Son İlahi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PRIAPOS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Asil Kardeşler

Son İlahi

Mesaj gönderen PRIAPOS »

Beyler Forumda Son İlahi adlı kişiyi sürekli kötü eleştirileriyle tanıdınız ve argo kelimeler kullandınız lütfen böyle bişey yapmayın o bir kız 11 yaşında ve adı irem Tılsım sunucusunda oynuyor...Bilin istedim henüz yaşı küçük biliyorum herşeye burnunu sokuyor ama görmemezlikten gelin Kendisin tanıdığım olur...

İyi Forumlar
IIaLoNeAnqeLII

GöKTüRK
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Son İlahi

Mesaj gönderen xLuCaGox »

PRIAPOS yazdı:Beyler Forumda Son İlahi adlı kişiyi sürekli kötü eleştirileriyle tanıdınız ve argo kelimeler kullandınız lütfen böyle bişey yapmayın o bir kız 11 yaşında ve adı irem Tılsım sunucusunda oynuyor...Bilin istedim henüz yaşı küçük biliyorum herşeye burnunu sokuyor ama görmemezlikten gelin Kendisin tanıdığım olur...

İyi Forumlar
Ha :o
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Vguard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Vguard »

PRIAPOS yazdı:Beyler Forumda Son İlahi adlı kişiyi sürekli kötü eleştirileriyle tanıdınız ve argo kelimeler kullandınız lütfen böyle bişey yapmayın o bir kız 11 yaşında ve adı irem Tılsım sunucusunda oynuyor...Bilin istedim henüz yaşı küçük biliyorum herşeye burnunu sokuyor ama görmemezlikten gelin Kendisin tanıdığım olur...

İyi Forumlar
sen ne var ne diyorum.. :o :o
Resim
[spoiler]YÜKLENİYOR
Resim[/spoiler]
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

xLuCaGox yazdı:

İyi Forumlar
Resim

Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

XxXxGaZixXxX yazdı:
xLuCaGox yazdı:

İyi Forumlar

:| İbretlik Konuştun
Bu Oyun +16 Ailesine Haber Verin Lütfen Bu Bir İnsanlık Görevi
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön