Arkadaşım bizim şu zamana kadar kurduğumuz loncalarda hiçbir lonca üyemize emir vermedik sadece loncanın kurallarına uydular zaten kurallarda öle zor değildi küfür flan etmek yoktu ama Arkadaşlarının arasında kurduğun bi loncanın nesi zarar /L yapıp sadece arkadaşlarınla kurduğun loncalarındakilerle konuşmak yani sen bunu bilemessin 3 senedir oyunu kuru kuruya oynamışsınOrmes yazdı:Selamlar
Lonca sistemini yönetimden istemeden önce acaba bizler ne kadar hazırız ne kadar uyarız o sisteme ne kadar yaşatırız.? Bana oyunda bir iki sene hiç bozulmadan yaşayan bir kaç topluluk gösterebilirmisiniz? Bizler kafa düzenimizi değiştirmezsek ne gelirse gelsin fark etmez dağılmaya mahkum hep öncelikli olarak biz bizler değilde ben dersek bu işler yürümez çıkar amacına döndümü iş her şey darmadağın. Daha kurarken bile bu fikirde olan kişiler hiç bir şey yönetemez hakim olamaz uzun süre. Ben şahsen üç seneye yakındır oyundayım Teşkilat sunucuda başladım bir kez bile loncaya katılmak gibi düşüncem olmadı. Kurucuların oyuncağı olmak bana ters. Loncalara ve üyelerine saygım sonsuz o onların düşüncesi buda benim.
Lonca sistemi ne zaman aktifleşecek?
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Lonca sistemi ne zaman aktifleşecek?
kuccukhusam1 yazdı:Arkadaşım bizim şu zamana kadar kurduğumuz loncalarda hiçbir lonca üyemize emir vermedik sadece loncanın kurallarına uydular zaten kurallarda öle zor değildi küfür flan etmek yoktu ama Arkadaşlarının arasında kurduğun bi loncanın nesi zarar /L yapıp sadece arkadaşlarınla kurduğun loncalarındakilerle konuşmak yani sen bunu bilemessin 3 senedir oyunu kuru kuruya oynamışsınOrmes yazdı:Selamlar
Lonca sistemini yönetimden istemeden önce acaba bizler ne kadar hazırız ne kadar uyarız o sisteme ne kadar yaşatırız.? Bana oyunda bir iki sene hiç bozulmadan yaşayan bir kaç topluluk gösterebilirmisiniz? Bizler kafa düzenimizi değiştirmezsek ne gelirse gelsin fark etmez dağılmaya mahkum hep öncelikli olarak biz bizler değilde ben dersek bu işler yürümez çıkar amacına döndümü iş her şey darmadağın. Daha kurarken bile bu fikirde olan kişiler hiç bir şey yönetemez hakim olamaz uzun süre. Ben şahsen üç seneye yakındır oyundayım Teşkilat sunucuda başladım bir kez bile loncaya katılmak gibi düşüncem olmadı. Kurucuların oyuncağı olmak bana ters. Loncalara ve üyelerine saygım sonsuz o onların düşüncesi buda benim.
Selamlar
Kardeşim ben yukarda ne demişim iyi oku ondan sonra bana eleştiri yap eleştiri yaparkende küçümseyerek değil
bana diyemezsinki sadece kendine kp kastırmak için kimse lonca açmaz diyemezsin var işte sen görmesende bunlar oyunda hem ben fikrimi yazmışım sadece diğer fikirlerede saygımı belirtmişim burda seni rahatsız eden ne?
Bilmeden kuru kuruya oynamışsın diyemezsin sen kimsinki ne biliyorsunki hakkımdada. Ben bir kaç tane lonca sayki bana bir tane demiyorum orda bir iki yaşını doldurmuş olsun varsa var dersin şu şu loncalar bende ozaman tebrik ederim onları. Tekrar söylüyorum herkesin fikri kendine benim fikirlerim bu diğer fikirlere saygı duyarım aşağılamadıkları sürece saygısızlıkta bulunmadıkları sürece. Tekrar Saygılar...
Sarıgülüm, Mesxsarıgül, Sarıgülx Gülümşifa, Mesor, Ormes, Özgürlükçü, Vefasızlar Doktorxcivanım
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
bence unutun 
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
unutmaya gerek yok beyler çoktan geldi siz geriden geliyonuz bence
Konunun Açıldığı Tarihe Bakarsan Anlarsın Zeki! Arkadaşım. kuccukhusam1 » 16 Arl 2009 21:04NoobHide yazdı:unutmaya gerek yok beyler çoktan geldi siz geriden geliyonuz bence
Son Günlerde Her Konuya Herkesle Alay Eder Bir Şekilde Yorumlar Atıyorsun Ama Asıl Küçük düşen Sensin.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
İmalat hatası veled.NoobHide yazdı:unutmaya gerek yok beyler çoktan geldi siz geriden geliyonuz bence
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !