Ayıptır yapmayın !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oTToGun
İskele Babası
İskele Babası

Ayıptır yapmayın !

Mesaj gönderen oTToGun »

Sizleri kınıyorum öncelikle bu etkinlige katılarak Kıyametle savaşan Neferler sizler Kıyamete olanak sağlıyosunuz hiç biriniz Agahbey in neferleri olamazsınız !Ínsanın insana kıydıgı gün kıyamettir Agahbeyin bu nasihatını unutmayın sizler Istanbulu kıyametden kurtarıcak Ey insanlar sizler birer nefer olup mutantlarla savaşın eyvallah ama kimin guclu olduguna bırbırınızı oldurerek degıl ustunlugunuzu gostererek yaparsınız boyle cocukluklar yapmayın cıkın o klanlardan bırbırını yesın o ısmetle handan belkı bız aradan cıkarsak onlarda evlenıcekler yapmayın ! Ayıptır gunahtır sevenlerı ayırmak arasına gırmek

Okumayanlar ıcın ozet gecıtım:bu nasıl etkınlık
(Antolıa.Quaresma)
oTToGuN

oTToGuNII
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Ayıptır yapmayın !

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Özet İçin Sağol Panpa.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
oTToGun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen oTToGun »

Oyunun hıkayesıyle uyusmuyo admın kardeş
oTToGuN

oTToGuNII
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Oyun dostum bu oyun, abartma bu kadar.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
oTToGun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen oTToGun »

xPrince yazdı:Oyun dostum bu oyun, abartma bu kadar.
Dostum senın ıcın oyun olabılır ama ben 2007 den buyana sadece 2 kere yenıden canlana bastım oda grup bolgesındeydım onun dısında sıfacılar kaldırdı ya da oyundan cıktım dedımkı hıkayeye burda ara vermısler hanı fılmlerde oluyoya ekran kararır aynı sahenın bırazı yenıden gosterılır ıste oyle hayal ettım ben hayatımda 1 kere klana gırdım oda grup bolgesıne gırmek ıcın sanım 0 ben hıppı yım peace dıyorum baska bır sey demıyorum

Bu arada. Yonetıcı varsa sılsın konuyu can sıkıntısından actım hesap makınesınden yazıyorum hatta 373232 bunu yazdım kısacası ekranı cevırıp bakamayanlar ıcın zelzele yazıyo hesap makınesı olan panpalarım denesınler dıger fakırler dılenıp hesap makınesı alsınlar
oTToGuN

oTToGuNII
Kullanıcı avatarı
PRIAPOS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Asil Kardeşler

Mesaj gönderen PRIAPOS »

oTToGun yazdı:Sizleri kınıyorum öncelikle bu etkinlige katılarak Kıyametle savaşan Neferler sizler Kıyamete olanak sağlıyosunuz hiç biriniz Agahbey in neferleri olamazsınız !Ínsanın insana kıydıgı gün kıyamettir Agahbeyin bu nasihatını unutmayın sizler Istanbulu kıyametden kurtarıcak Ey insanlar sizler birer nefer olup mutantlarla savaşın eyvallah ama kimin guclu olduguna bırbırınızı oldurerek degıl ustunlugunuzu gostererek yaparsınız boyle cocukluklar yapmayın cıkın o klanlardan bırbırını yesın o ısmetle handan belkı bız aradan cıkarsak onlarda evlenıcekler yapmayın ! Ayıptır gunahtır sevenlerı ayırmak arasına gırmek

Okumayanlar ıcın ozet gecıtım:bu nasıl etkınlık
(Antolıa.Quaresma)
HAHAHAHA Sandelyeden düştüm ula ne hayalperest bi zihniyet tamam oyunun hikayesiyle uyuşmuyor ama böyle mi olur asfasdadadafadadasdaasass :D :D :D :D :D :D :D :D :D
IIaLoNeAnqeLII

GöKTüRK
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

oTToGun yazdı:
Dostum senın ıcın oyun olabılır ama ben 2007 den buyana sadece 2 kere yenıden canlana bastım oda grup bolgesındeydım onun dısında sıfacılar kaldırdı ya da oyundan cıktım dedımkı hıkayeye burda ara vermısler hanı fılmlerde oluyoya ekran kararır aynı sahenın bırazı yenıden gosterılır ıste oyle hayal ettım ben hayatımda 1 kere klana gırdım oda grup bolgesıne gırmek ıcın sanım 0 ben hıppı yım peace dıyorum baska bır sey demıyorum

Bu arada. Yonetıcı varsa sılsın konuyu can sıkıntısından actım hesap makınesınden yazıyorum hatta 373232 bunu yazdım kısacası ekranı cevırıp bakamayanlar ıcın zelzele yazıyo hesap makınesı olan panpalarım denesınler dıger fakırler dılenıp hesap makınesı alsınlar
Adamım bende şiddet yanlısı bi black metalciyim, grindcore dinlerim ve deathmetal müzik yaptım bass gitar çalıyorum sen hippiysen eğer bende buyum, bu oyunda tek zevk aldığım nokta savaşçımı full yapıp bıçak kılıca artı basıp arz kesmek, çatır çatır kritikler havada uçuşsun millet sinirden küfretsin, niye kendini kasıyosun ? yani bence abartma bu kadar oyunu dünyayı eğer arkadaş olmak istersen yaz bana senin tarzını ve düşüncelerini tümüyle değiştirmek gerek tabi 17 yaşından büyüksen.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
oTToGun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen oTToGun »

Dostum ben rastadan bahsedıyorum bob marley dıyorum reggea dıyorum rap dıyorum marıjuahanamı ıcerken arkadan calan bob marley dıyorum peace dıyorum kendı halımde olmayı sevıyorum
oTToGuN

oTToGuNII
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hummer »

oTToGun yazdı:
Dostum ben rastadan bahsedıyorum bob marley dıyorum reggea dıyorum rap dıyorum marıjuahanamı ıcerken arkadan calan bob marley dıyorum peace dıyorum kendı halımde olmayı sevıyorum
Oyundan başka esrar çekecek yer kalmadı mı? :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
WaSd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WaSd »

Utandırdın Mübarek :(