Yeter lan delirdim
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Yeter lan delirdim
Lan bi kp kasmaya çalışıyoz çarım ful kıyamet ful 0 kelvin kıyamet + lı asam var 45 lwl savaşcı canı hiç inmeden kesiyo bi zihin tutulma atıyo bitiginde suresi canm 10 fln kalıyo sonra tabancayla direk olduruyo yeter deliriyorum bi tane ful savaşcı bi tane bana wurdugunda canım 10 kalıyo direk tabancayla olduruyo yeter lan o kadar item dizmişiz çt den savaşcılar cok rahat alıyo zaten şifalara lafım yok ful asit bi şifa ful kıyamet buyuyu cok rahat alıyo yeter lan delirdim buyucuyu adam gibi yapın lan
Ben tek siz hepiniz
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Yeter lan delirdim
Verildi konu kilit.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bırakalım oyunu bosver ya tamamen şansa bağlı saçma sapan para tuzagına cektiler ota boka sus atıolar bide yine 14 gün sus yedim 32 oldu dönmemek üzere bırakıyorum
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
Ben sana bi şey werecem şimdixLuCaGox yazdı:Verildi konu kilit.
Ben tek siz hepiniz
Klan savaşında büyücüler pasif olabilir ama bir yaratığı keserken büyücü kadar hızlı kesen yok.Örnek vermek gerekirse şifacı ile meranda item kasarken yaratıklara 2k-3k vuruyorum.Bir büyücü geliyor 15k vuruyor.Büyücüler yeni seviyeler geldiğinde son seviyeye erken ulaşan bir sınıf olacakCOMMANDER yazdı:Ben sana bi şey werecem şimdixLuCaGox yazdı:Verildi konu kilit.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Şu an için oyunda büyücü sınıfı gerek grup bölgeleri olsun gerekse klan savaşları olsun altın çağını yaşamakta.39 seviye zamanlarında büyücülerin savaşçılara karşı hiç bir şekilde şansı yokken şimdilerde Zihin Saldırısı Kutup Rüzgarı gibi hem kendini hemde grubunu kurtarabilecek yeteneklere sahip.Klan savaşında ben büyücümle savaşçılara karşı teke tek savaşmayı daha çok severim.Savaşçının zihin tutması ve ardından gelecek ağır vuruşun yarasını sarmanın tek yolu Bir adet can iksiridir.Bu sayede savaşçının senin kalan enerjini tabanca ile kolayca tüketmesini engellersin.Ayrıca büyücü sınıfı bir çok özelliği olan çok özel bir sınıf.Bunu oyunda belki yıllarca oynayarak tecrübe edinebilirsin.COMMANDER yazdı:Lan bi kp kasmaya çalışıyoz çarım ful kıyamet ful 0 kelvin kıyamet + lı asam var 45 lwl savaşcı canı hiç inmeden kesiyo bi zihin tutulma atıyo bitiginde suresi canm 10 fln kalıyo sonra tabancayla direk olduruyo yeter deliriyorum bi tane ful savaşcı bi tane bana wurdugunda canım 10 kalıyo direk tabancayla olduruyo yeter lan o kadar item dizmişiz çt den savaşcılar cok rahat alıyo zaten şifalara lafım yok ful asit bi şifa ful kıyamet buyuyu cok rahat alıyo yeter lan delirdim buyucuyu adam gibi yapın lan
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
O kadar itemi boşuna dizmişsin.Büyücünün hakkını vermek gerekir !COMMANDER yazdı:Lan bi kp kasmaya çalışıyoz çarım ful kıyamet ful 0 kelvin kıyamet + lı asam var 45 lwl savaşcı canı hiç inmeden kesiyo bi zihin tutulma atıyo bitiginde suresi canm 10 fln kalıyo sonra tabancayla direk olduruyo yeter deliriyorum bi tane ful savaşcı bi tane bana wurdugunda canım 10 kalıyo direk tabancayla olduruyo yeter lan o kadar item dizmişiz çt den savaşcılar cok rahat alıyo zaten şifalara lafım yok ful asit bi şifa ful kıyamet buyuyu cok rahat alıyo yeter lan delirdim buyucuyu adam gibi yapın lan
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Lonca: Tek Yürek
COMMANDER yazdı:Lan bi kp kasmaya çalışıyoz çarım ful kıyamet ful 0 kelvin kıyamet + lı asam var 45 lwl savaşcı canı hiç inmeden kesiyo bi zihin tutulma atıyo bitiginde suresi canm 10 fln kalıyo sonra tabancayla direk olduruyo yeter deliriyorum bi tane ful savaşcı bi tane bana wurdugunda canım 10 kalıyo direk tabancayla olduruyo yeter lan o kadar item dizmişiz çt den savaşcılar cok rahat alıyo zaten şifalara lafım yok ful asit bi şifa ful kıyamet buyuyu cok rahat alıyo yeter lan delirdim buyucuyu adam gibi yapın lan
Tecrübesizsin
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
Lan bana tecrubesiz diyen weletler istediginz kadar büyücü ws si atarım sunucuda yenemedigim buyu ws si yok
Bi de konusuyonuz ya savaşcılara karşı yenilmişligim yok diye lan savaşcı zihin tutma atınca napacaksınız 2 atıyor savaşcı rahat cok konusuyonuz
Bi de konusuyonuz ya savaşcılara karşı yenilmişligim yok diye lan savaşcı zihin tutma atınca napacaksınız 2 atıyor savaşcı rahat cok konusuyonuz
Ben tek siz hepiniz
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Yönetimden Cevap Gecikmedi :
*Ekmek Yoksa Pasta yiyin
*Ekmek Yoksa Pasta yiyin

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin