Topkapıda'ki Miğrat Eşyaları Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Topkapıda'ki Miğrat Eşyaları Hk.

Mesaj gönderen M1btLa »

Arkadaşlar topkapıdaki miğrat itemlerinin fiyatlarından , bazı arkadaşlarımız şikayetçi bende olmak üzere. Bunun üzerine desteğe mesaj attım ama gelen mesajda hiç iç açıcı değildi topkapı sarayına gelen miğrat eşyaları hakkında güncelleme ve fiyatlarda indirim olurmu sorusuna , güncelleme söz konusu değildir diyerek . Konuyu kapattılar buyrun bakın . Sığınaktan düşen maraton adam ayak bile 100m hadi diğer eşyalara bakalım farabi solucan ceket 50m farabi solucan pantolon miğrattan düşen item olmasına rağmen 50m .

Resim
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Topkapıda'ki Miğrat Eşyaları Hk.

Mesaj gönderen vengeance »

çok alakasız bir cevap vermiş yöneticiler eskiden böyle baştansağma değildi :(
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SeF4 »

Adamlar Size 100 M Verip Alın Demiyor.Migrattan Düşüremeyenlere Alternatif Öneriyolar Çok İsterse Herkes Gibi Emek Versin Uğraşarak Düşürsün.Zorla 100 M Verin Diyen Yok İsteyen Emek Vermeden Parayla Alsın İsteyen Uğraşarak Düşürsün.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Sığnak ve migrattan düşen eşyaları almak mantıksız olduğundan bence fiyatı hiç önemli değil.

Ceket fiyatları 50M bence uygun. Sonuçta bunlar normalde olmayan ceketler üretimi mümkün değil.
Üretimi olsa bile buna yakın bir değere mal olacaktı malzemeleri.
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Bence ceketler uygun bile. Üretilen morlarına bakın ibni ibni ceket 4 gano istiyodu farabi farabi 4 şelit istiyodu bilge azat 2 menekşe ve 2 (bilge itemin madenini unuttum :D) . Sonuç olarak zamanında o ceketleri 50 m 60 bazıları 80 m e mal oldu. kalduki bunlar bence daha iyi savaşçı için zırh büyü ve şifa için kritik var. Ayakkabı ya gelince 100m olması bence normal. Çünkü yani bu oyunda kesilebilecek en basit bos :D solucandan bile basit bence ;) onla bile kim uğraşacak diyosan gider alırsın. Bazı insanlar o ayakkabıyı o kadar çok istiyo. Gözlük 300m fiyatı çok abartılı gelmiş insanlara ama benim 3 çarımdada mor maraton var. bu 450 bin kp demek. Kp kasamak kolay bir iş değil. Fiyatı çoksa kp kasar çekersin. Uğraşmam diyosan mavisini alırsın. Yada illa o olacak diyosan 300m gözden çıkaracaksın ;)

Yani düşen iteme niye o kadar para vereyim diyen arkadaşlar ozmn gidin düşürün 2 tıkla maden bile toplamakla uğraşmadan item sahibi olacaksın bide bu kadar uygun fiyatlara laf söyleyeceksiniz. Pes artık...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
update012
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen update012 »

30m e boyuna motorin kesilir ayakkabınız düşürülür :)

50m e boyuna cent kesilir pantolonunuz düşürülür :)

200m e 1 hafta içinde maraton gözlüğü yapılır :)
ANKA:

Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen M1btLa »

TeknoBYraM yazdı:Bence ceketler uygun bile. Üretilen morlarına bakın ibni ibni ceket 4 gano istiyodu farabi farabi 4 şelit istiyodu bilge azat 2 menekşe ve 2 (bilge itemin madenini unuttum :D) . Sonuç olarak zamanında o ceketleri 50 m 60 bazıları 80 m e mal oldu. kalduki bunlar bence daha iyi savaşçı için zırh büyü ve şifa için kritik var. Ayakkabı ya gelince 100m olması bence normal. Çünkü yani bu oyunda kesilebilecek en basit bos :D solucandan bile basit bence ;) onla bile kim uğraşacak diyosan gider alırsın. Bazı insanlar o ayakkabıyı o kadar çok istiyo. Gözlük 300m fiyatı çok abartılı gelmiş insanlara ama benim 3 çarımdada mor maraton var. bu 450 bin kp demek. Kp kasamak kolay bir iş değil. Fiyatı çoksa kp kasar çekersin. Uğraşmam diyosan mavisini alırsın. Yada illa o olacak diyosan 300m gözden çıkaracaksın ;)

Yani düşen iteme niye o kadar para vereyim diyen arkadaşlar ozmn gidin düşürün 2 tıkla maden bile toplamakla uğraşmadan item sahibi olacaksın bide bu kadar uygun fiyatlara laf söyleyeceksiniz. Pes artık...

Tamam kardeşim sen paranı verde al bakalım 50m ye eşyaları . O ceketleri almak için 50m mi toplıyacaz o ceketleri üretsen bile 50m ye mal olmaz bence . Şimdiki maden ejder asa madenleri çok ucuzladı . Ecel latif te öyle . Onun reçetesini düşürüp üretsen 50m tutmaz emin olun . İsteyen alır 50m ye birşey demıyorum ama .50m yerine 30 25m yapalardı daha mantıklıydı . Herkezin cebinde 50m bulunması zor artık 2500 akce alıp satıpta öylemı para kazanmak lazım ? Saten oyunda madenlerin fiyatlar ıcok düştü madenleri satarak para kazansan 50 -60m etmez . En mantıklı yolu akçe alıp satmak.
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Shadowlords
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Shadowlords »

M1btLa yazdı:
TeknoBYraM yazdı:Bence ceketler uygun bile. Üretilen morlarına bakın ibni ibni ceket 4 gano istiyodu farabi farabi 4 şelit istiyodu bilge azat 2 menekşe ve 2 (bilge itemin madenini unuttum :D) . Sonuç olarak zamanında o ceketleri 50 m 60 bazıları 80 m e mal oldu. kalduki bunlar bence daha iyi savaşçı için zırh büyü ve şifa için kritik var. Ayakkabı ya gelince 100m olması bence normal. Çünkü yani bu oyunda kesilebilecek en basit bos :D solucandan bile basit bence ;) onla bile kim uğraşacak diyosan gider alırsın. Bazı insanlar o ayakkabıyı o kadar çok istiyo. Gözlük 300m fiyatı çok abartılı gelmiş insanlara ama benim 3 çarımdada mor maraton var. bu 450 bin kp demek. Kp kasamak kolay bir iş değil. Fiyatı çoksa kp kasar çekersin. Uğraşmam diyosan mavisini alırsın. Yada illa o olacak diyosan 300m gözden çıkaracaksın ;)

Tamam kardeşim sen paranı verde al bakalım 50m ye eşyaları . O ceketleri almak için 50m mi toplıyacaz o ceketleri üretsen bile 50m ye mal olmaz bence . Şimdiki maden ejder asa madenleri çok ucuzladı . Ecel latif te öyle . Onun reçetesini düşürüp üretsen 50m tutmaz emin olun . İsteyen alır 50m ye birşey demıyorum ama .50m yerine 30 25m yapalardı daha mantıklıydı . Herkezin cebinde 50m bulunması zor artık 2500 akce alıp satıpta öylemı para kazanmak lazım ? Saten oyunda madenlerin fiyatlar ıcok düştü madenleri satarak para kazansan 50 -60m etmez . En mantıklı yolu akçe alıp satmak.

Farabi solucan mor ceket reçetesi oyunda mevcutsa düşür üret ? :)
Kullanıcı avatarı
M1btLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen M1btLa »

Ben receteden konusmuyorum kardeşim . Herhangi bir reçetesi düşse üretimi 50m tutmaz diyorum. Yazımı dikkatlice ve , cevap verme uğraşında olmasan iyice anlıyabilirdin./b]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön