Migrat için Ejder Asa şart mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
whitewolf
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Migrat için Ejder Asa şart mı ?

Mesaj gönderen whitewolf »

S.a arkadaşlar , Büyücülerin migrata girmek için ejder'in olması şartmı ? Elek.hasarlı bir asa'yla girme şansımız yok mu ?
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Re: Migrat için Ejder Asa şart mı ?

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

Biraz klasik bir cevap olacak ama cevren varsa istersen hasarın olmasın dk cı yaparlar alırlar ama yabancı grup olunca %80-90 Ejder istiyorlar :)
Resim

whitewolf
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

:D Tamam çevre var küçük çaplıda olsa :lol:
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

whitewolf yazdı: :D Tamam çevre var küçük çaplıda olsa :lol:
O zaman sıkıntın olmaz :)
Resim

Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Şart değil tabi fakat grubuna oyuncu arayan liderler Ejder Asa'lı büyücüleri tercih ediyor :)
Ottomanxölümsüz anısına
whitewolf
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

efsaneottoman yazdı:Şart değil tabi fakat grubuna oyuncu arayan liderler Ejder Asa'lı büyücüleri tercih ediyor :)
Ya şimdi ejder üretsem , Kıyamet asa falan var . Boşa üretmiş olcam ejderi , Artık Çemberli asalarıda ejder gibi olacak :cry:
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

o yüzden kıyamet asa üret
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

Ejder asa şart değil ejder asa sadece senin hasarını yükseltip yaratıkları hızlı kesip bölgeyi kısa sürede tamamlamanı sağlayan bir yardımcı gibi düşün bu arada bir anımıda anlatayım konu açılmışken.

Biz arkadaşlarla önceleri ejdersiz arkadaşlarıda anlamak amacıyla ejder asalarımızı rafa kaldırıp 4 büyücü 1 şifacı 1 tank savaşçımız ile migrata girdik herkesin hasarı 750 civarıydı 2 saat civarı veya tam bilmiyorum 2 saat 15 dk arası bir sürede junona ulaştık.Şahsen kendim 19 tane ejderha kudretlendiren iksir +6 tane goril iksir içtim :D Şifacımızı saymıyorum bile :D Yani ejder şart değil :roll:
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Sinholy yazdı:Ejder asa şart değil ejder asa sadece senin hasarını yükseltip yaratıkları hızlı kesip bölgeyi kısa sürede tamamlamanı sağlayan bir yardımcı gibi düşün bu arada bir anımıda anlatayım konu açılmışken.

Biz arkadaşlarla önceleri ejdersiz arkadaşlarıda anlamak amacıyla ejder asalarımızı rafa kaldırıp 4 büyücü 1 şifacı 1 tank savaşçımız ile migrata girdik herkesin hasarı 750 civarıydı 2 saat civarı veya tam bilmiyorum 2 saat 15 dk arası bir sürede junona ulaştık.Şahsen kendim 19 tane ejderha kudretlendiren iksir +6 tane goril iksir içtim :D Şifacımızı saymıyorum bile :D Yani ejder şart değil :roll:
beyinler firarda
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

harkonen yazdı:
Sinholy yazdı:Ejder asa şart değil ejder asa sadece senin hasarını yükseltip yaratıkları hızlı kesip bölgeyi kısa sürede tamamlamanı sağlayan bir yardımcı gibi düşün bu arada bir anımıda anlatayım konu açılmışken.

beyinler firarda

Biz burda adam gibi bir anımızı anlattık anlama kapasiten bu yoruma kadar yetiyorsa yetiyor belli zaten :D Senin beyin firardadır emin ol bilader doğru düzgün yorum atın karşımızdakini insan sandık anlattık ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön