90-20 Semiha kesimi Reklamları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

90-20 Semiha kesimi Reklamları

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Özellikle Şan ı Hükümdar konuyu kilit almışsınız. PArlama fln demişsinizde ilginçtir 2 fotoda parlama var 2 side fotoshop gibi geldi :) Millet senin paranı görse veya akçeni görse ne olacaktı? Hepsini geçtim klan paran hiç önemli bir konu değil. Neden üstlerini kapattın? İmkansız değil şansın yaver giderse belki kesebilirsin. Ama 20-20 kesim yapmadan önce yaptığım denemelerde gördüğüm semihanın canı bölgelere göre yükselmişti :) üstüne 20 canda erg paylaşıyodu. Yani çok atıp tutan varda görünürde birşey yok.Zamanında da 10-10 kesim yaptık şimdide 20-20 yaparız dert değilde 90-20 yaptığınıza inandırmak istiyosanız insan gibi foto koyun ;) Yoksa bende atarım gaffarı 89 da bıraktım semiha kestim erg paylaşmadı. Eski fotolardan erg bile paylaşamadıklarından koyarım buraya 2 de parlama efekti ne güzel :D
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: 90-20 Semiha kesimi Reklamları

Mesaj gönderen umutabi »

TeknoBYraM yazdı:Özellikle Şan ı Hükümdar konuyu kilit almışsınız. PArlama fln demişsinizde ilginçtir 2 fotoda parlama var 2 side fotoshop gibi geldi :) Millet senin paranı görse veya akçeni görse ne olacaktı? Hepsini geçtim klan paran hiç önemli bir konu değil. Neden üstlerini kapattın? İmkansız değil şansın yaver giderse belki kesebilirsin. Ama 20-20 kesim yapmadan önce yaptığım denemelerde gördüğüm semihanın canı bölgelere göre yükselmişti :) üstüne 20 canda erg paylaşıyodu. Yani çok atıp tutan varda görünürde birşey yok.Zamanında da 10-10 kesim yaptık şimdide 20-20 yaparız dert değilde 90-20 yaptığınıza inandırmak istiyosanız insan gibi foto koyun ;) Yoksa bende atarım gaffarı 89 da bıraktım semiha kestim erg paylaşmadı. Eski fotolardan erg bile paylaşamadıklarından koyarım buraya 2 de parlama efekti ne güzel :D
Kesilebilir biz de girmiştik oyle denedik 2 tane 2200 1 tane 1500 1 tane 1700 ile 2 canda can bastı
Ama Ruh ixir yoktu buyuk ihtimal ruh ixir olsa kesebilirdik fevzi ixir içmiştik
Tum grub +2000 se kesilebilir
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

TeknoBYraM yazdı:Özellikle Şan ı Hükümdar konuyu kilit almışsınız. PArlama fln demişsinizde ilginçtir 2 fotoda parlama var 2 side fotoshop gibi geldi :) Millet senin paranı görse veya akçeni görse ne olacaktı? Hepsini geçtim klan paran hiç önemli bir konu değil. Neden üstlerini kapattın? İmkansız değil şansın yaver giderse belki kesebilirsin. Ama 20-20 kesim yapmadan önce yaptığım denemelerde gördüğüm semihanın canı bölgelere göre yükselmişti :) üstüne 20 canda erg paylaşıyodu. Yani çok atıp tutan varda görünürde birşey yok.Zamanında da 10-10 kesim yaptık şimdide 20-20 yaparız dert değilde 90-20 yaptığınıza inandırmak istiyosanız insan gibi foto koyun ;) Yoksa bende atarım gaffarı 89 da bıraktım semiha kestim erg paylaşmadı. Eski fotolardan erg bile paylaşamadıklarından koyarım buraya 2 de parlama efekti ne güzel :D
Bana Fotoshop gibi gelmedi,adamlar kesmiş koymuş bu kadar kurcalamaya gerek yok demek ki bir taktiği var kestiler.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

byeler nerde bu kesim fotoğrafları :D :D link atarmısınız bende bakayım bi :) :) :)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Turker82
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Mesaj gönderen Turker82 »

Resim

evet arakdaslar aynı gün bir karede burdan bakın fotoshop diyenler için semiha yerde ölüsü belli..!
daha bi sorunuz bahaneniz varmı
Resim

Şan-ı Hükümdar şikayet, soru öneri ve iletişim için
TIKLAYINIZ
.

Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Cihan I Hükümdar.

Mesaj gönderen IIxSaDoSaDoxII »

Resim

Resim

Resim

Maksat Senin Gibi Bebelerin Agzına Meme Verip Susturmak Yoksa Senin Gibi Bebelerle Uğraşmam :D

BİZİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN! :lol:
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Zehir Ölümse , Asit Kandır!
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

helal olsun beyler ne diyim :) :)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Cihan I Hükümdar.

Mesaj gönderen IIxSaDoSaDoxII »

fuci yazdı:helal olsun beyler ne diyim :) :)
Eyvallah Birader :D
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Zehir Ölümse , Asit Kandır!
Resim
Resim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

IIxSaDoSaDoxII yazdı:
Resim

Resim

Resim

Maksat Senin Gibi Bebelerin Agzına Meme Verip Susturmak Yoksa Senin Gibi Bebelerle Uğraşmam :D

BİZİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN! :lol:

Ergen olduğun burdan belli hemen bebe muhabbetine giriyosun :D sana yaşımı kanıtlamak için uğraşmam anlayan anlar :)

insan olsan tebrik ederdimde sen şimdi şımarır şeker istersin. Ama Grubun geri kalan 5 üyesini tebrik ederim başarılarınında devamını dilerim.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

umutabi yazdı:
Kesilebilir biz de girmiştik oyle denedik 2 tane 2200 1 tane 1500 1 tane 1700 ile 2 canda can bastı
Ama Ruh ixir yoktu buyuk ihtimal ruh ixir olsa kesebilirdik fevzi ixir içmiştik
Tum grub +2000 se kesilebilir
auril & DoubleLift
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön