Sizleri kınıyorum öncelikle bu etkinlige katılarak Kıyametle savaşan Neferler sizler Kıyamete olanak sağlıyosunuz hiç biriniz Agahbey in neferleri olamazsınız !Ínsanın insana kıydıgı gün kıyamettir Agahbeyin bu nasihatını unutmayın sizler Istanbulu kıyametden kurtarıcak Ey insanlar sizler birer nefer olup mutantlarla savaşın eyvallah ama kimin guclu olduguna bırbırınızı oldurerek degıl ustunlugunuzu gostererek yaparsınız boyle cocukluklar yapmayın cıkın o klanlardan bırbırını yesın o ısmetle handan belkı bız aradan cıkarsak onlarda evlenıcekler yapmayın ! Ayıptır gunahtır sevenlerı ayırmak arasına gırmek
Okumayanlar ıcın ozet gecıtım:bu nasıl etkınlık
(Antolıa.Quaresma)
Ayıptır yapmayın !
Ayıptır yapmayın !
oTToGuN
oTToGuNII
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Ayıptır yapmayın !
Özet İçin Sağol Panpa.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Oyun dostum bu oyun, abartma bu kadar.
Dostum senın ıcın oyun olabılır ama ben 2007 den buyana sadece 2 kere yenıden canlana bastım oda grup bolgesındeydım onun dısında sıfacılar kaldırdı ya da oyundan cıktım dedımkı hıkayeye burda ara vermısler hanı fılmlerde oluyoya ekran kararır aynı sahenın bırazı yenıden gosterılır ıste oyle hayal ettım ben hayatımda 1 kere klana gırdım oda grup bolgesıne gırmek ıcın sanım 0 ben hıppı yım peace dıyorum baska bır sey demıyorumxPrince yazdı:Oyun dostum bu oyun, abartma bu kadar.
Bu arada. Yonetıcı varsa sılsın konuyu can sıkıntısından actım hesap makınesınden yazıyorum hatta 373232 bunu yazdım kısacası ekranı cevırıp bakamayanlar ıcın zelzele yazıyo hesap makınesı olan panpalarım denesınler dıger fakırler dılenıp hesap makınesı alsınlar
oTToGuN
oTToGuNII
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil Kardeşler
HAHAHAHA Sandelyeden düştüm ula ne hayalperest bi zihniyet tamam oyunun hikayesiyle uyuşmuyor ama böyle mi olur asfasdadadafadadasdaasassoTToGun yazdı:Sizleri kınıyorum öncelikle bu etkinlige katılarak Kıyametle savaşan Neferler sizler Kıyamete olanak sağlıyosunuz hiç biriniz Agahbey in neferleri olamazsınız !Ínsanın insana kıydıgı gün kıyamettir Agahbeyin bu nasihatını unutmayın sizler Istanbulu kıyametden kurtarıcak Ey insanlar sizler birer nefer olup mutantlarla savaşın eyvallah ama kimin guclu olduguna bırbırınızı oldurerek degıl ustunlugunuzu gostererek yaparsınız boyle cocukluklar yapmayın cıkın o klanlardan bırbırını yesın o ısmetle handan belkı bız aradan cıkarsak onlarda evlenıcekler yapmayın ! Ayıptır gunahtır sevenlerı ayırmak arasına gırmek
Okumayanlar ıcın ozet gecıtım:bu nasıl etkınlık
(Antolıa.Quaresma)
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
Adamım bende şiddet yanlısı bi black metalciyim, grindcore dinlerim ve deathmetal müzik yaptım bass gitar çalıyorum sen hippiysen eğer bende buyum, bu oyunda tek zevk aldığım nokta savaşçımı full yapıp bıçak kılıca artı basıp arz kesmek, çatır çatır kritikler havada uçuşsun millet sinirden küfretsin, niye kendini kasıyosun ? yani bence abartma bu kadar oyunu dünyayı eğer arkadaş olmak istersen yaz bana senin tarzını ve düşüncelerini tümüyle değiştirmek gerek tabi 17 yaşından büyüksen.oTToGun yazdı:Dostum senın ıcın oyun olabılır ama ben 2007 den buyana sadece 2 kere yenıden canlana bastım oda grup bolgesındeydım onun dısında sıfacılar kaldırdı ya da oyundan cıktım dedımkı hıkayeye burda ara vermısler hanı fılmlerde oluyoya ekran kararır aynı sahenın bırazı yenıden gosterılır ıste oyle hayal ettım ben hayatımda 1 kere klana gırdım oda grup bolgesıne gırmek ıcın sanım 0 ben hıppı yım peace dıyorum baska bır sey demıyorumxPrince yazdı:Oyun dostum bu oyun, abartma bu kadar.
Bu arada. Yonetıcı varsa sılsın konuyu can sıkıntısından actım hesap makınesınden yazıyorum hatta 373232 bunu yazdım kısacası ekranı cevırıp bakamayanlar ıcın zelzele yazıyo hesap makınesı olan panpalarım denesınler dıger fakırler dılenıp hesap makınesı alsınlar
Dostum ben rastadan bahsedıyorum bob marley dıyorum reggea dıyorum rap dıyorum marıjuahanamı ıcerken arkadan calan bob marley dıyorum peace dıyorum kendı halımde olmayı sevıyorumxPrince yazdı:Oyun dostum bu oyun, abartma bu kadar.
oTToGuN
oTToGuNII
Oyundan başka esrar çekecek yer kalmadı mı?oTToGun yazdı:Dostum ben rastadan bahsedıyorum bob marley dıyorum reggea dıyorum rap dıyorum marıjuahanamı ıcerken arkadan calan bob marley dıyorum peace dıyorum kendı halımde olmayı sevıyorumxPrince yazdı:Oyun dostum bu oyun, abartma bu kadar.

Jeova Sanctus Unus
Utandırdın Mübarek