Topkapı Sarayı Eksiklikleri ve Ölüm Ejderi Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Topkapı Sarayı Eksiklikleri ve Ölüm Ejderi Hk.

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

ResimResim

Merhabalar arkadaşlar;
Topkapıya ancak bugün itibariyle girebildim.Bir çok insanın aksine bölge çıkmadan önce içimde büyük beklentiler oluşmadığından dolayı Topkapı Bölgesi beni tatmin etti açıkçası.Nedeni ise bu tip bölgelerin amacı sadece oyun içi zenginliği artırmak biraz farklılık katmaktır ve nihayetinde de bu olmuş.Tabi ki her zaman ki gibi eksiklikler, fazlalıklar var ancak bunların zamanla aşılacağını düşünüyorum ve umarım söylenildiği gibi oyunda yerlerde sürünen ticareti tekrar canlandırır.Bunun dışında ışınlanma harikulade gerçekten.Çok iyi düşünülmüş.Ben görmeden önce ışınlanmanın tek taraflı olacağını, örneğin merana gittiğimizde oradan geri dönemeyeceğimizi sanıyordum ancak yanıldığıma bir hayli sevindim. :)

Resim

Resim

Saray ile ilgili diğer bir hususta şu;
İçeride ki tek düşman olan Ölüm Ejderi gerçekten hiç emek verilmeden ve sadece elde olanların -yine- kopyala - yapıştırı olmuş.Bu yaratıkların hikayesine göre hastalık yayıyorlar ve henüz tedavisi bulunamadı.Yaratığın göze hoş gelmemesinin birinci nedeni bildiğimiz komodonun aynı cinler gibi yeni bölgede bize tekrar kakalanması.İkincisi ise yine yetenek ve hasarların efekt/ simge kıtlığı.Komodolar pardon Ölüm Ejderleri hastalık yayıyor ancak bu hastalık yıllardır artık görünce mide bulantısı geçirdiğimiz kanatma ile gösterilince insana iyice bir bıkkınlık veriyor.Kanatmayı görünce herkes şifacının bozabileceğini zannediyor.Oysaki bunun yerine daha başka ve hastalığı daha gerçekçi anlatan bir simge kullanılsa daha hoş olabilirdi.O yüzden Topkapı' nın puanını kırdığım birinci nokta burası oldu.

Resim

Diğer eksiklikle ise NPC lerden çok uçuk fiyatlara satılan eşyalar.Yani bir mor maroton gözlüğe de 300 m veremem arkadaş.İçim acır.Fiyatlar konusunda umarım yakın zamanda düzeltme yapılır.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Re: Topkapı Sarayı Eksiklikleri ve Ölüm Ejderi Hk.

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Topkapı Sarayı hakkında gerekli bilince sahip olan oyuncular ondan neler beklediklerinin de farkında olduklarından pek de bir sorun çıkmayacaktır,bu konuda sana katılıyorum.Şehirler arası otobüslerin mola verdiği dinlenme tesisleri tipi bir bölge sadece.Bunun bilincinde olup da girmek gerekiyor.Komodolar ise tam bir fiyasko.Bazen birkaç doğru sözcük sayfalarca yazıya eşdeğerdir ve sen bu sözcükleri bulmuşsun.Yıllardır bize kendi malzemelerinden arakladıkları yeni(!) objeleri,yaratıkları sunuyorlar.Bu durumun önüne geçilmeli.Gözlüklere de değinecek olursam,madem Sobee ekonomide devletçilik ilkesini uygulamaya sokuyor biz de ona göre hareket edeceğiz,tüccardaki maraton gözlük 300 milyondan satılıyorsa ben de büyüleri ya da saygılıyı satarım 200'den.Bizim bir suçumuz yok,devlet böyle istiyor!

Dipnot:Topkapı Sarayı grafiklendirilmesiyle birlikte biraz Knight'taki Moradon olmuş sanki.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

izdirapgrafik yazdı:

Dipnot:Topkapı Sarayı grafiklendirilmesiyle birlikte biraz Knight'taki Moradon olmuş sanki.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

bölge çeşitliliği getirmesive ışınlanmalar açısından oldukça güzel.
maraton gözlük hariç diğerlerine verilen fiyatları adil buldum
ama kesinlikle abarttıklarının 10da 1i kadar değildi.
ha ölüm ejderi mi komodo mu artık neyse midem bulandı aynı şeyleri görmekten
Hear Me Roar

House LANNİSTER
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Ölüm ejderi ve kanatma simgesi konusundaki eleştirini çok güzel dile getirmişsin aynen katılıyorum. Türkiye'nin ilk ve tek en büyük MMORPG oyununa bu gibi kalitesizliği yakıştıramıyorum. Merak ediyorum bunu tasarlayan yetkili kişiler bildiğimiz komodonun adını değiştirip oyuna dahil etmelerini hoş buluyorlar mı? Bir GM yada yetkili "benim hoşum gitti güzel olmuş" diyebilir mi acaba? Bilmiyorlar mı Gaffar'ı kestikten sonra karşımıza çıkan Karabasan'ları gördüğümüzde ne kadar heyecanlandığımızı? Söylenecek çok söz var aslında...

Kalitenizden ödün vermeyin lütfen. Bu gibi şeyler gerçekten çok basit ve gülünç.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

olum ejderı kanatmayı sadece vurdugu adamın grubuna atması daha ıyı olur ama boyle bozmuş :D
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön