[12:55] Silah Yükseltme sayfası yayınlandıktan sonra Silah Yükseltme başvurusu yapmış oyuncularımız için oyun sunucularımız bir defaya mahsus olmak üzere yeniden başlatıldı. Bundan sonra yükseltme yapmış oyuncularımız yükseltmelerini yarın sabah itibariyle görebileceklerdir.
Arkadaşlar dakika başı konu açılacağına şurayı okuyun da bilgi alın. 2 saattir bakmış olduğum konuyu arıyorum sürekli yeni konu açıldığından bulamıyorum :evil:
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=94980
Bilgilendirme VAR!
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bilgilendirme VAR!
Sunucular yeniden başlatıldı diyor iyi de sunucunun yeniden başlatılması en fazla 2 dk ya sürüyordur ya sürmüyor dur saat 12:55 de yazmış saat 13:35 mutlaka bir sorun olduğunu düşünüyorum.EscapisT yazdı:[12:55] Silah Yükseltme sayfası yayınlandıktan sonra Silah Yükseltme başvurusu yapmış oyuncularımız için oyun sunucularımız bir defaya mahsus olmak üzere yeniden başlatıldı. Bundan sonra yükseltme yapmış oyuncularımız yükseltmelerini yarın sabah itibariyle görebileceklerdir.
Arkadaşlar dakika başı konu açılacağına şurayı okuyun da bilgi alın. 2 saattir bakmış olduğum konuyu arıyorum sürekli yeni konu açıldığından bulamıyorum :evil:
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Klasik İKV bu 1 saate anca açılır.
:arrow:HeilHitler yazdı:Sunucular yeniden başlatıldı diyor iyi de sunucunun yeniden başlatılması en fazla 2 dk ya sürüyordur ya sürmüyor dur saat 12:55 de yazmış saat 13:35 mutlaka bir sorun olduğunu düşünüyorum.EscapisT yazdı:[12:55] Silah Yükseltme sayfası yayınlandıktan sonra Silah Yükseltme başvurusu yapmış oyuncularımız için oyun sunucularımız bir defaya mahsus olmak üzere yeniden başlatıldı. Bundan sonra yükseltme yapmış oyuncularımız yükseltmelerini yarın sabah itibariyle görebileceklerdir.
Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
[13:30] Paketin tamamı hazır olduğunda oyuncularımızla paylaşılacaktır.IKV Downloader ile indirmede sorun yaşayan oyuncularımız için güncelleme yapılıyor.
Duyurularımızı bu başlık altından takip edebilirsiniz.
Duyurularımızı bu başlık altından takip edebilirsiniz.