Ejder asayı gecemizi gündüzümüze katarak artırıcı alarak madenlerde sabahlayarak gerekse itemlerimizi satarak para yaparak ürettik.Şimdi yeni çıkan itemler yeni bir eklentiyle parlatılabilecek..Yazık diyorum sadece gözünüzü para boyamış sizin nerde kaldı şimdi bu oyunun adaleti ? Parası olmayan ne yapsın he ? Herşey sizin için paramıdır sayın yetkililer :?:
Neyse daha fazla uzatmayacağım olan oldu birkere beni destekleyen kaç kişi sadece onu merak ediyorum :?:
Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!
2.5 yıldır kullandın daha ne istiyosun
Oyunun amacı bu zaten
süreklide ejder kullanılmaz dimi azcık yenilikçi olalım
Bak güzel kardeşim.O değil sorun , benim üstüm tam zaten bilen bilir Kuklacı - AResMoSiS full kıyamet set var bende.Ama parası olmayanlar ne yapsın herkes senın benım gıbı zengin değil.Sadece onu açıklamak istedim.YasinKocamanca yazdı:2.5 yıldır kullandın daha ne istiyosunOyunun amacı bu zaten
Valla üstü full olmayan için buz gibi:

"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Her oyun geliştiği gibi buda gelişmek zorunda. Mecburi bir şeydi saatlerce GAFFAR ' a gir düşen eşya çöp olsun Ejder Asa daha iyi olsun. Yakında ticaretleri açılır bu Şaheserlerin meraklanmayın.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
oyunun adını değiştiriyoruz "İstanbul un kıyametinde Zenginlerin Mücadelesi"
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Aslında Oyunun Adı Şöyle Olmalı
''İstanbul Kazık Vakti''
Burhan SİPER
[{REHBER}IIxBURHANxII]
Tılsım
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgleft]
[{REHBER}IIxBURHANxII]
Tılsım
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgleft]
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
1 ay önce ürettim ve üretmem 6 ay sürdü ne kadar zorluk çektiğimi süründüğümü bir ben bir Allah bilir. Şuan 250m ve 20 tl çöpe gidiyor. İnsan olan bari 1 ay öncesinden haber verir ki ona göre eşya ürtelim hatta bugün sabahtan ejder üreteni tanıyorum Allah sabır versin :shock: Yönetimden buna kesinlikle bir çözüm bulmasını istiyoruz. Yakında parayı basanı Gm daha çok basanı Dev daha çok basanıda mevlüt dincin koltuğuna oturtacaklar :evil:YasinKocamanca yazdı:2.5 yıldır kullandın daha ne istiyosunOyunun amacı bu zaten
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
saçmalamsayın arkadaşlar ejder asa tabikide birgün çöp olucakdı ne yani oyun 49 lvl olunca bırakılacakmıydı eninde sonunda bir adım gleicekti o zaman siz 59 lvl gelince fiziksel asa ürettik 59 lvlde hasarlar düşücek diyede isyan edersiniz