topkapı sarayı üzerinden prim yapmak, yine öğrencilerin üzerinden para kazanmak, yine insanları kendilerinden şikayetlendirmek, yine belirli bir süre sonra yeni bir eklenti paketine kadar ilgisizlik.

Oyuncu tarafına gelince şuan istekli olanlar yarın en başta herşeyden şikayet edecek olanlar.Bugüne kadar çemberlitaşa en çok gelmesini isteyen bugün 500 madalyam var diyor.İsteme kardeşim, yönetim salak değil ya senin üzerinden para kıracak yarın sana 2 elbise koyar, 2 silahda koyar akçe ile 50 tl ye tamam o zamanda ağlarsın.

Oyuncuların çoğu çocuk zekası ile düşünüyor, yorumları okudum istemeyenlerin çoğu akılcı olarak düşünenler, isteyenlerinde çoğu aptalca düşünenler ve TS açıldıgında ilk şikayetçi olacaklar adım gibide eminim.

Bu yönetim bu kadar düşüncesiz varken bizlerin üzerinden daha çok para kazanır

Para kazanması sıkıntı değil düzeni etkileyecek para kazanması ve aşırıya kaçması sıkıntı burda çoğu kişi ortalama 70 tl civarı alışveriş yapan kişiler asıl bu toplam TÜRK oyununa göre 50 tl ye kadar inmesi lazımdı.

Oyunun ömrü 3 yıl civarı fazla kalmaz.Emin olun. YAZIIK..!

Kurtadmin
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtadmin »

Arkadaşlar, emeğinize, paranıza, zamanınıza yazık. Körpecik beyinlerinizi şu oyun meretinden kurtarın.

Önemli olan Reel Hayatta En güçlü, En huzurlu ve de Mutlu olabilmektir. Lütfen bunun için çabalayın.

Bu oyun 39 lvl kadar çok güzel ve zevkliydi. Şu an tamamen para tuzağına dönmüş. Lütfen aklınızı başınıza devşirin ve

REEL de EN GÜÇLÜ Olmaya Çabalayın.
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Bıraktım.
Kullanıcı avatarı
kadim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen kadim »

aslında bi yönden san hak veriyorum tamam her oyuna para verir ama diğer oyunlarda ayrıcalıklı olmak için veririli bu oyunda para vermeyen bu oyunu oynayamıyor para vermeyen kendinş gelirştirip yükseltemşyor herşey paraya dayalı
Resim

Resim
mstfkral
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mstfkral »

AYNN ARKADAŞLAR BU TÜR OYUNLAR BAĞIMLILIK YPAR 39 LEVELLERKEN OYUN ZEVKLİYDİ ÇÜNKÜ SONU VARDI.ARTIK OYUNUN SONU YOK İTEM DİZCEKSİN YE NİSİNİ ÇIKARCAKLAR YENİ BÖLGELER ÇIKARCAK VE SİZİ BAĞIMLI HALE GETİRCEKLER AKLINIZ VARSA OYUNU SİLİN.GDİN PES FLAN OYNAYIN İLK Bİ HAFTA TEKRAR YÜKLEMEK GELİCEKTİR SAKIN YÜKLEMEYİN.AKLINZ VRSA BU OYUNU BIRAKIN!!! KÖRPECİK BEYİNLERİNİZİ BURDA HARCAMAYIN!!!
Acababukim
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Acababukim »

Bence de arkadaş hayla bu oyunun oynamanızın amacı ne anlayamıyorum. Artık oyunda sohbet ve arkadaşlıkta yok sadece belirli kişilerle konuşuluyor, selam versen alan yok. Eskiler tamamen unutulmuş, yeni gelen küçük zengin çocuklarının elinde dönüyor oyun. Gerçekten harcanılan paralara çok yazık, o parayla bir fakir sevindirseniz veyahut kendi kişisel gelişiminiz için harcasanız daha hoş olmaz mı.. Bu oyunda en iyi olmanın da bir önemi yok zaten, artık en iyi diye gösterilebilecek kimse yok ki :) Ne için çabalıyorsunuz anlamıyorum. Önceden kullanmayı bilenler en iyiydi ama şimdi.. Savaşçılarının yetenekleri sınırlandığından beri o ayrım kalktı diyebilirim, herkesde aynı item. Bıçaklar bu kadar. 39 ken böyle miydi.. Gül dış, tesla dış, dalton dış.. Öyle zevkliydi ki :) Adamlar da zeki başta oyuna bağladılar, sonra sürekli para kazanmaya çalışıyorlar ve bunlara yenilik adı veriyorlar ne komik. Neyse çok uzattım, herkesin kendi seçimi bizim söylediklerimiz sadece birer öneri. ;)
Kullanıcı avatarı
oO0SiNeRJi0Oo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen oO0SiNeRJi0Oo »

Herkese yorumları için çok teşekkürler bence oyundakilerin yüzde 90 ı doğru yolu buldu.
Resim

Resim

Resim

Bundan Sonra Forumdayım.
Kullanıcı avatarı
TheAnswer31
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Lie The World

Mesaj gönderen TheAnswer31 »

yalnız güzel bir şey tespit ettim;

herhangi bir yetkilinin böyle bir konuyu silmemesi güzel bir davranış

eleştirileri kabul etmek iyidir

eski yetkililer olsa dakkasında silerdi. . .
TheAnswer3 ;)

FENERBAHÇE ;)

yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim :)

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön