Migrat için Ejder Asa şart mı ?
Migrat için Ejder Asa şart mı ?
S.a arkadaşlar , Büyücülerin migrata girmek için ejder'in olması şartmı ? Elek.hasarlı bir asa'yla girme şansımız yok mu ?
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: Migrat için Ejder Asa şart mı ?
Biraz klasik bir cevap olacak ama cevren varsa istersen hasarın olmasın dk cı yaparlar alırlar ama yabancı grup olunca %80-90 Ejder istiyorlar

- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
O zaman sıkıntın olmazwhitewolf yazdı:Tamam çevre var küçük çaplıda olsa :lol:

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Şart değil tabi fakat grubuna oyuncu arayan liderler Ejder Asa'lı büyücüleri tercih ediyor
Ottomanxölümsüz anısına
Ya şimdi ejder üretsem , Kıyamet asa falan var . Boşa üretmiş olcam ejderi , Artık Çemberli asalarıda ejder gibi olacakefsaneottoman yazdı:Şart değil tabi fakat grubuna oyuncu arayan liderler Ejder Asa'lı büyücüleri tercih ediyor![]()
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
o yüzden kıyamet asa üret
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Ejder asa şart değil ejder asa sadece senin hasarını yükseltip yaratıkları hızlı kesip bölgeyi kısa sürede tamamlamanı sağlayan bir yardımcı gibi düşün bu arada bir anımıda anlatayım konu açılmışken.
Biz arkadaşlarla önceleri ejdersiz arkadaşlarıda anlamak amacıyla ejder asalarımızı rafa kaldırıp 4 büyücü 1 şifacı 1 tank savaşçımız ile migrata girdik herkesin hasarı 750 civarıydı 2 saat civarı veya tam bilmiyorum 2 saat 15 dk arası bir sürede junona ulaştık.Şahsen kendim 19 tane ejderha kudretlendiren iksir +6 tane goril iksir içtim
Şifacımızı saymıyorum bile
Yani ejder şart değil :roll:
Biz arkadaşlarla önceleri ejdersiz arkadaşlarıda anlamak amacıyla ejder asalarımızı rafa kaldırıp 4 büyücü 1 şifacı 1 tank savaşçımız ile migrata girdik herkesin hasarı 750 civarıydı 2 saat civarı veya tam bilmiyorum 2 saat 15 dk arası bir sürede junona ulaştık.Şahsen kendim 19 tane ejderha kudretlendiren iksir +6 tane goril iksir içtim
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
beyinler firardaSinholy yazdı:Ejder asa şart değil ejder asa sadece senin hasarını yükseltip yaratıkları hızlı kesip bölgeyi kısa sürede tamamlamanı sağlayan bir yardımcı gibi düşün bu arada bir anımıda anlatayım konu açılmışken.
Biz arkadaşlarla önceleri ejdersiz arkadaşlarıda anlamak amacıyla ejder asalarımızı rafa kaldırıp 4 büyücü 1 şifacı 1 tank savaşçımız ile migrata girdik herkesin hasarı 750 civarıydı 2 saat civarı veya tam bilmiyorum 2 saat 15 dk arası bir sürede junona ulaştık.Şahsen kendim 19 tane ejderha kudretlendiren iksir +6 tane goril iksir içtimŞifacımızı saymıyorum bile
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
harkonen yazdı:beyinler firardaSinholy yazdı:Ejder asa şart değil ejder asa sadece senin hasarını yükseltip yaratıkları hızlı kesip bölgeyi kısa sürede tamamlamanı sağlayan bir yardımcı gibi düşün bu arada bir anımıda anlatayım konu açılmışken.
Biz arkadaşlarla önceleri ejdersiz arkadaşlarıda anlamak amacıyla ejder asalarımızı rafa kaldırıp 4 büyücü 1 şifacı 1 tank savaşçımız ile migrata girdik herkesin hasarı 750 civarıydı 2 saat civarı veya tam bilmiyorum 2 saat 15 dk arası bir sürede junona ulaştık.Şahsen kendim 19 tane ejderha kudretlendiren iksir +6 tane goril iksir içtimŞifacımızı saymıyorum bile
Biz burda adam gibi bir anımızı anlattık anlama kapasiten bu yoruma kadar yetiyorsa yetiyor belli zaten