Selamlar h. bayramlar nusaybinde herkese selamlar Aklı olan askere gelmez . Çünkü burda devrecilik denen bir kural var alt devre anasından doğduğuna pişman oluyor 1 ay oldu günde 3 saat uyku uyuyoruz 16 saat nöbet tutuyoruz . Benim üzreime biraz daha fazla geliniyor tabe 2 ay sonra kısmetse karakol çavuşu olacam çünkü başka karakol çavuşu adayı yok İntikamım kötü olacak Kahkaha bayram günü bırakmadılar ailemizle konuşaalım akşama kadar patetes soy bulaşık yıka valla artık patates soymaktan bulaşık yıkamaktan parmaklarım soyuldu Ama büyük yemin ettim 2 'aya kadar bana çektirin ama sonrasında Allah büyüktür Burda sıkıntımız teröristmiş memleket hasretiymiş sevdiklermizden ayrılmakmış değil tek derdimiz birbirimizi ezmek karakol çavuşu olduktan sonra bende farksız olmam bizi soğukta gece 2 de kaldırıp spor yaptırdılar hemde atletli aynısı bizde uygularız bu böle gider . sivil hayatta bu kadar çalıştığımı bilmiyorum he . Burda tek tesellimiz sevdikelrimizin bizleri araması hepiniz çok sağolun oyunda ki arkadaşlarımda sürekli aradıkları için fotoraf çekmek yasak olmasa sizlere gabar dağlarını gösterecektim okadar lanetli yerlerki tek bir ağaç yok . bide komandoların adı çıkmış ha Kahkaha onların karakolu çarşıya yakın bizimkisi suriye eski adı mahmood yeni adı kamışlı suriyenin bir ilçesinin yanında . nöbet tuttuğum kuleyle arasında 30 m yok . Ama çok güzek kızları var vala Kahkaha gece görüşlü dürbünlerle şehrin içini bilem seyrediyoruz . oy oy oy bu şafak bitmez 357 gün nasıl geçecek Kahkaha bir gün gelecek bende diyecem şafak demiş coni moni kim takar oni buni Kahkaha ne kola ne fanta sadece yedi gün Kahkaha şafak demiş 9 haftaya yokuz Kahkaha bir gün gelecek birgün kalcak o gün güneş benim için doğacak bunlarda bizim askerlerimizin bağrından gelen sözler Kahkaha askerde asla mükemmel yada 10 numara yok . beş beş var Kahkaha nasılsın tertip 5 5 gidiyor işte gibisinde Kahkaha asker olabilmek için tam 250 günün geçmesi gerek Kahkaha çünkü sırasyıyla acemi ktm alt devre kep altı sonra asker Kahkaha
alt devre ezilmeye mahkümdür her zaman Kahkaha boşa dememişler torun torun ötmez borun ötersen borun bilki ben yokum Kahkaha şafak gibi oğlum olacağına mehtap gibi kızım olsun Kahkaha mehtap en fazla 75 gün ama şafak hiç görünmüyor Kahkaha şafak karanlık Kahkaha doğuda askerlik yapmanın hepsi sorun Kahkaha karakolda sadece sigara oalrak samsun 216 var yaşlı hissediyorum yakında tütün bile sararım Kahkaha askerde çok komik olaylar oluyor ama yazılmıyor işte yasak çünki Kahkaha
Tekrardan h. bayramlar kalın sağlıcakla
Rıdvanfaal kankalarxrıdvan
Demirkurt demir tepe nusaybin mardin
Rıdvan'ın asker maceraları :)
- SonSpiderFreak
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Rıdvan'ın asker maceraları :)
1o. ve son mesaj 28-11-2009
GodfreyXspideR
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Rıdvan Abim yaaa Biz Evi Dbakırdan Taşıdık Sende Dbakıra Geldin Haa [[=
Bu Arada Esmer'n Cafesne Gelenler Düz Duvara Tırmanıo Maşallah 5 pc den Brinde Garanti +18 xD
Bu Arada Esmer'n Cafesne Gelenler Düz Duvara Tırmanıo Maşallah 5 pc den Brinde Garanti +18 xD

xXFENOMENXx
- Ceronimo
- Salgın Koruyucusu
Öncelikle asklerlik hayatının sana sağlık huzur ve mutlkuluk gelitrmesini sağ salim dönmeni dilerim. Bir daimi bir asker olarak ve arkadasın olarak sana bir kac şeyi ikaz etmeden geçemeyeceğim. Askerlik mesleğinin en temel prensibi "ketum " (sır saklamak ) olmaktır. 9 yıllık meslek hayatımda yasamıs olduğum hiçbir olay çatısma yada günlük vakayı kimseyle paylasmadım. Çünkü senin ve benim önemsiz olarak görebildiğimiz herkesle payalastıgımzı konular birilerinin istihbahrat kaynağını oluşturabilir ve bunun neticesinde basta sen olmak üzere bağlı bulundupun birliğindeki herkes bundan zarar görebilir. Görmedim Duymadım Bilmiyorum kelimeleri askerlik hayatında bolca aklında bulunması gereken sözlerdir. Asker olmanla birlikte diyarbakırda oldugu gibi bircok kisi karsına cıkabilir ve sana sırf asker oldugun için zarar vermek isteyebilir.Birliğin, arkadasların ,komutanların ve olaylar hakkında yazı yazmamanı sadece komik durumları dikatlice aktarmanı tavsiye ederim. Ayrıca bir sıkıntın olduğunda bana ulasabilirsin.Hayırlı teskereler dilerim...

- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Vatan borcu elbet herkez tarafından ödenecektir.Hayırlı Tezkereler.
Alpaslan
Alpaslan
guzelmıs hayırlı teskereler
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- SonSpiderFreak
- Cin Avcısı
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Rıdvan abinin 3 yıl önceki askerlik maceraları tekrardan güncel. (Gör de yorum yap
)
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kahkaaaa Revre mı cıkıyonuz kanka sız Kahkkaaa:D
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
İnanmıyorum sercan sana emrahın dilinden kurtulurmuyum ben artık
Kastın mı var baana 

- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Güncelleyeyim de aklı başına gelsin dedim
Ne günlerdi be 
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.