90-20 Semiha kesimi Reklamları
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
90-20 Semiha kesimi Reklamları
Özellikle Şan ı Hükümdar konuyu kilit almışsınız. PArlama fln demişsinizde ilginçtir 2 fotoda parlama var 2 side fotoshop gibi geldi
Millet senin paranı görse veya akçeni görse ne olacaktı? Hepsini geçtim klan paran hiç önemli bir konu değil. Neden üstlerini kapattın? İmkansız değil şansın yaver giderse belki kesebilirsin. Ama 20-20 kesim yapmadan önce yaptığım denemelerde gördüğüm semihanın canı bölgelere göre yükselmişti
üstüne 20 canda erg paylaşıyodu. Yani çok atıp tutan varda görünürde birşey yok.Zamanında da 10-10 kesim yaptık şimdide 20-20 yaparız dert değilde 90-20 yaptığınıza inandırmak istiyosanız insan gibi foto koyun
Yoksa bende atarım gaffarı 89 da bıraktım semiha kestim erg paylaşmadı. Eski fotolardan erg bile paylaşamadıklarından koyarım buraya 2 de parlama efekti ne güzel 
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 90-20 Semiha kesimi Reklamları
Kesilebilir biz de girmiştik oyle denedik 2 tane 2200 1 tane 1500 1 tane 1700 ile 2 canda can bastıTeknoBYraM yazdı:Özellikle Şan ı Hükümdar konuyu kilit almışsınız. PArlama fln demişsinizde ilginçtir 2 fotoda parlama var 2 side fotoshop gibi geldiMillet senin paranı görse veya akçeni görse ne olacaktı? Hepsini geçtim klan paran hiç önemli bir konu değil. Neden üstlerini kapattın? İmkansız değil şansın yaver giderse belki kesebilirsin. Ama 20-20 kesim yapmadan önce yaptığım denemelerde gördüğüm semihanın canı bölgelere göre yükselmişti
üstüne 20 canda erg paylaşıyodu. Yani çok atıp tutan varda görünürde birşey yok.Zamanında da 10-10 kesim yaptık şimdide 20-20 yaparız dert değilde 90-20 yaptığınıza inandırmak istiyosanız insan gibi foto koyun
Yoksa bende atarım gaffarı 89 da bıraktım semiha kestim erg paylaşmadı. Eski fotolardan erg bile paylaşamadıklarından koyarım buraya 2 de parlama efekti ne güzel
Ama Ruh ixir yoktu buyuk ihtimal ruh ixir olsa kesebilirdik fevzi ixir içmiştik
Tum grub +2000 se kesilebilir
Üstü Kalsın... 

Bana Fotoshop gibi gelmedi,adamlar kesmiş koymuş bu kadar kurcalamaya gerek yok demek ki bir taktiği var kestiler.TeknoBYraM yazdı:Özellikle Şan ı Hükümdar konuyu kilit almışsınız. PArlama fln demişsinizde ilginçtir 2 fotoda parlama var 2 side fotoshop gibi geldiMillet senin paranı görse veya akçeni görse ne olacaktı? Hepsini geçtim klan paran hiç önemli bir konu değil. Neden üstlerini kapattın? İmkansız değil şansın yaver giderse belki kesebilirsin. Ama 20-20 kesim yapmadan önce yaptığım denemelerde gördüğüm semihanın canı bölgelere göre yükselmişti
byeler nerde bu kesim fotoğrafları
link atarmısınız bende bakayım bi

- Turker82
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR

evet arakdaslar aynı gün bir karede burdan bakın fotoshop diyenler için semiha yerde ölüsü belli..!
daha bi sorunuz bahaneniz varmı
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.

Maksat Senin Gibi Bebelerin Agzına Meme Verip Susturmak Yoksa Senin Gibi Bebelerle Uğraşmam
BİZİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN! :lol:
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Eyvallah Biraderfuci yazdı:helal olsun beyler ne diyim![]()
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
IIxSaDoSaDoxII yazdı:
Maksat Senin Gibi Bebelerin Agzına Meme Verip Susturmak Yoksa Senin Gibi Bebelerle Uğraşmam![]()
BİZİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN! :lol:
Ergen olduğun burdan belli hemen bebe muhabbetine giriyosun
insan olsan tebrik ederdimde sen şimdi şımarır şeker istersin. Ama Grubun geri kalan 5 üyesini tebrik ederim başarılarınında devamını dilerim.
umutabi yazdı:Kesilebilir biz de girmiştik oyle denedik 2 tane 2200 1 tane 1500 1 tane 1700 ile 2 canda can bastıTeknoBYraM yazdı:Özellikle Şan ı Hükümdar konuyu kilit almışsınız. PArlama fln demişsinizde ilginçtir 2 fotoda parlama var 2 side fotoshop gibi geldiMillet senin paranı görse veya akçeni görse ne olacaktı? Hepsini geçtim klan paran hiç önemli bir konu değil. Neden üstlerini kapattın? İmkansız değil şansın yaver giderse belki kesebilirsin. Ama 20-20 kesim yapmadan önce yaptığım denemelerde gördüğüm semihanın canı bölgelere göre yükselmişti
Ama Ruh ixir yoktu buyuk ihtimal ruh ixir olsa kesebilirdik fevzi ixir içmiştik
Tum grub +2000 se kesilebilir
auril & DoubleLift