Vandervaart

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Vandervaart

Mesaj gönderen Vandervaart »

Hoş buldum saolun =))

Beni tanımayan kardeşim =)) oyuna dönmedim sadece eskilerden beni tanıyanlara bi selam vereyim dedim =))
ercanercan123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: zamanxmcleyn

****ERcAn ***** lAzUrİxŞhUn ZaMAnXMcLyN

Mesaj gönderen ercanercan123 »

ooooo can nasılsın kardeşim tanıdınmı benı cok yakın ardş : :shock: :D :cry: :evil:
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Re: ****ERcAn ***** lAzUrİxŞhUn ZaMAnXMcLyN

ercanercan123 yazdı:ooooo can nasılsın kardeşim tanıdınmı benı cok yakın ardş : :shock: :D :cry: :evil:
Tanıdım Ercanım tanıdım =))
Kullanıcı avatarı
Thiefxbaris
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Thiefxbaris »

Şu kupa maçında maçın üzerine yatıpta kupa alan takımın taraftarıda Burdaymışş :mrgreen: H.g can kardeş
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW
Resim
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Maçın üzerine yatmak cümlesini bana bi Fenerbahçelimi sölüo şmdi =))

Kalan 3 maçta acaba 10 kişi defans yapmasaydınız 3 maçta en az 20 gol yermiydiniz ki =))
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Vandervaart yazdı:Maçın üzerine yatmak cümlesini bana bi Fenerbahçelimi sölüo şmdi =))

Kalan 3 maçta acaba 10 kişi defans yapmasaydınız 3 maçta en az 20 gol yermiydiniz ki =))
Sizin adamlarınız beceriksiz kardeşim TTarena daki maçta defans yapsak kaleye top gelmez siz şutluyosunuz VOlkan tutuyordu buna defans değil beceriksizlik denir..
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Yapma bunu siz onu bile beceremediniz =)) Kabul et futbol olarak Türkiye genelindeki takımların çok üstündeydik =))
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ferhatreyizzzz »

Vandervaart yazdı:Yapma bunu siz onu bile beceremediniz =)) Kabul et futbol olarak Türkiye genelindeki takımların çok üstündeydik =))

beni özlemedin mi beni beni bihterini :? :cry:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Vandervaart yazdı:Yapma bunu siz onu bile beceremediniz =)) Kabul et futbol olarak Türkiye genelindeki takımların çok üstündeydik =))

Ben Kalitenize Futbolunuza LAf Söylemedim. Sadece FENERBAHÇEYE KARŞI Necatinin vs Şutlarının Hep Volkanın Üzerine Gelmesi Ayrıca Aydın dı sanırsam 80. dakikalarda TTarena daki maçta öyle bi vuruş yaptı ki onu guiza bile atardı ?? Bu Beceriksizliktir. Fakat Şampiyonluğunuza Gölge düşsün Diye Demiyorum Sadece Beceriksizlik ile savunmayı karıştırmayın diorum..

Savunma yaparsan kalene 30 şut gelmez.
Fenerbahçe Açık Verir Kale de Volkan Vardır 30 şut gelir 1 tane frikikten yer ...
30 Şuttan Rahat 5/6 Tane Atardınız Ama atamadınız (hagi / Jardel /Hakan Şükür Olsaydı ) Ama Lig şampiyonluğunu hakettiniz ona da lafım yok !
:mrgreen:
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

haydegidelumm yazdı:

Ben Kalitenize Futbolunuza LAf Söylemedim. Sadece FENERBAHÇEYE KARŞI Necatinin vs Şutlarının Hep Volkanın Üzerine Gelmesi Ayrıca Aydın dı sanırsam 80. dakikalarda TTarena daki maçta öyle bi vuruş yaptı ki onu guiza bile atardı ?? Bu Beceriksizliktir. Fakat Şampiyonluğunuza Gölge düşsün Diye Demiyorum Sadece Beceriksizlik ile savunmayı karıştırmayın diorum..

Savunma yaparsan kalene 30 şut gelmez.
Fenerbahçe Açık Verir Kale de Volkan Vardır 30 şut gelir 1 tane frikikten yer ...
30 Şuttan Rahat 5/6 Tane Atardınız Ama atamadınız (hagi / Jardel /Hakan Şükür Olsaydı ) Ama Lig şampiyonluğunu hakettiniz ona da lafım yok !
:mrgreen:
Bunu demen iyi bari =))) Bu senede durum değişmez yani =)) (EZE EZE - VURA VURA - Bişey daha varda demicem =)) )

“Genel Sohbet” sayfasına dön