Kabusxgecegözlüm Çocuk Deilsin...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kabusxgecegözlüm Çocuk Deilsin...

Mesaj gönderen amonra153 »

Mjssclubbers Charındaki Kişiye Sen Elifmisin diye sordum Evet dedi ben Elif ama Elif olmadıqı haLde
Sonra Kabusxgecegözlüm Olduqunu söyledi Ben O kişinin Bu Sahtekarlığı yapmıcağını sanıyodum ama kendiymiş
Olmadıqı Halde neden elif'im dediqini Anlamadım hırsız demiyorum ...Galiba EşcinseLLiqe özenmiş de Olabilir..
Sonra Çocukca Yazılar yazıp Tehdit etti ...Bi #@!? yapamazsın Adam Gibi görünüyosun Ama KLAVYE ERKEĞİNDEN
Başka bişe deilsin...

Di0sxxam0nra
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Kabusxgecegözlüm Çocuk Deilsin...

Mesaj gönderen Kayzer »

Oyunda vurduğu Kritiklerle Millete artistlenen birinden ne beklersinki =)
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

Abisi OO car Benim Canomun Yane Dilberin.. Senin Kuş beynin almaz ama gine diyem.. Klwye erkeğisem yerim yurdum belii beklerim gel senii ağırlarım... O cara GİRERİM girmem buu kimseyii bağlamaz sen daha dün geldin... bana hava yapma Senn kendini erkek veya kız olarak görüyorsan ayrıı sorun yok..

Teamxlex abisi demek kirtiklerim Senii Çokk acıtmışş icinde dert olmuşş Seninde itemin paran gücün yeteneğin varsa buyur sende vur ama apacık ortada cekemezlik senin saibin seni meteorda gezdirmem diyordu korkudan meteora cıkamıyor ilkk önce adam oll sonra milleten bişe bekle daaha çocuksu davranışlarınız üzerinizde...
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Abisi OO car Benim Canomun Yane Dilberin.. Senin Kuş beynin almaz ama gine diyem.. Klwye erkeğisem yerim yurdum belii beklerim gel senii ağırlarım... O cara GİRERİM girmem buu kimseyii bağlamaz sen daha dün geldin... bana hava yapma Senn kendini erkek veya kız olarak görüyorsan ayrıı sorun yok..

Teamxlex abisi demek kirtiklerim Senii Çokk acıtmışş icinde dert olmuşş Seninde itemin paran gücün yeteneğin varsa buyur sende vur ama apacık ortada cekemezlik senin saibin seni meteorda gezdirmem diyordu korkudan meteora cıkamıyor ilkk önce adam oll sonra milleten bişe bekle daaha çocuksu davranışlarınız üzerinizde...

Benim yorum yapmama gerek yok sanırım =)
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

Diosxamonra Sana Son bişe daha diyim O Kızı sen tanımadan Önce tanıyorum Kii sen daha yenii geldin Bu Sunucuda Sahtekarlık Yaptığımı Kimse Görmedi Görmezde Bii oyun için kendimi Düşürmem Senin Tanıdığın İnsanların Dışında Biriyim Umarım anlamışsındır... Ve ben elifim demem SaDECE seni demekti bakıyım ne diyorusun anlamında.... ama sEN anlamazsan oo senin sorunun olması gerek..
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

Lex Yaşım 22 sen kendinle kıyaslamışsın ama O kadar gelişmedin.. Her neyse Kendine bii kare Ciz Kendii Capında Oynaa Buda Buraya Sonn yazacağım Yorumdur..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

benim İmzanın En atta yer alan bekleme ifadesi bile Yüzlerce kez doldu ama senin kafa hala boş =)
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

Kendi Kafanla KARIŞTIRIYON kafam boş olsa nasıl ezc oluyorum anlamadım =)))
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Azazel yazdı:Kendi Kafanla KARIŞTIRIYON kafam boş olsa nasıl ezc oluyorum anlamadım =)))

Zaten Sorunda Bu değilmi Anlamıyorsun :D
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

Cocuk Git uyu Hade Abisi GİT OYUNCAKLARINLA uğraş ben sana ağır gelirim...
Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön