Ama İyi ama kötü acısıyle tatlısıyla oyunda güzel hoş vakitlerımız geçti uzun zamandır gırmıyorum gıremıyorum gırmeye
gerekte duymuyorum aslında car ım da aktarılmıs başka bır hesaba buda bırakmama bahane oldu desem yeridir. hayat da
bazen daha önemli daha değerli vakıtlerımız oluyor günler su gibi ömürden gelip geçiıyor.
her TÜRK genci gibi yaşımız gereği vatan borcumuzu tamamlamak İçin ANKARA / etimeskut da tankçı olarak acemiliğimi yapıyorum bugün yemin törenim sayesinde 1 ay gıbı bır zaman dan sonra Sivl kıyafetlerıme kavuşmak dışarıya cıkıp özgür kalmak paha biçilemez.
Sizlere tavsiyem biran önce siz de yaşınız geldiğin de bu askerliğin tadına varın
Kısacası burda ki arkdaşlarıma gerek abilerimize kardeşlerimize bir selamı borç bildim bu yüzden foruma girdim umarım beni tanıyanlar hakkım da her daim iyi ya da kötü düşünenlerin sağşlığı sıhhati yerindedir umarım. şimdi veda zamanı zaman zaman foruma göz atacağım oyun da kazandıgımız dostlukların da yeri bir başka..
Kendınıze Çok iyi bakın sağlıcakla kalın birbirinizi kesinlikle kırmamaya özen gösterin ALLA' A EMANET OLUN..
TOLGA.
ReaLxistefaN