Asasızların hali nice ...
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Asasızların hali nice ...
Yeni arttırmalara geldi hoşgeldi. Erg paylaşımı denilen hata 1 yıl sonra yeni farkedildi . Bu zamana kadar üstünü dizenler dizdi. Geriye kalanlar b*ku yedi. Neden mi ? . eskiden +1700 fizik varmı denilirdi. şimdi kıyamet asa^ lı varmı denmeye başlandı. düşüremeyenlere noldu? bunca milletin hakkını kim ödeyecek ? Hadi hakkını geçtim s**ktiğimin bölgesi bazılarına 35 40 kesişte full set verirken 47 gaffarda hiç mi bişey atmaz? sizin şans faktörünüz alnından öpüyüm ben. Bari bir sistem getirinde belli bir sayıda boss kesmiş adamlara hala item düşmediyse örneğin 50 gaffar kesmiş bişe düşmemiş bu adama 1 tane efsunlu eşya verme şansı verin. ceketler pantolonlar 50 kesişte 1 tane alınsın örneğin asalarda 100 gaffarda 1 tane alınsın. en azından derizki şu kadar kesersek bişe alabiliriz.
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Altınordu
Re: Asasızların hali nice ...
100 ü aşkım kestim büyümle hiçbir set fln tam değil savaşçımda 11 kere kestim,
=> hidra set, bıçak set( zırh yok) taş itemlerdende ceket eld, zırh var tek.
=> hidra set, bıçak set( zırh yok) taş itemlerdende ceket eld, zırh var tek.
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
4 büyücü girildiği zaman büyücüye eşya düşme oranında ciddi azalma söz konusu. Dikkat ederseniz savaşçı ve şifa gurupta tek olduğu için onlara daha çok eşya düşmekte. Kısa zamanda bölgeyi bitirecez derken uzun vadede zarara giriyorsunuz.
Siz hala savaşçı varsa ben gelmem deyin.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
evet gmlerin şans olayı 2+2+2 olarak yapılmış durumda forumu araştırırsan görürsün eğer sen 4 büyücü gidersen ciddi azalıyor ama savaşçı ve şifacı tek alındığı için item düşme şansı bayabi artıyorSOVE yazdı:4 büyücü girildiği zaman büyücüye eşya düşme oranında ciddi azalma söz konusu. Dikkat ederseniz savaşçı ve şifa gurupta tek olduğu için onlara daha çok eşya düşmekte. Kısa zamanda bölgeyi bitirecez derken uzun vadede zarara giriyorsunuz.

- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

Tamam ben giriym desem diğerleri girecek mi ? bu oyunun şans ihtimali bozuk 150 tane junon kesmişim hala miğrat zırhı yok. gidip kıyamet zırh üretmesem zırhım yok o derece.
oyunun şans ihtimali bozuk değil hata bizde bende oyunu suçlu buluyordum ama biraz araştırın 4+1+1 gierrsen item şifacı veya savaşçılara düşme ihtimali artar ama 2+2+2 giererseniz herkese eşit ihtimal olurReaLMADRID yazdı: Tamam ben giriym desem diğerleri girecek mi ? bu oyunun şans ihtimali bozuk 150 tane junon kesmişim hala miğrat zırhı yok. gidip kıyamet zırh üretmesem zırhım yok o derece.

- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
en iyi savaşçı kasmak kenanda zorluk cekcende evo zırh düştükten sonra rahat
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Aslında Bütün Grup bölgeleri 2+2+2 şekilde gidilecek şekilde yapılmış,fakat zamandan tasarruf yapmak için bu yola başvuruyor.Dün 3+2+1 gaffara gitmeyi denedik,bana göre gerçekten çok sıkıcı geldi ofans ile makineler ve kalfaları kesmek eziyete dönüşüyor.fuci yazdı:oyunun şans ihtimali bozuk değil hata bizde bende oyunu suçlu buluyordum ama biraz araştırın 4+1+1 gierrsen item şifacı veya savaşçılara düşme ihtimali artar ama 2+2+2 giererseniz herkese eşit ihtimal olurReaLMADRID yazdı: Tamam ben giriym desem diğerleri girecek mi ? bu oyunun şans ihtimali bozuk 150 tane junon kesmişim hala miğrat zırhı yok. gidip kıyamet zırh üretmesem zırhım yok o derece.

- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ya dün X atıyoduk biz bi adam klana yansıttı sıfır ayak ve kıyamet ayak aynı torbada 2 ayak düşmüş adama 4+1+1 girmişler banada bıçak ayakkabı düştü dün gece
yani anlicaız tamamen şans 1 torbadan 2 ayakkabıda düsebilir 100 torbadan 100 madalyada
yani anlicaız tamamen şans 1 torbadan 2 ayakkabıda düsebilir 100 torbadan 100 madalyada
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
SOVE yazdı:Kısa zamanda bölgeyi bitirecez derken uzun vadede zarara giriyorsunuz.
Bu cümle her şeyi açıklıyor aslında. Örneği bir Gaffar turunu 1,5 saatte tamamladınız . 4-1-1 grup düzeniyle fakat item alamadınız.Ve defalarca denediniz hala item düşmüyor. Fakat 2-2-2 veya buna benzer bir grup düzeniyle girerseniz 3 ila 3,5 saatte tamamlayacak ama şansınız daha fazla olacağından uzun vadede kazanç sağlanabilir.
Ama malesef İKV oyuncuları asla bunu kabullenmeyecek ve grup bölgelerini en hızlı bitirecek düzene sürekli devam edecektir. Tek çare yönetimin koyacağı 2-2-2 zorunluğuyla anca grup bölgesine giriş yapılabilir engeliyle düzeltilebilir.
Yine de ben bu sistemden şikayetçi olmadığımı dile getirmek istiyorum. Bölgeyi hızlı bitirip defalarca atmaktan hiç bir zaman usanmam
29 Haziran'a Kadar Bu Hesaptayım*