Bilindiği gibi bu aralar oyunumuzda ciddi bir oyuncu azalması oluyor . Özellikle de Meran sunucusunda ..Ben meran sunucusunda oynuyorum geçen yaz Çemberlitaş ın önünde 20 ' nin altında oyuncu olmaz iken bugün bu saatlerde bir grup toplamak gerçekten zorlaştı. Oyuncu azalması ilk olarak Akçelerin sürekli fiyat arttırılması ile başladı ; 295 akçe olan karakter aktarımı 995 akçe olarak büyük bir hayal kırıklıgı olarak karsımıza geldi. Bu yaz topkapı ile gelen ve oyuncuların canını sıkan bir diğer olayda Gaffar-Semiha ikilisinin erg paylaşmaları. Bu belki gerekliydi fakat bu şekilde iyice zorlaştı.Biz loncamız ile kesiyoruz fakat dışarıda ki bir oyuncu ? O nasıl düzecek üstünü ? Bir diğer olayda TOPKAPI FİYASKOSU , o kadar heyecanla bekledik birçok bırakan arkadaşımız geri döndü sırf buraya girip heyecanımızı almak için Girdik ... İşe yaramayan hedefler , yine aşırı bir para ile satılan iksirler , ve bu iksirleri üretmek için gerekli olan materyali temin edebileceğimiz Ölüm ejderleri ... Bir baktık ki migrat itemleri ve dışarıdan 2 3 parça item satılıyor Ama bunlar arasında takı yok , takılar grup bölgelerınde çok daha işe yaradığı için bir hayal kırıklıgıda bu oldu. Sonuç olarak AKÇE FİYATLARININ ARTMASI , GEREKSİZ ÇALIŞMALAR , AÇGÖZLÜLÜK sonucu gerçekten oyuncu sayısı azalıyor. Yönetimin buna derhal dur demesi lazım..
KAÇ YILLIK MERAN SUNUCUSU RESMEN " B O M B O Ş " . ..
Erg paylaşımına bende olumlu bakmıyorum.Tüccarlarda satılan mor efsunlu itemlerin fiyatları çok yüksek.
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
Meranın ilk gününden beri oynayan biri olarak söylüyorum MERAN tarihinde Bu kadar AZ adam görmedi . Bir Çözüm bulun buna ..Bütün sunucular böyle.. 1035 ile TOPKAPI GELİRKEN FORUMDA REKOR KIRILDI.Geldikten sonra ise forum online sayısı 20 yi geçemedi . Mev dinç Ve devlerin oyunla alakadar olduklarını bu durumdan haberdar olduklarını düşünmüyorum ..
Evet Meran Sarsılarak Boşaldı Panpalar Hiçkimse yok Oyunda
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Erg erken paylaşma yüzünden fazla iksir gidiyor bu yüzden 2 haftadır gaffara gidemiyorum.Eğer böyle sorun varsa hata anlaşıldığı an çözümü güncelleme ile düzeltilmeliydi,çoğu kişi üstünü dizdikten sonra yapılan güncelleme bana göre iyi olmadı ve gaffara giremeyenler oyunu bırakmaya başladı.
LyKaoN yazdı: Bilindiği gibi bu aralar oyunumuzda ciddi bir oyuncu azalması oluyor . Özellikle de Meran sunucusunda ..Ben meran sunucusunda oynuyorum geçen yaz Çemberlitaş ın önünde 20 ' nin altında oyuncu olmaz iken bugün bu saatlerde bir grup toplamak gerçekten zorlaştı. Oyuncu azalması ilk olarak Akçelerin sürekli fiyat arttırılması ile başladı ; 295 akçe olan karakter aktarımı 995 akçe olarak büyük bir hayal kırıklıgı olarak karsımıza geldi. Bu yaz topkapı ile gelen ve oyuncuların canını sıkan bir diğer olayda Gaffar-Semiha ikilisinin erg paylaşmaları. Bu belki gerekliydi fakat bu şekilde iyice zorlaştı.Biz loncamız ile kesiyoruz fakat dışarıda ki bir oyuncu ? O nasıl düzecek üstünü ? Bir diğer olayda TOPKAPI FİYASKOSU , o kadar heyecanla bekledik birçok bırakan arkadaşımız geri döndü sırf buraya girip heyecanımızı almak için Girdik ... İşe yaramayan hedefler , yine aşırı bir para ile satılan iksirler , ve bu iksirleri üretmek için gerekli olan materyali temin edebileceğimiz Ölüm ejderleri ... Bir baktık ki migrat itemleri ve dışarıdan 2 3 parça item satılıyor Ama bunlar arasında takı yok , takılar grup bölgelerınde çok daha işe yaradığı için bir hayal kırıklıgıda bu oldu. Sonuç olarak AKÇE FİYATLARININ ARTMASI , GEREKSİZ ÇALIŞMALAR , AÇGÖZLÜLÜK sonucu gerçekten oyuncu sayısı azalıyor. Yönetimin buna derhal dur demesi lazım..
KAÇ YILLIK MERAN SUNUCUSU RESMEN " B O M B O Ş " . ..
Dikkate alınması dileğim ile *
Erg konusu dışında söylediklerine katılıyorum yalnız karekter aktarma akçesi arttıktan öncede aynı durum mevcuttu topkapıyla dahada hızlandı...