Topkapıda'ki Miğrat Eşyaları Hk.
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Topkapıda'ki Miğrat Eşyaları Hk.
Arkadaşlar topkapıdaki miğrat itemlerinin fiyatlarından , bazı arkadaşlarımız şikayetçi bende olmak üzere. Bunun üzerine desteğe mesaj attım ama gelen mesajda hiç iç açıcı değildi topkapı sarayına gelen miğrat eşyaları hakkında güncelleme ve fiyatlarda indirim olurmu sorusuna , güncelleme söz konusu değildir diyerek . Konuyu kapattılar buyrun bakın . Sığınaktan düşen maraton adam ayak bile 100m hadi diğer eşyalara bakalım farabi solucan ceket 50m farabi solucan pantolon miğrattan düşen item olmasına rağmen 50m .

Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Re: Topkapıda'ki Miğrat Eşyaları Hk.
çok alakasız bir cevap vermiş yöneticiler eskiden böyle baştansağma değildi
Adamlar Size 100 M Verip Alın Demiyor.Migrattan Düşüremeyenlere Alternatif Öneriyolar Çok İsterse Herkes Gibi Emek Versin Uğraşarak Düşürsün.Zorla 100 M Verin Diyen Yok İsteyen Emek Vermeden Parayla Alsın İsteyen Uğraşarak Düşürsün.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

Sığnak ve migrattan düşen eşyaları almak mantıksız olduğundan bence fiyatı hiç önemli değil.
Ceket fiyatları 50M bence uygun. Sonuçta bunlar normalde olmayan ceketler üretimi mümkün değil.
Üretimi olsa bile buna yakın bir değere mal olacaktı malzemeleri.
Ceket fiyatları 50M bence uygun. Sonuçta bunlar normalde olmayan ceketler üretimi mümkün değil.
Üretimi olsa bile buna yakın bir değere mal olacaktı malzemeleri.
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Bence ceketler uygun bile. Üretilen morlarına bakın ibni ibni ceket 4 gano istiyodu farabi farabi 4 şelit istiyodu bilge azat 2 menekşe ve 2 (bilge itemin madenini unuttum
) . Sonuç olarak zamanında o ceketleri 50 m 60 bazıları 80 m e mal oldu. kalduki bunlar bence daha iyi savaşçı için zırh büyü ve şifa için kritik var. Ayakkabı ya gelince 100m olması bence normal. Çünkü yani bu oyunda kesilebilecek en basit bos
solucandan bile basit bence
onla bile kim uğraşacak diyosan gider alırsın. Bazı insanlar o ayakkabıyı o kadar çok istiyo. Gözlük 300m fiyatı çok abartılı gelmiş insanlara ama benim 3 çarımdada mor maraton var. bu 450 bin kp demek. Kp kasamak kolay bir iş değil. Fiyatı çoksa kp kasar çekersin. Uğraşmam diyosan mavisini alırsın. Yada illa o olacak diyosan 300m gözden çıkaracaksın 
Yani düşen iteme niye o kadar para vereyim diyen arkadaşlar ozmn gidin düşürün 2 tıkla maden bile toplamakla uğraşmadan item sahibi olacaksın bide bu kadar uygun fiyatlara laf söyleyeceksiniz. Pes artık...
Yani düşen iteme niye o kadar para vereyim diyen arkadaşlar ozmn gidin düşürün 2 tıkla maden bile toplamakla uğraşmadan item sahibi olacaksın bide bu kadar uygun fiyatlara laf söyleyeceksiniz. Pes artık...
-
update012
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
30m e boyuna motorin kesilir ayakkabınız düşürülür
50m e boyuna cent kesilir pantolonunuz düşürülür
200m e 1 hafta içinde maraton gözlüğü yapılır
50m e boyuna cent kesilir pantolonunuz düşürülür
200m e 1 hafta içinde maraton gözlüğü yapılır
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

TeknoBYraM yazdı:Bence ceketler uygun bile. Üretilen morlarına bakın ibni ibni ceket 4 gano istiyodu farabi farabi 4 şelit istiyodu bilge azat 2 menekşe ve 2 (bilge itemin madenini unuttum) . Sonuç olarak zamanında o ceketleri 50 m 60 bazıları 80 m e mal oldu. kalduki bunlar bence daha iyi savaşçı için zırh büyü ve şifa için kritik var. Ayakkabı ya gelince 100m olması bence normal. Çünkü yani bu oyunda kesilebilecek en basit bos
onla bile kim uğraşacak diyosan gider alırsın. Bazı insanlar o ayakkabıyı o kadar çok istiyo. Gözlük 300m fiyatı çok abartılı gelmiş insanlara ama benim 3 çarımdada mor maraton var. bu 450 bin kp demek. Kp kasamak kolay bir iş değil. Fiyatı çoksa kp kasar çekersin. Uğraşmam diyosan mavisini alırsın. Yada illa o olacak diyosan 300m gözden çıkaracaksın
Tamam kardeşim sen paranı verde al bakalım 50m ye eşyaları . O ceketleri almak için 50m mi toplıyacaz o ceketleri üretsen bile 50m ye mal olmaz bence . Şimdiki maden ejder asa madenleri çok ucuzladı . Ecel latif te öyle . Onun reçetesini düşürüp üretsen 50m tutmaz emin olun . İsteyen alır 50m ye birşey demıyorum ama .50m yerine 30 25m yapalardı daha mantıklıydı . Herkezin cebinde 50m bulunması zor artık 2500 akce alıp satıpta öylemı para kazanmak lazım ? Saten oyunda madenlerin fiyatlar ıcok düştü madenleri satarak para kazansan 50 -60m etmez . En mantıklı yolu akçe alıp satmak.
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
-
Shadowlords
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
M1btLa yazdı:TeknoBYraM yazdı:Bence ceketler uygun bile. Üretilen morlarına bakın ibni ibni ceket 4 gano istiyodu farabi farabi 4 şelit istiyodu bilge azat 2 menekşe ve 2 (bilge itemin madenini unuttum) . Sonuç olarak zamanında o ceketleri 50 m 60 bazıları 80 m e mal oldu. kalduki bunlar bence daha iyi savaşçı için zırh büyü ve şifa için kritik var. Ayakkabı ya gelince 100m olması bence normal. Çünkü yani bu oyunda kesilebilecek en basit bos
Tamam kardeşim sen paranı verde al bakalım 50m ye eşyaları . O ceketleri almak için 50m mi toplıyacaz o ceketleri üretsen bile 50m ye mal olmaz bence . Şimdiki maden ejder asa madenleri çok ucuzladı . Ecel latif te öyle . Onun reçetesini düşürüp üretsen 50m tutmaz emin olun . İsteyen alır 50m ye birşey demıyorum ama .50m yerine 30 25m yapalardı daha mantıklıydı . Herkezin cebinde 50m bulunması zor artık 2500 akce alıp satıpta öylemı para kazanmak lazım ? Saten oyunda madenlerin fiyatlar ıcok düştü madenleri satarak para kazansan 50 -60m etmez . En mantıklı yolu akçe alıp satmak.
Farabi solucan mor ceket reçetesi oyunda mevcutsa düşür üret ?
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

Ben receteden konusmuyorum kardeşim . Herhangi bir reçetesi düşse üretimi 50m tutmaz diyorum. Yazımı dikkatlice ve , cevap verme uğraşında olmasan iyice anlıyabilirdin./b]