Şimdi ise,O hayalimi kurduğum ejder asam,Kasam da duruyor.Onun yerini kıyamet asa aldı.Ama ejder asayı unutmuyacaz.Gonlumuzdesin ejder asaaaa
Va ybe :) Duygulandım
Va ybe :) Duygulandım
Vay be
Bir zamanlar hayalini kurduğum,Bu asa bende olsa süper olurdu dediğim,O asa için her şeyi verebileceğim zamanlar vardı.Sonra bende neden yok ki ? Dedim.Ve Sabah akşam maden otururarak urettim ejder asamı
Gerçekten ejderi ilk ürettiğim gün çok sevinmiştim.Sığınaklara migratları cok merak ediyordum ve girebilecektim bundan güzel ne olabilirdki
Ejder asayı urettim ikv nin kingi oldum
)))
Şimdi ise,O hayalimi kurduğum ejder asam,Kasam da duruyor.Onun yerini kıyamet asa aldı.Ama ejder asayı unutmuyacaz.Gonlumuzdesin ejder asaaaa
umutdeniz
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Va ybe :) Duygulandım
ben hala ejder asa üretmeye çalışıyorum
insan madene oturunca sıkılıyor bugün oturdum 3 tane elmas çektim sıkıldım hemen 
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Lonca: Kıyametin Karabasanları
JoeyWasHere yazdı:ben hala ejder asa üretmeye çalışıyoruminsan madene oturunca sıkılıyor bugün oturdum 3 tane elmas çektim sıkıldım hemen
Bendensin
Katlanacaksanız sağlam maden oturusanız arttırıcınız da varsa 1 hafta surer en fazla ben 24 sat maden oturmustum 3 gunde uretmiştimberkancetin yazdı:JoeyWasHere yazdı:ben hala ejder asa üretmeye çalışıyoruminsan madene oturunca sıkılıyor bugün oturdum 3 tane elmas çektim sıkıldım hemen
BendensinMaden beklemek kadar sıkıcı bişey yok bence bu oyunda
umutdeniz
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Ben ejder üretmek için o sıkıntıyı çekemem ya
Zaten büyücümle pek alakam yok,önemli olan tankım :twisted: