O Şimdi ASKER ( Tankçı )

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

O Şimdi ASKER ( Tankçı )

Mesaj gönderen ceycey »

Öncelıkle herkeze selamlar..

Ama İyi ama kötü acısıyle tatlısıyla oyunda güzel hoş vakitlerımız geçti uzun zamandır gırmıyorum gıremıyorum gırmeye
gerekte duymuyorum aslında car ım da aktarılmıs başka bır hesaba buda bırakmama bahane oldu desem yeridir. hayat da
bazen daha önemli daha değerli vakıtlerımız oluyor günler su gibi ömürden gelip geçiıyor.
her TÜRK genci gibi yaşımız gereği vatan borcumuzu tamamlamak İçin ANKARA / etimeskut da tankçı olarak acemiliğimi yapıyorum bugün yemin törenim sayesinde 1 ay gıbı bır zaman dan sonra Sivl kıyafetlerıme kavuşmak dışarıya cıkıp özgür kalmak paha biçilemez.
Sizlere tavsiyem biran önce siz de yaşınız geldiğin de bu askerliğin tadına varın :) bir yandan iyi bir yandan ise kötü hissediyor insan kendini ama vakit geçiyor . 1 ay gelmiş geçmiş arkama baktğım da acısıyla tatlısıyla.
Kısacası burda ki arkdaşlarıma gerek abilerimize kardeşlerimize bir selamı borç bildim bu yüzden foruma girdim umarım beni tanıyanlar hakkım da her daim iyi ya da kötü düşünenlerin sağşlığı sıhhati yerindedir umarım. şimdi veda zamanı zaman zaman foruma göz atacağım oyun da kazandıgımız dostlukların da yeri bir başka..
Kendınıze Çok iyi bakın sağlıcakla kalın birbirinizi kesinlikle kırmamaya özen gösterin ALLA' A EMANET OLUN..

TOLGA.

ReaLxistefaN
        • Resim
  • Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
    • "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin. ;)
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Re: O Şimdi ASKER ( Tankçı )

Mesaj gönderen dreamtr »

Tolgam yolunda gonlunde acık olsun arada Duru Tayfunla lak lak ediyoruz hayırlı teskereler...
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ceycey »

İyi Dileklerin İçin Tesekkur ederım Apo abim.
        • Resim
    • "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin. ;)
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpyderFreak »

Hayırlı tezkereler.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ceycey »

Sercanım iyi Dileklerın İçin teşekkür Ederim. Darısı Başınıza ;)
        • Resim
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

HAYIrlı teskereler gardaş git gel birazn önce hayırlısı ile :DDDD
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Biraz geç oldu ama Hayırlı tezkereler dostum. Gitmeden önce telefonda iyi dileklerimi söylemiştim tekrar söyleyeyim, Allah yar ve yardımcın olsun.
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ceycey »

Dostum Iyı Dileklerin İçin tekrar Tesekkur Ederim uzun uzun konuşmuştuk evet bu arada özlendiniz neler yapıyorsunuz benden bir tavsiye size hayatınızı yaşayın dolu dolu askerlik zor ;) :)
        • Resim
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

ceycey yazdı:Dostum Iyı Dileklerin İçin tekrar Tesekkur Ederim uzun uzun konuşmuştuk evet bu arada özlendiniz neler yapıyorsunuz benden bir tavsiye size hayatınızı yaşayın dolu dolu askerlik zor ;) :)
Herkes aynı şeyi söylüyor. La size size askerde ne yapıyolar :D Hayırlı teskereler usta.
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

ceycey yazdı: Öncelıkle herkeze selamlar..

Ama İyi ama kötü acısıyle tatlısıyla oyunda güzel hoş vakitlerımız geçti uzun zamandır gırmıyorum gıremıyorum gırmeye
gerekte duymuyorum aslında car ım da aktarılmıs başka bır hesaba buda bırakmama bahane oldu desem yeridir. hayat da
bazen daha önemli daha değerli vakıtlerımız oluyor günler su gibi ömürden gelip geçiıyor.
her TÜRK genci gibi yaşımız gereği vatan borcumuzu tamamlamak İçin ANKARA / etimeskut da tankçı olarak acemiliğimi yapıyorum bugün yemin törenim sayesinde 1 ay gıbı bır zaman dan sonra Sivl kıyafetlerıme kavuşmak dışarıya cıkıp özgür kalmak paha biçilemez.
Sizlere tavsiyem biran önce siz de yaşınız geldiğin de bu askerliğin tadına varın :) bir yandan iyi bir yandan ise kötü hissediyor insan kendini ama vakit geçiyor . 1 ay gelmiş geçmiş arkama baktğım da acısıyla tatlısıyla.
Kısacası burda ki arkdaşlarıma gerek abilerimize kardeşlerimize bir selamı borç bildim bu yüzden foruma girdim umarım beni tanıyanlar hakkım da her daim iyi ya da kötü düşünenlerin sağşlığı sıhhati yerindedir umarım. şimdi veda zamanı zaman zaman foruma göz atacağım oyun da kazandıgımız dostlukların da yeri bir başka..
Kendınıze Çok iyi bakın sağlıcakla kalın birbirinizi kesinlikle kırmamaya özen gösterin ALLA' A EMANET OLUN..

TOLGA.

ReaLxistefaN

Tolga seni ne kadar sevmesemde bana nekadar wsden Sonra hırsız desende Oyundur Sonucta Kendını kaptırınca adam ne dıyecegını şaşırıyor.
Ankara oldugunu bıleyım yanına Ugrardım Boş vaktımde bende ankaralıyım :=)
hayırlı tezkereler
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................

“Genel Sohbet” sayfasına dön