Rıdvan'ın asker maceraları :)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Rıdvan'ın asker maceraları :)

Mesaj gönderen SonSpiderFreak »

Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi Rıdvan abinin asekrlik maceralarını bu konuda paylaşacağım :)
Eski forumdan kopyaladığım mesajlarını burada yayınlayacağım.

1.mesajı 18-08-2009

Selamun aleyküm arkadaşlar . İkv macerama tılsım açıldıktan 1 hafta sonra başladım . İstanbulumuzu kıyametten kurtarmak için geceli gündüzlü savaştık . Ama artık sanal istanbulumuzu değil, anamızın bacımızın namusu için bizi biz yapan vatanımız için askere gidecem. Bundan sonra vatanımızı korumak için gecemizi gündüzümüze katacağım. Biz askere gidiyoruz diye kimse üzülmesin TÜRKİYE vatandaışı olan tük kürt laz vs . erkeği gibi bizlerde bu onuru yaşayacağız .
Bu süreçte GİDİPTE DÖNMEME GELİPTE BULAMAMA var Allah bana ne kadar ömür vermiş bilemem ama yaşadığım sürece bu konuda sizlere askerde yaşadıklarımı anlatırım. Sevdiklerimin merakta kalmaması için buna hakkı var

Hakkınızı helal edin

Sonrıdvan Kankalarxrıdvan
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Rıdvan'ın asker maceraları :)

2.mesajı 21-09-2009

selamun aleyküm arkadaşlar . 1 ay sonra pc yüzü görebildim . burda hayat süper samsunu çok sevdim koca taburda 600 tane er kantin kuyruğu yok yemek kuyruğu yok parmağımız ağırsa bile hemen revre koşturuyorlar ambulansta hemen hazırda zaten buraya tatil köyü diyorlar sahil hemen yanımızda eğitim alanımıza bitişik çavuş eğitim taburu olduğundan genelde hep defter kalem taşıyoruz sahilin kenerından oturuyoruz çayımız yanımızda harika oluyor . bide 3, bölük yani diğer adıyla sosyete birliğiyiz çok rahatız doğru dürüst eğitim gördüğümüz yok ilk muayenede yazıcı sormuştu sen in meslek ne bende daha önceden gece cluplerinde garsonluk yaptım son 2 yıldada sıkıldım gezdim dedim bana sen 3, bölüklüksün dedi Kahkaha koca bölükte bitane sağlam adam yok hep kırıklar Kahkaha ama hep yetenekli çocuklar atışlarda birinci olduk Kahkaha yemin töreni videosunu kısmet olursa youtubeye koyarım görürsünüz gündoğdu marşıyla başlıyan bölük bizis hepinizi seviyorum sağlıcakla kalın mucukxxxxxxxxx
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj 3 11-10-2009

selam arkadaşlar inşallah iyisinizdir . askerde herşey çok güzel gidiyor bazı güzelliklerden vazgeçmiş olabilirsiiniz (ailenizin yanı kız arkadaşınızdan uzak kalma ve en önemlisi memleket hasreti ) ama tamam ben artık olgun bir erkeğim diyebiliyorsunuz . düşünsenize bu vatan bize emanet diyorsunuz ellerimizde g3 üstümüzde hücum yeleği yeleğimöizin arkadasında süngülerimiz . askerliği sevmemiz gerek sevmeden askerlik geçmez bazen kendi kendime düşünüyorum uf be gelecek kasımda bile daha burdayım geçermi askerlik diye düşünüyorum ama düşünmemek gerek 56 gün nasıl geçtiyse 404 günde öle geçecek . ama siz yinede okuyun 15 ay askerlik çekilmiyor valla Kahkaha en güzel askerliğinde ,,,, neyse Kahkaha kalın sağlıcakla abilerim ablalarım kardeşlerim sevdiklerim kocam öptüm bye bye
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

4.mesaj 25-10-2009
selamlar hayırlısıyla acemilik dönemini bu hafta bitirecem acemilik devresinde çavuş eğitim taburunda 1, oldum kısmetse burayada koyacam fotolarımı atış karnemi ve en önemlisi aldığım 3 takdir belgesini eğitim atış ve spor 1, RIDVAN FAAL çok karizmatik demi Kahkaha unutmadan sölim bizim bölükte her sene sadece bir asker doğuya gönderiyor bende bana gelmez dedim kozmetik ürünler aldım parfüm cilt kremi felan büyük ihtimalle kıbrısa düşecek diye serdarın(SONLAYN) yanna giderim dedim . hazırlıkları tamamladım ama birde güneş gözlüğü almışım valla bülent ersoyunun gözlüklerinden daha havalı . yerler açıklanıyor anam anam hep hakkari şırnak tunceli saydırıyor arada 5 6 tanesi barış gücü olarak 10 taneye yakında batı sıra bana geldi rıdvan faal mardin nusaybin demir tepe karakolu mayın dedantörü demezmi Kahkaha yuh dedim bari komando yapsaydınız hiç değilse şehit düşerdim mayına basıpta ayağımı kolumu kaybedipte ortalıktamı kalim dedim Kahkaha ama sağlık olsun neresi olursa olsun bayrağımızın dalgalandığı her yer bizim ama o mardin nusaybine demir tepe karakolunun oraya bayrak dikeninde ben Kahkaha başka yermi görmedi oraya dikti beni perişan etti Kahkaha

kalın sağlıcakla

kankalarxrıdvan
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

5.mesaj 31-10-2009
Selamlar hayırlısıyla 75 günlük acemilik dönemini bitirdim iyisiyle kötüsüyle . 75 gün içerisinde ne yaptık ne ettik hiç anlamadım. hatırladıım tek şey ilk günlerde mal mal etrafta dolanmaktı acemilik zor bişe valla allah tüm acemilere sabır versin. evlerimize ailemizle kısada olsa görüşeceğimiz için çok sevinçliyiz ama bir yandanda arkadaşlarımızdan ayrıldığımız için çok üzgünüz . vedalaşmada ağlamayan yoktu komutanlarımız arkamızdan ağlayıp uğurladı bir kaçtanesi hava alanına bilem geldi . bir daha ne zaman buluşuruz bilemem ama allah hepimizin yardımcısı olsun. HUDUTLAR NAMUSUMUZDUR bütün hudut bölgelerinde bir ertane 3, bölük askeri var VATANIN NAMUSU artık bizdden sorulur . sırada mardin nusaybin var inş ordada iyi arkadaşlıklar edinirim allaha emanet olun kalın sağlıcakla

Piyade onbaşı RIDVAN FAAL

MERKEZ / AĞRI
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

6. mesaj 05-11-2009

http://img682.imageshack.us/img682/4966/resim010l.jpg
amin allah hepimizin yardımcısı olsun gene ayrılık vakti 5 gün çok evde bulundum ama 5 yıl gibi oldu geldiğimde herşey eskisi gibi değildi. isanlar değişmiş sevenlerim değişmiş . bazılarının değerini anlayamadım bazılarıda benim verdiğim değeri hakketmedi . kısacası ömür boyu askerlik yapmayı isterim hiç değilse dışarda ne oluyor ne bitiyor bilmiyorsun. allah yüzüme güldüde ohal bölgeye düştüm . yoksa isanları düşünmekten kafayı yerdim. herkes bir gün gelecek unutulacak . ama biri varkı hiç unutulmayacak . UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE herkes allahın rahmi bereketi güzelliği üstünüzde olsun .

kankalarxrıdvan Sonrıdvan

AZİZ TÜRK MİLLETİNİN NAMUS VE ŞEREFİNİ VATAN VE MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ SORUMLULUK BÖLGEMDE KORUMAKLA GÖREVLİ GÖZETLİYECEĞİM . GÖZÜM SORUMLULUK BÖLGEMDE KULAĞIM KOMUTANDA VATAN VE MİLLET UĞRUNA SEVE SEVE CAN VERMEYE HAZIRIM

Mardin nusaybin demirtepe

GÜNEŞ DOĞAR DAĞLARA GÖLGELER BU RENK
GÜMÜS SULARDA YANAR ALTIN BİR ÇİÇEK
HASRET DOLU BİR SILA GÖNLÜMÜZDE CENK
SÜNGÜLER PARLASIN UFKUN ÜSTÜNDE

HER YARAM BİR ÇİÇEK GİBİ

KANIMLA SULADIM BU YERİ

YURDUMA BAHAR YAPARIM

GÖHSÜME TAKTIĞIM GÜLLERİ

PİYADEONBAŞI RIDVAN FAAL AĞRI MERKEZ
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
Byecho
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Byecho »

Allah hayirli Teskerler Nasip etsin Sana ve Vatani görevini yapmaktan olan tüm asker kardeşlerimize....
By_EchQ
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

7.mesajı 06-11-2009
Diyarbakıra ayak attım orayı bile karıştırdım allah sonumu hayır etsin Kahkaha diyarbakır otogarında indiğimiz gibi inzibatlar bizi yakaladılar . bir an dalgınlılarına geldi ben o 3 çantayı hangi güçle kaldırdıysam sanki 100 m koşusuyormuşum gibi fırladım Kahkaha arkadmdada inzibat geliyor yolda bir araba durdu beni çağırdı bende heyecanla girdim içine . nefes nefeseyim ben tabe adam sordu (kürtçe) askermisin bende kürtçe karşılık verdim evet dedim . bi aynadan baktım yüzleri kapalı tuhaf tipli insanlar Kahkaha aha dedim rıdo olım yağmurdan kaçıp doluya yakalandın Kahkaha nese ben biraz gevelendim tabi kürtçe konuşuyorum . adam en sonda sus dedi yeter bende sustum ama inanınki korkudan ne dediğimi bile bilmiyorum Kahkaha adamlar beni uzun bir süre #@!?ürdükten sonra indirdiler bi otele #@!?ürdüler otel paramı verip gittiler Kahkaha o kısa sürede etmediğim kadar dua ettim heralde allahta sıkıldı kabul etti sanırım Kahkaha şuan sanırım dağbaşı mahallesindeyim . varsa arkadaş gelip görüşebiliriz allaha emanet olun saygılarımla

kankalarxrıdvan sonrıdvan
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

8.mesaj 06-11-2009
uzun zamandan beridir bu oyunu oynuyorum ilkez ikv dde tanıştığım birileriyle yüz yüze gçrüştüm. zazayla esmer çok hoş karşıladılar beni . tşkelr onlara . ama esmerinn pc leri çok bozuk msn bile açmıyor Kahkaha kimse gelmesin Kahkaha adreside tekno cafe

kalın sağlıcakla

kankalrxrıdvan
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

9.mesaj 07-11-2009
mardinli kardeşleim alınmayın ama nasıl bir yer bura Kahkaha etrafta tek bi ağaç yok Kahkaha insanların çoğu arapça konuşuyor yeminle kendimi arabistanda zannettim Kahkaha arabada gelirken yanıma mardinli bi kız oturdu ama çok güzedi vala . dayanamadım konuşmamk gerekti yolculuk nereye dedim. amanın kız bi cevap verdi ama vermez olaydı Kahkaha tuhaf tuhaf bişiler dedi ama iğrenç bi ses tonu kulağım sağır olsun dedim o anda Kahkaha ilk durakta indim yoksa kız beni nüfusuna alacaktı Kahkaha geldiğim yerin hemen yanı da suriye tarihi ipek yolunun üstünde görev yapacağım karakol. hayatımda farklı anılar yaşayacağım mardin nusaybine merhaba

kankalarxrıdvan
GodfreyXspideR

“Genel Sohbet” sayfasına dön