Beyler Forumda Son İlahi adlı kişiyi sürekli kötü eleştirileriyle tanıdınız ve argo kelimeler kullandınız lütfen böyle bişey yapmayın o bir kız 11 yaşında ve adı irem Tılsım sunucusunda oynuyor...Bilin istedim henüz yaşı küçük biliyorum herşeye burnunu sokuyor ama görmemezlikten gelin Kendisin tanıdığım olur...
İyi Forumlar
Son İlahi
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Son İlahi
HaPRIAPOS yazdı:Beyler Forumda Son İlahi adlı kişiyi sürekli kötü eleştirileriyle tanıdınız ve argo kelimeler kullandınız lütfen böyle bişey yapmayın o bir kız 11 yaşında ve adı irem Tılsım sunucusunda oynuyor...Bilin istedim henüz yaşı küçük biliyorum herşeye burnunu sokuyor ama görmemezlikten gelin Kendisin tanıdığım olur...
İyi Forumlar
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
sen ne var ne diyorum..PRIAPOS yazdı:Beyler Forumda Son İlahi adlı kişiyi sürekli kötü eleştirileriyle tanıdınız ve argo kelimeler kullandınız lütfen böyle bişey yapmayın o bir kız 11 yaşında ve adı irem Tılsım sunucusunda oynuyor...Bilin istedim henüz yaşı küçük biliyorum herşeye burnunu sokuyor ama görmemezlikten gelin Kendisin tanıdığım olur...
İyi Forumlar

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]
[/spoiler]- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
xLuCaGox yazdı:HaPRIAPOS yazdı:Beyler Forumda Son İlahi adlı kişiyi sürekli kötü eleştirileriyle tanıdınız ve argo kelimeler kullandınız lütfen böyle bişey yapmayın o bir kız 11 yaşında ve adı irem Tılsım sunucusunda oynuyor...Bilin istedim henüz yaşı küçük biliyorum herşeye burnunu sokuyor ama görmemezlikten gelin Kendisin tanıdığım olur...
İyi Forumlar![]()

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
XxXxGaZixXxX yazdı:xLuCaGox yazdı:HaPRIAPOS yazdı:Beyler Forumda Son İlahi adlı kişiyi sürekli kötü eleştirileriyle tanıdınız ve argo kelimeler kullandınız lütfen böyle bişey yapmayın o bir kız 11 yaşında ve adı irem Tılsım sunucusunda oynuyor...Bilin istedim henüz yaşı küçük biliyorum herşeye burnunu sokuyor ama görmemezlikten gelin Kendisin tanıdığım olur...
İyi Forumlar![]()
:| İbretlik Konuştun
Bu Oyun +16 Ailesine Haber Verin Lütfen Bu Bir İnsanlık Görevi

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.