daha çemberlitaş ın kapısından girersem içerim :lol:Gulyabani yazdı:Valla üstü full olmayan için buz gibi:
Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!
Re: Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!
Nothing
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Scalgar yazdı:daha çemberlitaş ın kapısından girersem içerim :lol:Gulyabani yazdı:Valla üstü full olmayan için buz gibi:
Önce güldüm sonra bastım eksiyi
- AyvayiYedikKacin
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
viewtopic.php?f=46&t=94728RootAdmin yazdı:Ejder asayı gecemizi gündüzümüze katarak artırıcı alarak madenlerde sabahlayarak gerekse itemlerimizi satarak para yaparak ürettik.Şimdi yeni çıkan itemler yeni bir eklentiyle parlatılabilecek..Yazık diyorum sadece gözünüzü para boyamış sizin nerde kaldı şimdi bu oyunun adaleti ? Parası olmayan ne yapsın he ? Herşey sizin için paramıdır sayın yetkililer :?:
Neyse daha fazla uzatmayacağım olan oldu birkere beni destekleyen kaç kişi sadece onu merak ediyorum :?:
Konuyu incele ve NANKÖRLÜK yapma şu yöneticilere
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Junona Zırhlı Adam İstiyorlar harbi kaşınıyorsunuz ben junona girmeden nasıl zırh düşüreyim millet yenilik gelince azıyo Arkası Olan Oyunu Oynuyo Ama Ben Tek Başıma Oynuyorum arkasızlarda var ama çok emek vermiş bu saatten sonra beni hiç birşey ilgilendirmez k.g herkeze.
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
İste benim de bahsettigim bu. Silah yükseltme gelmeden kaç hasarla junon kesiliyordu? Şimdi 1400 altı junona zor gidiyor beyazkoskteTham1HayOne yazdı:Junona Zırhlı Adam İstiyorlar harbi kaşınıyorsunuz ben junona girmeden nasıl zırh düşüreyim millet yenilik gelince azıyo Arkası Olan Oyunu Oynuyo Ama Ben Tek Başıma Oynuyorum arkasızlarda var ama çok emek vermiş bu saatten sonra beni hiç birşey ilgilendirmez k.g herkeze.
- FeeLina
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Sehran
Küfür içerikli ileti silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün süreyle kapatılmıştır.
ProtectorDragon
ProtectorDragon
Aslında oyucuların şikayet etmesi gereken 2 yıldır aynı bossları krsmeleriFeeLina yazdı:Küfür içerikli ileti silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün süreyle kapatılmıştır.
ProtectorDragon
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Altınordu
EJDER ASAYI ÜRETTİĞİNE PİŞMANIM DEMEK APTALLIK . SENDE EJDER ASA VAR GAFFARAMI GÖTÜRÜYORLAR? KIYAMET ASA ÜRETMEK İÇİN PARANMI YETECEKTİ . BİRŞEYE BAŞLAMAK İÇİN BİR ADIM ATMAK GEREKLİ VE BU ADIM EJDER ASA İLE BAŞLAR ÖPÜCÜKLE DEĞİL HADE 2 LE ŞİMDİ ŞEKERİM.
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Altınordu
HE GÜLÜM BU ARADA KÖŞKTE EJDERİ İLK ÜRETENLERDEN BİRİYİM.
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- FeeLina
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Sehran
Küfür içerikli ileti silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün süreyle kapatılmıştır.Forumkral yazdı:Aslında oyucuların şikayet etmesi gereken 2 yıldır aynı bossları krsmeleriFeeLina yazdı:Küfür içerikli ileti silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün süreyle kapatılmıştır.
ProtectorDragon
ProtectorDragon