YAPTIGINIZ ETKİNLİK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
BOLDMANTS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gaziantep

YAPTIGINIZ ETKİNLİK

Mesaj gönderen BOLDMANTS »

İlk başvuran benım Benım adım ne yedekde var ne de aslarda nasıl iş yapıyorsunuz anlamıyorum bir iş yapıyorsunuz dogru dürüst yapın ne bu yaw kac senedir bu etkinliği bekliyorum onda da ismim yok nasıl iştir hayret. (IIBoldmanTsII)(Teşkilat)
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: YAPTIGINIZ ETKİNLİK

Mesaj gönderen Owyeah »

Şansına küs ve önümüzdeki turnuvayı bekle. ;)
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
MusicCcreatoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MusicCcreatoR »

BOLDMANTS yazdı:İlk başvuran benım Benım adım ne yedekde var ne de aslarda nasıl iş yapıyorsunuz anlamıyorum bir iş yapıyorsunuz dogru dürüst yapın ne bu yaw kac senedir bu etkinliği bekliyorum onda da ismim yok nasıl iştir hayret. (IIBoldmanTsII)(Teşkilat)
Büyük ihtimaLLe bu etkinLik artık her ay yapıLacak.KatıLamayan kişi Çok mlsf..birdahakine inşaLLah :)
***cCc***
BOLDMANTS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gaziantep

Mesaj gönderen BOLDMANTS »

Bu ay parayı alamıyorum yanı S
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Anlamıyorum bu etkinlik tasarlanırken bu ihtimaller göz önünde bulundurulmuyor mu? Katılım sayısı yeterince sağlanmaması durumunda bazı sınıfların turnuvalarının iptal olacağı çok önceden belirtilmeliydi. Her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de İkv oyuncusu hüsrana uğradı. Yine tepki aldınız. Şimdi teselli olarak oyunculara gelecek turnuvalardan bahsedip yine umut veriyorsunuz. Umarım gelecek etkinliklerde bu tür sorunlar meydana gelmez.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wotkasarap »

WHiTexDeWiL yazdı:Anlamıyorum bu etkinlik tasarlanırken bu ihtimaller göz önünde bulundurulmuyor mu? Katılım sayısı yeterince sağlanmaması durumunda bazı sınıfların turnuvalarının iptal olacağı çok önceden belirtilmeliydi. Her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de İkv oyuncusu hüsrana uğradı. Yine tepki aldınız. Şimdi teselli olarak oyunculara gelecek turnuvalardan bahsedip yine umut veriyorsunuz. Umarım gelecek etkinliklerde bu tür sorunlar meydana gelmez.

Keyifli forumlar.
Doğru belirtilmeli fakat zaten orada üstü kapalı olsada söylenmiş. 16 kişi deniyor. Bu sefer 8 şifacıyı 4 - 4 yapsalar biz neden daha fazla vs atıyoruz diyecek diğer karakterler.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

Wotkasarap yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:Anlamıyorum bu etkinlik tasarlanırken bu ihtimaller göz önünde bulundurulmuyor mu? Katılım sayısı yeterince sağlanmaması durumunda bazı sınıfların turnuvalarının iptal olacağı çok önceden belirtilmeliydi. Her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de İkv oyuncusu hüsrana uğradı. Yine tepki aldınız. Şimdi teselli olarak oyunculara gelecek turnuvalardan bahsedip yine umut veriyorsunuz. Umarım gelecek etkinliklerde bu tür sorunlar meydana gelmez.

Keyifli forumlar.
Doğru belirtilmeli fakat zaten orada üstü kapalı olsada söylenmiş. 16 kişi deniyor. Bu sefer 8 şifacıyı 4 - 4 yapsalar biz neden daha fazla vs atıyoruz diyecek diğer karakterler.
Demeye ne hakkı var varsa şifacısı girsin girme diyen mi oldu ? her sınıf başına zaten ödül veriyorlardı saçma sapan yorumlar yerine icraat yapılmalı görüyoruz ki ona bile üşeniyorlar sorumluluk kabul etmek istemiyorlar.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Selamun Aleyküm...

Tüm turnuvaların katımlımcıları Kurra ile belirleniyor. Yapılan 5. yıl Lonca savaşları etkinliği'de buna dahildir. İlk başvuran ile son başvuran arasında fark kabul edilseydi; Düzenlenen turnuva sizce adil olabilir miydi?

Buyrun kurra sistemi hakkındaki fikirlerden bir tanesi;

http://www.random.org/

Tüm turnuva adaylarına kişi sayısı kadar, Atıyorum; 1 den 40'a kadar numara verilir.

Random'a basılır. Çıkan Numaralar sırası ile turnuva katılımına hak kazanmıştır. Çıkmayan ilk 4 ise yedek kabul edilmiştir. Bundan sonrası ise dikkate alınmaz.
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Tatarian yazdı:Selamun Aleyküm...

Tüm turnuvaların katımlımcıları Kurra ile belirleniyor. Yapılan 5. yıl Lonca savaşları etkinliği'de buna dahildir. İlk başvuran ile son başvuran arasında fark kabul edilseydi; Düzenlenen turnuva sizce adil olabilir miydi?

Buyrun kurra sistemi hakkındaki fikirlerden bir tanesi;

http://www.random.org/

Tüm turnuva adaylarına kişi sayısı kadar, Atıyorum; 1 den 40'a kadar numara verilir.

Random'a basılır. Çıkan Numaralar sırası ile turnuva katılımına hak kazanmıştır. Çıkmayan ilk 4 ise yedek kabul edilmiştir. Bundan sonrası ise dikkate alınmaz.
Yada http://www.random.org/lists/ bu adresten oyuncu isimleri yazılıp randomize'ye tıklanır. Rastgele seçim yapılır. :geek:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

Hala alisamadinizmi ikv oynuyorsunuz