YAPTIGINIZ ETKİNLİK
-
BOLDMANTS
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gaziantep
YAPTIGINIZ ETKİNLİK
İlk başvuran benım Benım adım ne yedekde var ne de aslarda nasıl iş yapıyorsunuz anlamıyorum bir iş yapıyorsunuz dogru dürüst yapın ne bu yaw kac senedir bu etkinliği bekliyorum onda da ismim yok nasıl iştir hayret. (IIBoldmanTsII)(Teşkilat)
- MusicCcreatoR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YAPTIGINIZ ETKİNLİK
Büyük ihtimaLLe bu etkinLik artık her ay yapıLacak.KatıLamayan kişi Çok mlsf..birdahakine inşaLLahBOLDMANTS yazdı:İlk başvuran benım Benım adım ne yedekde var ne de aslarda nasıl iş yapıyorsunuz anlamıyorum bir iş yapıyorsunuz dogru dürüst yapın ne bu yaw kac senedir bu etkinliği bekliyorum onda da ismim yok nasıl iştir hayret. (IIBoldmanTsII)(Teşkilat)
***cCc***
-
BOLDMANTS
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gaziantep
Bu ay parayı alamıyorum yanı S
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
Anlamıyorum bu etkinlik tasarlanırken bu ihtimaller göz önünde bulundurulmuyor mu? Katılım sayısı yeterince sağlanmaması durumunda bazı sınıfların turnuvalarının iptal olacağı çok önceden belirtilmeliydi. Her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de İkv oyuncusu hüsrana uğradı. Yine tepki aldınız. Şimdi teselli olarak oyunculara gelecek turnuvalardan bahsedip yine umut veriyorsunuz. Umarım gelecek etkinliklerde bu tür sorunlar meydana gelmez.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Doğru belirtilmeli fakat zaten orada üstü kapalı olsada söylenmiş. 16 kişi deniyor. Bu sefer 8 şifacıyı 4 - 4 yapsalar biz neden daha fazla vs atıyoruz diyecek diğer karakterler.WHiTexDeWiL yazdı:Anlamıyorum bu etkinlik tasarlanırken bu ihtimaller göz önünde bulundurulmuyor mu? Katılım sayısı yeterince sağlanmaması durumunda bazı sınıfların turnuvalarının iptal olacağı çok önceden belirtilmeliydi. Her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de İkv oyuncusu hüsrana uğradı. Yine tepki aldınız. Şimdi teselli olarak oyunculara gelecek turnuvalardan bahsedip yine umut veriyorsunuz. Umarım gelecek etkinliklerde bu tür sorunlar meydana gelmez.
Keyifli forumlar.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı

Demeye ne hakkı var varsa şifacısı girsin girme diyen mi oldu ? her sınıf başına zaten ödül veriyorlardı saçma sapan yorumlar yerine icraat yapılmalı görüyoruz ki ona bile üşeniyorlar sorumluluk kabul etmek istemiyorlar.Wotkasarap yazdı:Doğru belirtilmeli fakat zaten orada üstü kapalı olsada söylenmiş. 16 kişi deniyor. Bu sefer 8 şifacıyı 4 - 4 yapsalar biz neden daha fazla vs atıyoruz diyecek diğer karakterler.WHiTexDeWiL yazdı:Anlamıyorum bu etkinlik tasarlanırken bu ihtimaller göz önünde bulundurulmuyor mu? Katılım sayısı yeterince sağlanmaması durumunda bazı sınıfların turnuvalarının iptal olacağı çok önceden belirtilmeliydi. Her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de İkv oyuncusu hüsrana uğradı. Yine tepki aldınız. Şimdi teselli olarak oyunculara gelecek turnuvalardan bahsedip yine umut veriyorsunuz. Umarım gelecek etkinliklerde bu tür sorunlar meydana gelmez.
Keyifli forumlar.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
Selamun Aleyküm...
Tüm turnuvaların katımlımcıları Kurra ile belirleniyor. Yapılan 5. yıl Lonca savaşları etkinliği'de buna dahildir. İlk başvuran ile son başvuran arasında fark kabul edilseydi; Düzenlenen turnuva sizce adil olabilir miydi?
Buyrun kurra sistemi hakkındaki fikirlerden bir tanesi;
http://www.random.org/
Tüm turnuva adaylarına kişi sayısı kadar, Atıyorum; 1 den 40'a kadar numara verilir.
Random'a basılır. Çıkan Numaralar sırası ile turnuva katılımına hak kazanmıştır. Çıkmayan ilk 4 ise yedek kabul edilmiştir. Bundan sonrası ise dikkate alınmaz.
Tüm turnuvaların katımlımcıları Kurra ile belirleniyor. Yapılan 5. yıl Lonca savaşları etkinliği'de buna dahildir. İlk başvuran ile son başvuran arasında fark kabul edilseydi; Düzenlenen turnuva sizce adil olabilir miydi?
Tüm turnuva adaylarına kişi sayısı kadar, Atıyorum; 1 den 40'a kadar numara verilir.
Random'a basılır. Çıkan Numaralar sırası ile turnuva katılımına hak kazanmıştır. Çıkmayan ilk 4 ise yedek kabul edilmiştir. Bundan sonrası ise dikkate alınmaz.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Tatarian yazdı:Selamun Aleyküm...
Yada http://www.random.org/lists/ bu adresten oyuncu isimleri yazılıp randomize'ye tıklanır. Rastgele seçim yapılır. :geek:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*