Lonca sistemi ne zaman aktifleşecek?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Re: Lonca sistemi ne zaman aktifleşecek?

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Ormes yazdı:Selamlar

Lonca sistemini yönetimden istemeden önce acaba bizler ne kadar hazırız ne kadar uyarız o sisteme ne kadar yaşatırız.? Bana oyunda bir iki sene hiç bozulmadan yaşayan bir kaç topluluk gösterebilirmisiniz? Bizler kafa düzenimizi değiştirmezsek ne gelirse gelsin fark etmez dağılmaya mahkum hep öncelikli olarak biz bizler değilde ben dersek bu işler yürümez çıkar amacına döndümü iş her şey darmadağın. Daha kurarken bile bu fikirde olan kişiler hiç bir şey yönetemez hakim olamaz uzun süre. Ben şahsen üç seneye yakındır oyundayım Teşkilat sunucuda başladım bir kez bile loncaya katılmak gibi düşüncem olmadı. Kurucuların oyuncağı olmak bana ters. Loncalara ve üyelerine saygım sonsuz o onların düşüncesi buda benim.
Arkadaşım bizim şu zamana kadar kurduğumuz loncalarda hiçbir lonca üyemize emir vermedik sadece loncanın kurallarına uydular zaten kurallarda öle zor değildi küfür flan etmek yoktu ama Arkadaşlarının arasında kurduğun bi loncanın nesi zarar /L yapıp sadece arkadaşlarınla kurduğun loncalarındakilerle konuşmak yani sen bunu bilemessin 3 senedir oyunu kuru kuruya oynamışsın
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ormes »

kuccukhusam1 yazdı:
Ormes yazdı:Selamlar

Lonca sistemini yönetimden istemeden önce acaba bizler ne kadar hazırız ne kadar uyarız o sisteme ne kadar yaşatırız.? Bana oyunda bir iki sene hiç bozulmadan yaşayan bir kaç topluluk gösterebilirmisiniz? Bizler kafa düzenimizi değiştirmezsek ne gelirse gelsin fark etmez dağılmaya mahkum hep öncelikli olarak biz bizler değilde ben dersek bu işler yürümez çıkar amacına döndümü iş her şey darmadağın. Daha kurarken bile bu fikirde olan kişiler hiç bir şey yönetemez hakim olamaz uzun süre. Ben şahsen üç seneye yakındır oyundayım Teşkilat sunucuda başladım bir kez bile loncaya katılmak gibi düşüncem olmadı. Kurucuların oyuncağı olmak bana ters. Loncalara ve üyelerine saygım sonsuz o onların düşüncesi buda benim.
Arkadaşım bizim şu zamana kadar kurduğumuz loncalarda hiçbir lonca üyemize emir vermedik sadece loncanın kurallarına uydular zaten kurallarda öle zor değildi küfür flan etmek yoktu ama Arkadaşlarının arasında kurduğun bi loncanın nesi zarar /L yapıp sadece arkadaşlarınla kurduğun loncalarındakilerle konuşmak yani sen bunu bilemessin 3 senedir oyunu kuru kuruya oynamışsın

Selamlar

Kardeşim ben yukarda ne demişim iyi oku ondan sonra bana eleştiri yap eleştiri yaparkende küçümseyerek değil
bana diyemezsinki sadece kendine kp kastırmak için kimse lonca açmaz diyemezsin var işte sen görmesende bunlar oyunda hem ben fikrimi yazmışım sadece diğer fikirlerede saygımı belirtmişim burda seni rahatsız eden ne?
Bilmeden kuru kuruya oynamışsın diyemezsin sen kimsinki ne biliyorsunki hakkımdada. Ben bir kaç tane lonca sayki bana bir tane demiyorum orda bir iki yaşını doldurmuş olsun varsa var dersin şu şu loncalar bende ozaman tebrik ederim onları. Tekrar söylüyorum herkesin fikri kendine benim fikirlerim bu diğer fikirlere saygı duyarım aşağılamadıkları sürece saygısızlıkta bulunmadıkları sürece. Tekrar Saygılar...

Sarıgülüm, Mesxsarıgül, Sarıgülx Gülümşifa, Mesor, Ormes, Özgürlükçü, Vefasızlar Doktorxcivanım
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GocmenTurk »

bence unutun =)
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
NoobHide
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NoobHide »

unutmaya gerek yok beyler çoktan geldi siz geriden geliyonuz bence
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SeF4 »

NoobHide yazdı:unutmaya gerek yok beyler çoktan geldi siz geriden geliyonuz bence
Konunun Açıldığı Tarihe Bakarsan Anlarsın Zeki! Arkadaşım. kuccukhusam1 » 16 Arl 2009 21:04
Son Günlerde Her Konuya Herkesle Alay Eder Bir Şekilde Yorumlar Atıyorsun Ama Asıl Küçük düşen Sensin.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wotkasarap »

NoobHide yazdı:unutmaya gerek yok beyler çoktan geldi siz geriden geliyonuz bence
İmalat hatası veled.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön