Bilgilendirme VAR!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Bilgilendirme VAR!

Mesaj gönderen EscapisT »

[12:55] Silah Yükseltme sayfası yayınlandıktan sonra Silah Yükseltme başvurusu yapmış oyuncularımız için oyun sunucularımız bir defaya mahsus olmak üzere yeniden başlatıldı. Bundan sonra yükseltme yapmış oyuncularımız yükseltmelerini yarın sabah itibariyle görebileceklerdir.

Arkadaşlar dakika başı konu açılacağına şurayı okuyun da bilgi alın. 2 saattir bakmış olduğum konuyu arıyorum sürekli yeni konu açıldığından bulamıyorum :evil:
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=94980
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Bilgilendirme VAR!

Mesaj gönderen Hummer »

O kadar aramana gerek yoktu konu duyurular kısmındaydı.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

EscapisT yazdı:[12:55] Silah Yükseltme sayfası yayınlandıktan sonra Silah Yükseltme başvurusu yapmış oyuncularımız için oyun sunucularımız bir defaya mahsus olmak üzere yeniden başlatıldı. Bundan sonra yükseltme yapmış oyuncularımız yükseltmelerini yarın sabah itibariyle görebileceklerdir.

Arkadaşlar dakika başı konu açılacağına şurayı okuyun da bilgi alın. 2 saattir bakmış olduğum konuyu arıyorum sürekli yeni konu açıldığından bulamıyorum :evil:
Sunucular yeniden başlatıldı diyor iyi de sunucunun yeniden başlatılması en fazla 2 dk ya sürüyordur ya sürmüyor dur saat 12:55 de yazmış saat 13:35 mutlaka bir sorun olduğunu düşünüyorum.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Klasik İKV bu 1 saate anca açılır.
Kullanıcı avatarı
Untifost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Untifost »

HeilHitler yazdı:
EscapisT yazdı:[12:55] Silah Yükseltme sayfası yayınlandıktan sonra Silah Yükseltme başvurusu yapmış oyuncularımız için oyun sunucularımız bir defaya mahsus olmak üzere yeniden başlatıldı. Bundan sonra yükseltme yapmış oyuncularımız yükseltmelerini yarın sabah itibariyle görebileceklerdir.

Sunucular yeniden başlatıldı diyor iyi de sunucunun yeniden başlatılması en fazla 2 dk ya sürüyordur ya sürmüyor dur saat 12:55 de yazmış saat 13:35 mutlaka bir sorun olduğunu düşünüyorum.
:arrow:
Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen turkneferi »

sunucular gelmiyo yükledim pffff
Resim
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

[13:30] Paketin tamamı hazır olduğunda oyuncularımızla paylaşılacaktır.IKV Downloader ile indirmede sorun yaşayan oyuncularımız için güncelleme yapılıyor.
Duyurularımızı bu başlık altından takip edebilirsiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön