Beni tanımayan kardeşim
Vandervaart
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: Vandervaart
Hoş buldum saolun
)
Beni tanımayan kardeşim
) oyuna dönmedim sadece eskilerden beni tanıyanlara bi selam vereyim dedim
)
Beni tanımayan kardeşim
-
ercanercan123
- Acemi Savaşçı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: zamanxmcleyn
****ERcAn ***** lAzUrİxŞhUn ZaMAnXMcLyN
ooooo can nasılsın kardeşim tanıdınmı benı cok yakın ardş : :shock:
:evil:
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Re: ****ERcAn ***** lAzUrİxŞhUn ZaMAnXMcLyN
Tanıdım Ercanım tanıdımercanercan123 yazdı:ooooo can nasılsın kardeşim tanıdınmı benı cok yakın ardş : :shock:![]()
:evil:
- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı

Şu kupa maçında maçın üzerine yatıpta kupa alan takımın taraftarıda Burdaymışş :mrgreen: H.g can kardeş
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Maçın üzerine yatmak cümlesini bana bi Fenerbahçelimi sölüo şmdi
)
Kalan 3 maçta acaba 10 kişi defans yapmasaydınız 3 maçta en az 20 gol yermiydiniz ki
)
Kalan 3 maçta acaba 10 kişi defans yapmasaydınız 3 maçta en az 20 gol yermiydiniz ki
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Sizin adamlarınız beceriksiz kardeşim TTarena daki maçta defans yapsak kaleye top gelmez siz şutluyosunuz VOlkan tutuyordu buna defans değil beceriksizlik denir..Vandervaart yazdı:Maçın üzerine yatmak cümlesini bana bi Fenerbahçelimi sölüo şmdi)
Kalan 3 maçta acaba 10 kişi defans yapmasaydınız 3 maçta en az 20 gol yermiydiniz ki)
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Yapma bunu siz onu bile beceremediniz
) Kabul et futbol olarak Türkiye genelindeki takımların çok üstündeydik
)
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

Vandervaart yazdı:Yapma bunu siz onu bile beceremediniz) Kabul et futbol olarak Türkiye genelindeki takımların çok üstündeydik
)
beni özlemedin mi beni beni bihterini :?
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Vandervaart yazdı:Yapma bunu siz onu bile beceremediniz) Kabul et futbol olarak Türkiye genelindeki takımların çok üstündeydik
)
Ben Kalitenize Futbolunuza LAf Söylemedim. Sadece FENERBAHÇEYE KARŞI Necatinin vs Şutlarının Hep Volkanın Üzerine Gelmesi Ayrıca Aydın dı sanırsam 80. dakikalarda TTarena daki maçta öyle bi vuruş yaptı ki onu guiza bile atardı ?? Bu Beceriksizliktir. Fakat Şampiyonluğunuza Gölge düşsün Diye Demiyorum Sadece Beceriksizlik ile savunmayı karıştırmayın diorum..
Savunma yaparsan kalene 30 şut gelmez.
Fenerbahçe Açık Verir Kale de Volkan Vardır 30 şut gelir 1 tane frikikten yer ...
30 Şuttan Rahat 5/6 Tane Atardınız Ama atamadınız (hagi / Jardel /Hakan Şükür Olsaydı ) Ama Lig şampiyonluğunu hakettiniz ona da lafım yok ! :mrgreen:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Bunu demen iyi barihaydegidelumm yazdı:Vandervaart yazdı:Yapma bunu siz onu bile beceremediniz) Kabul et futbol olarak Türkiye genelindeki takımların çok üstündeydik
)
Ben Kalitenize Futbolunuza LAf Söylemedim. Sadece FENERBAHÇEYE KARŞI Necatinin vs Şutlarının Hep Volkanın Üzerine Gelmesi Ayrıca Aydın dı sanırsam 80. dakikalarda TTarena daki maçta öyle bi vuruş yaptı ki onu guiza bile atardı ?? Bu Beceriksizliktir. Fakat Şampiyonluğunuza Gölge düşsün Diye Demiyorum Sadece Beceriksizlik ile savunmayı karıştırmayın diorum..
Savunma yaparsan kalene 30 şut gelmez.
Fenerbahçe Açık Verir Kale de Volkan Vardır 30 şut gelir 1 tane frikikten yer ...
30 Şuttan Rahat 5/6 Tane Atardınız Ama atamadınız (hagi / Jardel /Hakan Şükür Olsaydı ) Ama Lig şampiyonluğunu hakettiniz ona da lafım yok ! :mrgreen: