Merhabalar arkadaşlar;
Topkapıya ancak bugün itibariyle girebildim.Bir çok insanın aksine bölge çıkmadan önce içimde büyük beklentiler oluşmadığından dolayı Topkapı Bölgesi beni tatmin etti açıkçası.Nedeni ise bu tip bölgelerin amacı sadece oyun içi zenginliği artırmak biraz farklılık katmaktır ve nihayetinde de bu olmuş.Tabi ki her zaman ki gibi eksiklikler, fazlalıklar var ancak bunların zamanla aşılacağını düşünüyorum ve umarım söylenildiği gibi oyunda yerlerde sürünen ticareti tekrar canlandırır.Bunun dışında ışınlanma harikulade gerçekten.Çok iyi düşünülmüş.Ben görmeden önce ışınlanmanın tek taraflı olacağını, örneğin merana gittiğimizde oradan geri dönemeyeceğimizi sanıyordum ancak yanıldığıma bir hayli sevindim.

Saray ile ilgili diğer bir hususta şu;
İçeride ki tek düşman olan Ölüm Ejderi gerçekten hiç emek verilmeden ve sadece elde olanların -yine- kopyala - yapıştırı olmuş.Bu yaratıkların hikayesine göre hastalık yayıyorlar ve henüz tedavisi bulunamadı.Yaratığın göze hoş gelmemesinin birinci nedeni bildiğimiz komodonun aynı cinler gibi yeni bölgede bize tekrar kakalanması.İkincisi ise yine yetenek ve hasarların efekt/ simge kıtlığı.Komodolar pardon Ölüm Ejderleri hastalık yayıyor ancak bu hastalık yıllardır artık görünce mide bulantısı geçirdiğimiz kanatma ile gösterilince insana iyice bir bıkkınlık veriyor.Kanatmayı görünce herkes şifacının bozabileceğini zannediyor.Oysaki bunun yerine daha başka ve hastalığı daha gerçekçi anlatan bir simge kullanılsa daha hoş olabilirdi.O yüzden Topkapı' nın puanını kırdığım birinci nokta burası oldu.

Diğer eksiklikle ise NPC lerden çok uçuk fiyatlara satılan eşyalar.Yani bir mor maroton gözlüğe de 300 m veremem arkadaş.İçim acır.Fiyatlar konusunda umarım yakın zamanda düzeltme yapılır.
İyi Forumlar...