Mjssclubbers Charındaki Kişiye Sen Elifmisin diye sordum Evet dedi ben Elif ama Elif olmadıqı haLde
Sonra Kabusxgecegözlüm Olduqunu söyledi Ben O kişinin Bu Sahtekarlığı yapmıcağını sanıyodum ama kendiymiş
Olmadıqı Halde neden elif'im dediqini Anlamadım hırsız demiyorum ...Galiba EşcinseLLiqe özenmiş de Olabilir..
Sonra Çocukca Yazılar yazıp Tehdit etti ...Bi #@!? yapamazsın Adam Gibi görünüyosun Ama KLAVYE ERKEĞİNDEN
Başka bişe deilsin...
Di0sxxam0nra
Kabusxgecegözlüm Çocuk Deilsin...
Re: Kabusxgecegözlüm Çocuk Deilsin...
Oyunda vurduğu Kritiklerle Millete artistlenen birinden ne beklersinki 
HİPHOPSTYLE
Abisi OO car Benim Canomun Yane Dilberin.. Senin Kuş beynin almaz ama gine diyem.. Klwye erkeğisem yerim yurdum belii beklerim gel senii ağırlarım... O cara GİRERİM girmem buu kimseyii bağlamaz sen daha dün geldin... bana hava yapma Senn kendini erkek veya kız olarak görüyorsan ayrıı sorun yok..
Teamxlex abisi demek kirtiklerim Senii Çokk acıtmışş icinde dert olmuşş Seninde itemin paran gücün yeteneğin varsa buyur sende vur ama apacık ortada cekemezlik senin saibin seni meteorda gezdirmem diyordu korkudan meteora cıkamıyor ilkk önce adam oll sonra milleten bişe bekle daaha çocuksu davranışlarınız üzerinizde...
Teamxlex abisi demek kirtiklerim Senii Çokk acıtmışş icinde dert olmuşş Seninde itemin paran gücün yeteneğin varsa buyur sende vur ama apacık ortada cekemezlik senin saibin seni meteorda gezdirmem diyordu korkudan meteora cıkamıyor ilkk önce adam oll sonra milleten bişe bekle daaha çocuksu davranışlarınız üzerinizde...

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Abisi OO car Benim Canomun Yane Dilberin.. Senin Kuş beynin almaz ama gine diyem.. Klwye erkeğisem yerim yurdum belii beklerim gel senii ağırlarım... O cara GİRERİM girmem buu kimseyii bağlamaz sen daha dün geldin... bana hava yapma Senn kendini erkek veya kız olarak görüyorsan ayrıı sorun yok..
Benim yorum yapmama gerek yok sanırım
Benim yorum yapmama gerek yok sanırım
HİPHOPSTYLE
Diosxamonra Sana Son bişe daha diyim O Kızı sen tanımadan Önce tanıyorum Kii sen daha yenii geldin Bu Sunucuda Sahtekarlık Yaptığımı Kimse Görmedi Görmezde Bii oyun için kendimi Düşürmem Senin Tanıdığın İnsanların Dışında Biriyim Umarım anlamışsındır... Ve ben elifim demem SaDECE seni demekti bakıyım ne diyorusun anlamında.... ama sEN anlamazsan oo senin sorunun olması gerek..

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Lex Yaşım 22 sen kendinle kıyaslamışsın ama O kadar gelişmedin.. Her neyse Kendine bii kare Ciz Kendii Capında Oynaa Buda Buraya Sonn yazacağım Yorumdur..

benim İmzanın En atta yer alan bekleme ifadesi bile Yüzlerce kez doldu ama senin kafa hala boş 
HİPHOPSTYLE
Kendi Kafanla KARIŞTIRIYON kafam boş olsa nasıl ezc oluyorum anlamadım
))

Azazel yazdı:Kendi Kafanla KARIŞTIRIYON kafam boş olsa nasıl ezc oluyorum anlamadım))
Zaten Sorunda Bu değilmi Anlamıyorsun
HİPHOPSTYLE
Cocuk Git uyu Hade Abisi GİT OYUNCAKLARINLA uğraş ben sana ağır gelirim...