Meran sunucusu ve GENEL *

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Meran sunucusu ve GENEL *

Mesaj gönderen LyKaoN »

Bilindiği gibi bu aralar oyunumuzda ciddi bir oyuncu azalması oluyor . Özellikle de Meran sunucusunda ..Ben meran sunucusunda oynuyorum geçen yaz Çemberlitaş ın önünde 20 ' nin altında oyuncu olmaz iken bugün bu saatlerde bir grup toplamak gerçekten zorlaştı. Oyuncu azalması ilk olarak Akçelerin sürekli fiyat arttırılması ile başladı ; 295 akçe olan karakter aktarımı 995 akçe olarak büyük bir hayal kırıklıgı olarak karsımıza geldi. Bu yaz topkapı ile gelen ve oyuncuların canını sıkan bir diğer olayda Gaffar-Semiha ikilisinin erg paylaşmaları. Bu belki gerekliydi fakat bu şekilde iyice zorlaştı.Biz loncamız ile kesiyoruz fakat dışarıda ki bir oyuncu ? O nasıl düzecek üstünü ? Bir diğer olayda TOPKAPI FİYASKOSU , o kadar heyecanla bekledik birçok bırakan arkadaşımız geri döndü sırf buraya girip heyecanımızı almak için :) Girdik ... İşe yaramayan hedefler , yine aşırı bir para ile satılan iksirler , ve bu iksirleri üretmek için gerekli olan materyali temin edebileceğimiz Ölüm ejderleri ... Bir baktık ki migrat itemleri ve dışarıdan 2 3 parça item satılıyor :)Ama bunlar arasında takı yok , takılar grup bölgelerınde çok daha işe yaradığı için bir hayal kırıklıgıda bu oldu. Sonuç olarak AKÇE FİYATLARININ ARTMASI , GEREKSİZ ÇALIŞMALAR , AÇGÖZLÜLÜK sonucu gerçekten oyuncu sayısı azalıyor. Yönetimin buna derhal dur demesi lazım..

KAÇ YILLIK MERAN SUNUCUSU RESMEN " B O M B O Ş " . ..

Dikkate alınması dileğim ile *
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Re: Meran sunucusu ve GENEL *

Mesaj gönderen Doktordoctor »

sadece meran değil sancak sunucusuda boşaldı. ben de dahil olmak üzere çogu kısı oyunu bıraktı karakterlerını sıldı.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
midye
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen midye »

Erg paylaşımına bende olumlu bakmıyorum.Tüccarlarda satılan mor efsunlu itemlerin fiyatları çok yüksek.
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

midye yazdı:Erg paylaşımına bende olumlu bakmıyorum.Tüccarlarda satılan mor efsunlu itemlerin fiyatları çok yüksek.
20m e recete var :D
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen cemadrian »

Meranın ilk gününden beri oynayan biri olarak söylüyorum MERAN tarihinde Bu kadar AZ adam görmedi . Bir Çözüm bulun buna ..Bütün sunucular böyle.. 1035 ile TOPKAPI GELİRKEN FORUMDA REKOR KIRILDI.Geldikten sonra ise forum online sayısı 20 yi geçemedi . Mev dinç Ve devlerin oyunla alakadar olduklarını bu durumdan haberdar olduklarını düşünmüyorum ..
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Evet Meran Sarsılarak Boşaldı Panpalar Hiçkimse yok Oyunda :cry:
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Bu kadar gerekli bir konuya bu kadar az cevabın verilmesi beni gerçekten şaşırttı.Demek ki oyuncularımızda destekliyor yönetimin saçmalıklarını
# AfterFall
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Erg erken paylaşma yüzünden fazla iksir gidiyor bu yüzden 2 haftadır gaffara gidemiyorum.Eğer böyle sorun varsa hata anlaşıldığı an çözümü güncelleme ile düzeltilmeliydi,çoğu kişi üstünü dizdikten sonra yapılan güncelleme bana göre iyi olmadı ve gaffara giremeyenler oyunu bırakmaya başladı.
Resim
Kullanıcı avatarı
LuiKaaNx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LuiKaaNx »

LyKaoN yazdı: Bilindiği gibi bu aralar oyunumuzda ciddi bir oyuncu azalması oluyor . Özellikle de Meran sunucusunda ..Ben meran sunucusunda oynuyorum geçen yaz Çemberlitaş ın önünde 20 ' nin altında oyuncu olmaz iken bugün bu saatlerde bir grup toplamak gerçekten zorlaştı. Oyuncu azalması ilk olarak Akçelerin sürekli fiyat arttırılması ile başladı ; 295 akçe olan karakter aktarımı 995 akçe olarak büyük bir hayal kırıklıgı olarak karsımıza geldi. Bu yaz topkapı ile gelen ve oyuncuların canını sıkan bir diğer olayda Gaffar-Semiha ikilisinin erg paylaşmaları. Bu belki gerekliydi fakat bu şekilde iyice zorlaştı.Biz loncamız ile kesiyoruz fakat dışarıda ki bir oyuncu ? O nasıl düzecek üstünü ? Bir diğer olayda TOPKAPI FİYASKOSU , o kadar heyecanla bekledik birçok bırakan arkadaşımız geri döndü sırf buraya girip heyecanımızı almak için :) Girdik ... İşe yaramayan hedefler , yine aşırı bir para ile satılan iksirler , ve bu iksirleri üretmek için gerekli olan materyali temin edebileceğimiz Ölüm ejderleri ... Bir baktık ki migrat itemleri ve dışarıdan 2 3 parça item satılıyor :)Ama bunlar arasında takı yok , takılar grup bölgelerınde çok daha işe yaradığı için bir hayal kırıklıgıda bu oldu. Sonuç olarak AKÇE FİYATLARININ ARTMASI , GEREKSİZ ÇALIŞMALAR , AÇGÖZLÜLÜK sonucu gerçekten oyuncu sayısı azalıyor. Yönetimin buna derhal dur demesi lazım..

KAÇ YILLIK MERAN SUNUCUSU RESMEN " B O M B O Ş " . ..

Dikkate alınması dileğim ile *
Erg konusu dışında söylediklerine katılıyorum yalnız karekter aktarma akçesi arttıktan öncede aynı durum mevcuttu topkapıyla dahada hızlandı...
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

haydegidelumm yazdı:Evet Meran Sarsılarak Boşaldı Panpalar Hiçkimse yok Oyunda :cry:

ok beybi
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön