Bakıyorum çoğu kişi,şikayet üstüne şikayet ediyor.Yeni gelen eklentinin beklentileri karşılamadığını savunan kesim çoğunlukta.Ama sizin isyan etmeye,şikayet etmeye hakkınız yok.Neden mi ? Bundan önce yapılan bir sürü şeye,sessiz kaldığınız için şimdi konuşmaya hakkınız yok.Hepiniz,ikv'nin bugünlere gelmesinden sorumlusunuz.Yönetime verdiğiniz tavizler,ben bilmem beyim bilir şeklindeki hal ve tutumlarınızla onları siz kıştırttınız.Onların bu kadar para göz olması sizin yüzünüzden oldu..
İsyan mı ? Şikayet mi ?
Boşversene,yarın tüm bu şikayet edenler oyunda gene yıllarca item peşinde koşacak,gene uyanmayacak.Ama aradan geçen yıllar sonra uyandığında malesef,zamanın 'geçmiş' olduğunu anlayacak...
bir dost...
Şikayete Hakkınız YOK !
Şikayete Hakkınız YOK !
Christopher McCandless
- Littleboy
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şikayete Hakkınız YOK !
%100 haklı!
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
bir dost...

Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt Loncası
sanırım benim şikayete hakkım var yazından böyle bir hakka sahip olduğuma karar verdim zira yönetimin her yaptığı yeniliği en ağır dille eleştirenlerden biriyim.bu yeniliğide hiç ama hiç beğenmedim boşuna zaman harcamışlar 1 haftalık hefesten sonra cabuk sıkılacağımız bir yenilik ayrıca bütün ikv oyuncularına gelmemeside büyük bir haksızlık gerçi lonca mensubu olmayıp giremeyen arkadaşlarda hiç boşuna üzülmesinler 10 dk gezdim ve çok gereksiz şaçma bulup çıktım çok sadece boş bir alan bir kaç görsellikle (tezgahlarda karpuz domates gibi saçmalıklar) süslenmiş tamamen akçe tuzağı bir yenilik.bana vayy be helal olsun dedirtecek bir çalışma göremedim.coksacma yazdı:Bakıyorum çoğu kişi,şikayet üstüne şikayet ediyor.Yeni gelen eklentinin beklentileri karşılamadığını savunan kesim çoğunlukta.Ama sizin isyan etmeye,şikayet etmeye hakkınız yok.Neden mi ? Bundan önce yapılan bir sürü şeye,sessiz kaldığınız için şimdi konuşmaya hakkınız yok.Hepiniz,ikv'nin bugünlere gelmesinden sorumlusunuz.Yönetime verdiğiniz tavizler,ben bilmem beyim bilir şeklindeki hal ve tutumlarınızla onları siz kıştırttınız.Onların bu kadar para göz olması sizin yüzünüzden oldu..
İsyan mı ? Şikayet mi ?
Boşversene,yarın tüm bu şikayet edenler oyunda gene yıllarca item peşinde koşacak,gene uyanmayacak.Ama aradan geçen yıllar sonra uyandığında malesef,zamanın 'geçmiş' olduğunu anlayacak...
bir dost...
belkide beklentim çok fazlaydı sonucta ekibin becerisi(!) ortada.ustalık başka yeniliklere kaldı sanırım.
Hira_hazal