haydegidelumm yazdı:Yönetimden Cevap Gecikmedi :
*Ekmek Yoksa Pasta yiyin
Fransız kraliçesi'nin ünlü lafı cuk oturmuş.
Konuya gelince;arkadaşım ne bekliyorsun ki?İkv'nin büyük eksiğide bu zaten;karakterler arasındaki güç eşitsizliği,dengesizliği.
Bunu yenimi keşfediyorsun?Yok eğer yeni keşfettim diyorsan,sana Cristof Kolomb ödülünü sunmak isterim.
Önceleri,bizler karakterlerimizin puanlarını kendimiz verebiliyorduk.Mesela;Bünye çoğu savaşçıda 80 küsürdü.Büyücüler,zeka veriyordu vs...
Herkes,kendi karakterini kendi YARATIYORDU.Hemde farklı farklı alanlarda kullanmak üzre.
Peki ya şimdi?
Yönetimin dağıttığı puanlarla,oynamak zorundasın.Sana diyorki sobee:''Biz senin oynadığın karaktere bunu uygun gördük.'' dolayısıyla sobee'nin dediğini yapmak zorundasın.
İtemler desen,herkese anlaşılmış gibi aynı düşüyor.Grup bölgeleri itemlerinin tamamlayan 2 full adamı kapıştırın,sonuçta kim kazanacak?Puanları aynı,itemleri zaten full ve dolayısıyla aynı,2 savaşçıyı kapıştırın.Yetenekleride muhtemelen aynı olacak,sonuçta kim kazanacak?Böyle saçmalıklar var işte...
*Ekmek Yoksa Pasta yiyin
Konuya gelince;arkadaşım ne bekliyorsun ki?İkv'nin büyük eksiğide bu zaten;karakterler arasındaki güç eşitsizliği,dengesizliği.
Bunu yenimi keşfediyorsun?Yok eğer yeni keşfettim diyorsan,sana Cristof Kolomb ödülünü sunmak isterim.
Önceleri,bizler karakterlerimizin puanlarını kendimiz verebiliyorduk.Mesela;Bünye çoğu savaşçıda 80 küsürdü.Büyücüler,zeka veriyordu vs...
Herkes,kendi karakterini kendi YARATIYORDU.Hemde farklı farklı alanlarda kullanmak üzre.
Peki ya şimdi?
Yönetimin dağıttığı puanlarla,oynamak zorundasın.Sana diyorki sobee:''Biz senin oynadığın karaktere bunu uygun gördük.'' dolayısıyla sobee'nin dediğini yapmak zorundasın.
İtemler desen,herkese anlaşılmış gibi aynı düşüyor.Grup bölgeleri itemlerinin tamamlayan 2 full adamı kapıştırın,sonuçta kim kazanacak?Puanları aynı,itemleri zaten full ve dolayısıyla aynı,2 savaşçıyı kapıştırın.Yetenekleride muhtemelen aynı olacak,sonuçta kim kazanacak?Böyle saçmalıklar var işte...
Adam Haklı !
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
*Ekmek Yoksa Pasta yiyin
Peki ya şimdi?
Adam Haklı !
sonuna kadar beceri 81 bünye 70 yapardım savascıma 29 lvlken büyücü ve şifalara 2 zeka 1 bec 1 bünye verirdim her lvl
Konu Forum kuralları Madde 2'ye istinaden kilitlenmiştir.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Not: Konu sahipleri tartışma içerisinde değiller ise, tartışmaya yönelik iletileri rapor ederek silinmelerini sağlayabilirler.
Konu sahibi "COMMANDER" argo içerikli iletilerinden dolayı uyarı amaçlı 1 gün süreyle uzaklaştırılmıştır.