Va ybe :) Duygulandım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Va ybe :) Duygulandım

Mesaj gönderen umutdeniz »

Vay be =) Bir zamanlar hayalini kurduğum,Bu asa bende olsa süper olurdu dediğim,O asa için her şeyi verebileceğim zamanlar vardı.Sonra bende neden yok ki ? Dedim.Ve Sabah akşam maden otururarak urettim ejder asamı :)Gerçekten ejderi ilk ürettiğim gün çok sevinmiştim.Sığınaklara migratları cok merak ediyordum ve girebilecektim bundan güzel ne olabilirdki :) Ejder asayı urettim ikv nin kingi oldum :))))
Şimdi ise,O hayalimi kurduğum ejder asam,Kasam da duruyor.Onun yerini kıyamet asa aldı.Ama ejder asayı unutmuyacaz.Gonlumuzdesin ejder asaaaa :D
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Va ybe :) Duygulandım

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

ben hala ejder asa üretmeye çalışıyorum :D insan madene oturunca sıkılıyor bugün oturdum 3 tane elmas çektim sıkıldım hemen :D
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

JoeyWasHere yazdı:ben hala ejder asa üretmeye çalışıyorum :D insan madene oturunca sıkılıyor bugün oturdum 3 tane elmas çektim sıkıldım hemen :D

Bendensin :D Maden beklemek kadar sıkıcı bişey yok bence bu oyunda :D
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutdeniz »

berkancetin yazdı:
JoeyWasHere yazdı:ben hala ejder asa üretmeye çalışıyorum :D insan madene oturunca sıkılıyor bugün oturdum 3 tane elmas çektim sıkıldım hemen :D

Bendensin :D Maden beklemek kadar sıkıcı bişey yok bence bu oyunda :D
Katlanacaksanız sağlam maden oturusanız arttırıcınız da varsa 1 hafta surer en fazla ben 24 sat maden oturmustum 3 gunde uretmiştim :) ama kadimleri saymazsak.Sonra gözüm kıpkırmızı oldu anem kör olacagımı fln sandı :)
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Ben ejder üretmek için o sıkıntıyı çekemem ya :D Zaten büyücümle pek alakam yok,önemli olan tankım :twisted:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön