Arkadaş a aynen katılıyorum. mevzu bundan ibaret başka söze ne hacetIIxSaDoSaDoxII yazdı:ReaLMADRID yazdı:
Erg paylaşımı denilen hata 1 yıl sonra yeni farkedildi . [/size][/color]
Bu Bir Hata Değildi.Gm Konuşurken Kendide Söyledi.Siz Hala Gaffarı Mı ilk Kesiyorsunuz Diye , Ordan Yola Çıkılarak Bulunmuş Bir Şey.
Onun Değiştirilme Olayı Farkı ;
1- Semiha İlk Kesilince Gaffarı Kesmekte Kolaylaştı Buda İksir İçmemeye Başladık Ve İst. Subayında Daha Fazlasıyla İksir Almaya Başladık Akçe İle İksir Çeken Olmuyordu. ( Bu Nedenle İkv Kazanamıyordu )
2- Eskiden Ezik Olan Veya Çembere Giremiyorsan Üretim Yapıyordu Bunuda Oyununda AKçe Satarak Yapanlar Çoktu Şimdi Herkes Çembere Girince AKçe Çekende Olmuyor. ( Bu Nedenle İkv Kazanamıyordu )
KISACA ADAMLAR İŞİ BİLİYOR
Asasızların hali nice ...
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: Asasızların hali nice ...
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Bu oyun emeke değil şansa dayalı girdiğin zaman şu item düşücek diye sana bir garanti vermiyorlar ?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
marasaldadas yazdı:Arkadaş a aynen katılıyorum. mevzu bundan ibaret başka söze ne hacetIIxSaDoSaDoxII yazdı:ReaLMADRID yazdı:
Erg paylaşımı denilen hata 1 yıl sonra yeni farkedildi . [/size][/color]
Bu Bir Hata Değildi.Gm Konuşurken Kendide Söyledi.Siz Hala Gaffarı Mı ilk Kesiyorsunuz Diye , Ordan Yola Çıkılarak Bulunmuş Bir Şey.
Onun Değiştirilme Olayı Farkı ;
1- Semiha İlk Kesilince Gaffarı Kesmekte Kolaylaştı Buda İksir İçmemeye Başladık Ve İst. Subayında Daha Fazlasıyla İksir Almaya Başladık Akçe İle İksir Çeken Olmuyordu. ( Bu Nedenle İkv Kazanamıyordu )
2- Eskiden Ezik Olan Veya Çembere Giremiyorsan Üretim Yapıyordu Bunuda Oyununda AKçe Satarak Yapanlar Çoktu Şimdi Herkes Çembere Girince AKçe Çekende Olmuyor. ( Bu Nedenle İkv Kazanamıyordu )
KISACA ADAMLAR İŞİ BİLİYOR
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
300+ gaffar herseyim fuLL ama 1 tane asam yok #@!? yok :twisted: :twisted: :twisted:
Kısacası BLanK 
-
ReaLMADRID1
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Pesimist
XxBaDFeeLxX yazdı:300+ gaffar herseyim fuLL ama 1 tane asam yok #@!? yok :twisted: :twisted: :twisted:
Senin işin daha sakatmış ne diyim yönetimin dengesizliği işte.
14 gün forum hesabımı kapatmışlar aferim kapattınız bari şu yaptığınız şans sistemine adil bir çözüm bulun.
ReaLMADRID - Kuklacı
YAŞLIPLANET - Teşkilat
YAŞLIPLANET - Teşkilat
- apomario
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
SOVE yazdı:4 büyücü girildiği zaman büyücüye eşya düşme oranında ciddi azalma söz konusu. Dikkat ederseniz savaşçı ve şifa gurupta tek olduğu için onlara daha çok eşya düşmekte. Kısa zamanda bölgeyi bitirecez derken uzun vadede zarara giriyorsunuz.
Siz hala savaşçı varsa ben gelmem deyin.
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
İşte hataya düştüğünüz asıl nokta bu. Bakın O büyücünün şans oranı sizin kişisel şans oranınız oluyo. Yani savaşının %33.3 var Savaşçı yerine A kişi diyin. Şifacı B kişisi %33.3 var. Büyücüleri bölünce %8.3 kalıyo. O büyücülerden birisi C kişisi olsun. Şimdi bölgeye girdiği anda olan olay şu. A kişinin item düşürme olasılığı %33.3 iken C kişinin olasılığı %8.3. Yani siz olaya yanlış bakıyosunuz. Random sistemde şu türe item vereyim diye değil Direk karaktere göre item veriyo. Diğer türlü şans artırıcılar fln sistem karışıyo;)HeilHitler yazdı:Evet böyle olduğunu düşünüyorum fakat oran sistemi de bununla birleşmiş olabilir dikkat ettiysen şunu da belirtmiştim yazımda 4 büyü arasından 1 kişiye de 2 kişi ye de 3 kişi ye de atabilir ama sadece Rastgele atması oranlıdır.LucagoII yazdı:
@HeilHitler
Yanlış anlamadıysam arkadaşımızın dediği olay şu;
Grup 4 büyücü , 1 şifacı , 1 savaşçı
Eğer item şifacıya düşecekse zaten 1 adet olduğu için direkt o kişiye düşüyor eğer savaşçıya düşecekse 1 adet olduğu için direkt o kişiye düşüyor. Fakat büyücüye düşecek ise 4 kişi arasından rastgele seçim yapılıyor.
Arkadaşın dediği mantıklı mı, evet mantıklı. En azından mantık yoluyla bakacak olursak mantık çerçevesinde gözüküyor fakat oyundan örneklere bakacak olursak yüzdeli sistem haklı çıkıyor
Bundan dolayıki 4-1-1 sistemiyle bile girince 2 ayak tek torbada alan bile çıkıyo kişisel şans yüzünden. Yani 2-2-2 sistemiyle girmediğiniz sürece çarınız çok şanslı değilse kasmayın fazla
-
ReaLMADRID1
- Salgın Koruyucusu

- Lonca: Pesimist
İşte yakındığım durum bu çok büyük bir adaletsizlik var ben çar kasıyorum 49 yapıyorum ejder yapıyorum şuan çöp ama fiyatların tavan olduğu zamanlarda üretmiştim. napıyım şimdi bu çarı kişisel şans hiç yok bunu anladım.TeknoBYraM yazdı:İşte hataya düştüğünüz asıl nokta bu. Bakın O büyücünün şans oranı sizin kişisel şans oranınız oluyo. Yani savaşının %33.3 var Savaşçı yerine A kişi diyin. Şifacı B kişisi %33.3 var. Büyücüleri bölünce %8.3 kalıyo. O büyücülerden birisi C kişisi olsun. Şimdi bölgeye girdiği anda olan olay şu. A kişinin item düşürme olasılığı %33.3 iken C kişinin olasılığı %8.3. Yani siz olaya yanlış bakıyosunuz. Random sistemde şu türe item vereyim diye değil Direk karaktere göre item veriyo. Diğer türlü şans artırıcılar fln sistem karışıyo;)HeilHitler yazdı:Evet böyle olduğunu düşünüyorum fakat oran sistemi de bununla birleşmiş olabilir dikkat ettiysen şunu da belirtmiştim yazımda 4 büyü arasından 1 kişiye de 2 kişi ye de 3 kişi ye de atabilir ama sadece Rastgele atması oranlıdır.LucagoII yazdı:
@HeilHitler
Yanlış anlamadıysam arkadaşımızın dediği olay şu;
Grup 4 büyücü , 1 şifacı , 1 savaşçı
Eğer item şifacıya düşecekse zaten 1 adet olduğu için direkt o kişiye düşüyor eğer savaşçıya düşecekse 1 adet olduğu için direkt o kişiye düşüyor. Fakat büyücüye düşecek ise 4 kişi arasından rastgele seçim yapılıyor.
Arkadaşın dediği mantıklı mı, evet mantıklı. En azından mantık yoluyla bakacak olursak mantık çerçevesinde gözüküyor fakat oyundan örneklere bakacak olursak yüzdeli sistem haklı çıkıyor
Bundan dolayıki 4-1-1 sistemiyle bile girince 2 ayak tek torbada alan bile çıkıyo kişisel şans yüzünden. Yani 2-2-2 sistemiyle girmediğiniz sürece çarınız çok şanslı değilse kasmayın fazla
ReaLMADRID - Kuklacı
YAŞLIPLANET - Teşkilat
YAŞLIPLANET - Teşkilat
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
aslında charların şanslarının oldugu vakitler var amaç onları tutturmak
mesela benim char gece fazla şanslı degildir bi tek bıcak ayak düsürdüm ama akşam baya şansı var
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- EndopLazmikBuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gece Süvarileri
Bu oyunun şans olayını bende çözebilmiş değilim ama Allah'a şükür bende pek bir sorun yok
ilk gaffarımda kıyamet asa 5 gaffarımda kıyamet set dizdim şansım oydu ki hep kıyamet item attı bana gaffar dede şuan fizik 2260
Migrata dönersek 1 aylık artırıcı alıp gireyim dedim parama yazık oldu sadece 3 girişte migratı tamamladım bilenler bilir teşkilat Quastar
. Sığnakta zorlandım ben 736 madalyam var sıgnaktan ama hala bir maraton ayak yok bizde buna şans diyorum bakalım hayırlısı
EndopLazmikBüyü
EndopLazmikBüyü