Şikayete Hakkınız YOK !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
coksacma
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Şikayete Hakkınız YOK !

Mesaj gönderen coksacma »

Bakıyorum çoğu kişi,şikayet üstüne şikayet ediyor.Yeni gelen eklentinin beklentileri karşılamadığını savunan kesim çoğunlukta.Ama sizin isyan etmeye,şikayet etmeye hakkınız yok.Neden mi ? Bundan önce yapılan bir sürü şeye,sessiz kaldığınız için şimdi konuşmaya hakkınız yok.Hepiniz,ikv'nin bugünlere gelmesinden sorumlusunuz.Yönetime verdiğiniz tavizler,ben bilmem beyim bilir şeklindeki hal ve tutumlarınızla onları siz kıştırttınız.Onların bu kadar para göz olması sizin yüzünüzden oldu..

İsyan mı ? Şikayet mi ?

Boşversene,yarın tüm bu şikayet edenler oyunda gene yıllarca item peşinde koşacak,gene uyanmayacak.Ama aradan geçen yıllar sonra uyandığında malesef,zamanın 'geçmiş' olduğunu anlayacak...

bir dost...
Christopher McCandless
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Şikayete Hakkınız YOK !

Mesaj gönderen Hummer »

Müşteri her zaman haklıdırı duymadın heralde. :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

oyunu tam zamanında bırakmışım :D :D
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
Littleboy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Littleboy »

%100 haklı!
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

bir dost...
:D :D :D
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Hicran
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Lonca: Kurt Loncası

Mesaj gönderen Hicran »

coksacma yazdı:Bakıyorum çoğu kişi,şikayet üstüne şikayet ediyor.Yeni gelen eklentinin beklentileri karşılamadığını savunan kesim çoğunlukta.Ama sizin isyan etmeye,şikayet etmeye hakkınız yok.Neden mi ? Bundan önce yapılan bir sürü şeye,sessiz kaldığınız için şimdi konuşmaya hakkınız yok.Hepiniz,ikv'nin bugünlere gelmesinden sorumlusunuz.Yönetime verdiğiniz tavizler,ben bilmem beyim bilir şeklindeki hal ve tutumlarınızla onları siz kıştırttınız.Onların bu kadar para göz olması sizin yüzünüzden oldu..

İsyan mı ? Şikayet mi ?

Boşversene,yarın tüm bu şikayet edenler oyunda gene yıllarca item peşinde koşacak,gene uyanmayacak.Ama aradan geçen yıllar sonra uyandığında malesef,zamanın 'geçmiş' olduğunu anlayacak...

bir dost...
sanırım benim şikayete hakkım var yazından böyle bir hakka sahip olduğuma karar verdim zira yönetimin her yaptığı yeniliği en ağır dille eleştirenlerden biriyim.bu yeniliğide hiç ama hiç beğenmedim boşuna zaman harcamışlar 1 haftalık hefesten sonra cabuk sıkılacağımız bir yenilik ayrıca bütün ikv oyuncularına gelmemeside büyük bir haksızlık gerçi lonca mensubu olmayıp giremeyen arkadaşlarda hiç boşuna üzülmesinler 10 dk gezdim ve çok gereksiz şaçma bulup çıktım çok sadece boş bir alan bir kaç görsellikle (tezgahlarda karpuz domates gibi saçmalıklar) süslenmiş tamamen akçe tuzağı bir yenilik.bana vayy be helal olsun dedirtecek bir çalışma göremedim.
belkide beklentim çok fazlaydı sonucta ekibin becerisi(!) ortada.ustalık başka yeniliklere kaldı sanırım.

Hira_hazal

“Genel Etkileşim” sayfasına dön